Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, זה שוב אני,

אז החלטנו לעשות שינוי כיוון מוחלט ואני יורד מהחיפוש אחר רכבים יקרים יותר עם אבזור כיד המלך בעקבות המחסור והעובדה שהבחירה מאוד מצומצמת, ולכן החלטנו שנלך על עסקת ליסינג לרכב קטן לאשתי ואני אקח את הרכב הנוכחי שיש לנו.

לשם כך פניתי לחברות הליסינג ועד כה מה שהוצע לנו היה טויוטה יאריס לא היברידית בגרסאת סול, קיה סטוניק מנוע 1.0 ויונדאי i20 prime plus.

בעקרון הדרישות מהרכב די נמוכות, אני מעוניין במערכות בטיחות אקטיביות שיגנו על התכשיט ומנוע שהוא לא עגלה אבל כל מה שמשתווה לארונה שיש לנו הולך. מבחינת האישה חשוב לה שלא יהיה כמו הקליאו דור קודם שהייתה לה פעם (שסבלה מחוסר נוחות והתרסקה על כל באמפר ומהמורה).

כמו״כ שתיכנס עגלת תינוק בקלות (בתכלס נכנסת לכל רכב אז אין באמת בעיה, רק שלא יהיה צפוף להחריד)

על איזה מהרכבים הנ״ל כדאי ללכת? משהו שלא חשבתי עליו שכדאי לנסות?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

סטוניק לא חוויתי, אבל היונדאי תהיה נוחה מהיאריס, מרווחת יותר.

אבל לטיוטה יותר מערכות בטיחות.

יש אולי קורסה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אשאל על הקורסה. היא עדיפה מהן?

נהגתי רק על הגרסא החשמלית (וגם זה בהולנד רק) אז לא מכיר את גרסאות הבנזין שנמכרות פה

פורסם

אצלי בבית שוקלים מעבר מארונה FR לפולו העדכנית. הרכב מאובזר ממש ממש טוב גם בגרסת הכניסה שהמחיר שלה יותר הגיוני, החוסר היחיד מול הארונה זה קילס שאפשר לחיות בלעדיו. תא הנוסעים מרגיש איכותי יותר, יש לד מטריקס, חיישנים היקפיים, חניה אוטומטית, בעיקרון אפשר לקבל את הרכב עם 0 התקנות מקומיות בדיוק כמו שמגיע מהמפעל.

כרגע ממתינים לראות את התמחור של הארונה מתיחת פנים כדי להחליט בין השניים.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אם יש ברמת אבזור אלגנס מעולה, מאובזרת, וזריזה עם 130 כ״ס.

אם יש את edition plus גם תקבל יותר מערכות בטיחות טוב מאשר ביונדאי, וגם תהיה זריזה אך עם 100 כ״ס.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עדכון: אין קורסה, אין פולו ובינתיים גם היאריס נעלמה.

נשארנו עם החלטה כזאת:

או שניקח C3 מליסינג ברמת גימור בסיסית (אני עדיין לא מבין איך יש להם רמת גימור בסיסית אם הנציג בסיטרואן אמר בפירוש שנגמרו)

או C3 ברכישה 110 אלף ברמת הגימור הבכירה יותר, או שאחליט להגזים טוטאלית ובכלל לרכוש פג׳ו 3008 (והאישה תיקח את הארונה)

לבטים לבטים…

פורסם

אני כבר כמה חודשים על סטוניק (שבמקור נרכש עבור האישה)

מבסוט ממנו עד הגג וחזרה.
האוטו נוסע כמו שד, חסכוני מאוד ודי מאובזר (אצלי זאת גרסת הפרימיום)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני כשעה, SuperBamba כתב:

עדכון: אין קורסה, אין פולו ובינתיים גם היאריס נעלמה.

נשארנו עם החלטה כזאת:

או שניקח C3 מליסינג ברמת גימור בסיסית (אני עדיין לא מבין איך יש להם רמת גימור בסיסית אם הנציג בסיטרואן אמר בפירוש שנגמרו)

או C3 ברכישה 110 אלף ברמת הגימור הבכירה יותר, או שאחליט להגזים טוטאלית ובכלל לרכוש פג׳ו 3008 (והאישה תיקח את הארונה)

לבטים לבטים…

Feel גם די מאובזרת..

פורסם

פולו אמורה להיכנס למלאי בתחילת השנה הבאה, ההזמנות אמורות להיפתח בשבוע-שבועיים הקרובים.

לחלופין אתה יכול לשקול איביזה/ארונה מתיחת פנים.

C3 מהדגם הבסיסי נראית קצת מבאס. זה שיש רכבים אצל חברת הליסינג לא אומר שיהיו גם אצל היבואן. יכול להיות שמדובר ברכבים שכבר נמסרו לחברת הליסינג ולא קיימים במלאי אצל היבואן או בהקצאה שמכורה מראש לליסינג.

בדקת יאריס מיבוא מקביל?

פורסם

לא בדקתי יאריס מיבוא מקביל. הכוונה הייתה להביא מליסינג.

למעשה כרגע אצל היבואן יש במלאי רמת גימור בכירה של c3 (גם c5 יש למי שמעוניין) לאספקה מיידית

לשלמה סיקסט יש במלאי רמת גימור בסיסית באספקה מיידית c3.

לגבי הפולו, עשיתי היום טלפון לצ׳מפיון באזור מגוריי ונאמר לי שאם אני רוצה אני יכול להשאיר להם טלפון ומתי שידעו על צפי יודיעו לי, מה שאומר שככל הנראה המלאי עליו אתה מדבר כבר אזל.

נשארנו עם 2 לבטים עיקריים:

הראשון רכישה מול ליסינג: ברכישה אם משהו קורה ואני רוצה ״לצאת מהעסקה״ אחרי שנה שנתיים אני צריך למכור את הרכב על כל המשתמע מכך

בליסינג אני מקבל רמת גימור בסיסית.

בסוף הc3 נועדה עבור האישה ולה לא אכפת מרמת גימור בכלל, אני פשוט מנסה למצוא מה הכי bang for the buck

פורסם

אם כך הc3 אופציה טובה, נוחה מאוד, די זריזה, האבזור לא רע אחרי מתיחת פנים ברמה הבסיסית.

פורסם

הנציג של שלמה סיקסט לא עשה את זה קל עבורי והודיע לי היום שיש 208 במלאי, רמת גימור פרימיום s. כלומר אחת לפני הבכירה ביותר.

המחיר? גבוה בכ400 ש״ח לחודש מהמתחרות האחרות שהעליתי כאן ומגיע ל2300 שקלים בערך.

הראש אומר ללכת על הזול ולרדת מהרעיון והלב אומר לפחות לעשות נסיעת מבחן.

מה גם, שרכב כזה אני עלול לשקול לעצמי, מכאן שהדרישות שלי ממנו גבוהות יותר: נוחות נסיעה בבין עירוני ובידוד רעשים טוב עד פנומנלי.

עד כמה הפג׳ו הזאת תיתן לי את אלה?

פורסם

הפיגו חזקה מהסיטרואן ובעלת גיר 8 הילוכים.

מה שלי הפריע זה ההגה שהסתיר את לוח המחוונים, שים לה לנושא.

בנושא בידוד ונסיעה בין עירונית הפיגו תהיה טובה מאוד.

• תוכן חדש...