Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון חשמלי Geometry C

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני כנראה קונה את הגרסא של ה460 ק"מ ב145,000 ש"ח - אשמח לחוות דעת על הרכב הזה ממי שמכיר.

סה"כ התמורה שלו לדעתי מאוד שווה את המחיר, אבל אני קצת חושש מירידת ערך (הכוונה לירידת ערך דרסטית) כי בעתיד בטח יגיעו עוד חשמליות.

מישהו יכול לתת חוות דעת בנושא?

פורסם

מבחני לרכב נערכו ופורסמו באתרי האינטרנט השונים.

לגבי ניבוי העתיד - ניבוי או חיזוי עתידות היא פעילות מיסטית.
לגבי השראות הנך מוזמן לפנות ל"עתידנים" שזה עיסוקם.

ממרום גילי הרב ומניסיוני הנבואה ניתנה לשוטים ולא לחברי הפורום.

• אהבתי 1
פורסם

אני על סף החלפת רכב וגם בשיקולי חשמלי.. אף אחד לא יכול לענות על השאלה הזאת כי הרכבים לא מספיק זמן בשוק.

קח בחשבון שתמיד יהיה מי שקונה חדש ומי שאין לו תקציב או רוצה לחסוך וקונה יד2. ועבור הקהל הזה לא רלוונטי איזה דגמים חדשים יגיעו בעתיד.

כנראה שטסלה תשמור על ערך יותר מג׳ילי.

ומאזדה בנזין נסיכת שמירת הערך אולי לא תעניין אף אחד עוד כמה שנים.

• אהבתי 1
פורסם

הרכב הזה עבר לי בראש ברכישת הרכב, וכנראה שהייתי קונה לו היה לי איפה להטעין,

בינתיים מי שקונה רכב חשמלי צריך פחות לדאוג מירידת הערך כי גם כך יש חיסכון אדיר מהדלק,

מה שכן, תדאג שיהיה לך עמדת טעינה פרטית, כי בלי זה כל העסק הזה לא שווה, ומה לעשות, יש אנשים שאין להם אפשרות כזו.

נראה מי שחושב שלא יהיו רכבי בנזין בעתיד פשוט חי באשליה, מה יעשו כל אלה שהם רוב מדינת ישראל, שאין להם חניה פרטית, או בכלל חניה מוסדרת, זורקים את הרכב איפשהו ברחוב מתחת לבית המשוטף,

וזה לא חדש שעשירי העולם מחליטים החלטות מטופשות שאחרי זה שמים לב ומהר מאוד שזה לא יעבוד עם רוב האזרחים הממוצעים שפשוט אין להם את היכולת הכלכלית והגיאוגרפית לעבוד עם התוכנית הזו,

ומערכת החשמל במדינת ישראל קורסת בלי העומס בטעינת הרכבים האלה, מה יקרה כאשר יהיות חצי מליון מכוניות?!, 

אני חושב שיקח כמה עשרות שנים כדי שתהיה תשתית מוסדרת שתתאים לרוב העם.

• אהבתי 1
פורסם

בנתיים האיחוד האירופי ומגוון יצרני רכב שמו את שנת 2030 כיעד לכך שלא ימכרו יותר מנועי בעירה פנימית. גם אם זה ידחה בכמה שנים המגמה ברורה.

• תוכן חדש...