Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שבצד של הנוסע (ימין) מתחת לשטיח רטוב קצת.

בנוסף לזה, לא יודע אם זה קשור, אבל כשאני עם מזגן דולק יוצא לי אדים.

עכשיו, ראיתי בפוסט של מישהו פה לפני כמה ימים, עם פגו שגם היה לו אדים מהמזגן ובסוף זה התגלה כנזילה באיזהשהו חלק בצד של הנהג.

רציתי לדעת אם זה קשור למה שיש אצלי והאם הנזילה הזאת יכולה לגרום לאדים מהמזגן? 

איזה חלק נמצא שם שיכול לגרום לנזילה? 

אבא שלי חושד שהנזילה קשורה לרדיאטור חימום. הגיוני שיהיה לי משם נזילה?

פורסם

תתחיל מלבדוק אם לא חסר נוזל קירור. תמלא את מיכל נוזל הקירור בחומר מתאים עד לסימון של הMAX ותעכוב כל יום שהרמה לא יורדת. אם המיכל ריק לגמרי או הרכב מאבד נוזל קירור אז זה סימן לא טוב.

תבדוק בשעת ערב ביום שיש לחות גבוהה אם אתה יושב באוטו עם מזגן מופעל על קירור על טמפרטורה הכי נמוכה לאיזה 10-20 דקות אם אתה רואה מתחת לרכב שלולית של מים. זה צריך להיות בערך באזור בין תא המנוע לתא הנוסעים בצד הנוסע.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
לפני 21 דקות, student כתב:

תתחיל מלבדוק אם לא חסר נוזל קירור. תמלא את מיכל נוזל הקירור בחומר מתאים עד לסימון של הMAX ותעכוב כל יום שהרמה לא יורדת. אם המיכל ריק לגמרי או הרכב מאבד נוזל קירור אז זה סימן לא טוב.

תבדוק בשעת ערב ביום שיש לחות גבוהה אם אתה יושב באוטו עם מזגן מופעל על קירור על טמפרטורה הכי נמוכה לאיזה 10-20 דקות אם אתה רואה מתחת לרכב שלולית של מים. זה צריך להיות בערך באזור בין תא המנוע לתא הנוסעים בצד הנוסע.

מיכל נוזל הקירור על המקסימום שלו (לפי הסימון). יצא לי לבדוק לפני כמה ימים וגם היום, בשני המקרים לא היה חסר או הבדל בין הימים בכמות.

תאמת שלא בדקתי אם יש שלולית מתחת לאוטו, אבדוק את זה היום בערב!

פורסם

אם אתה בטוח שהרכב לא מאבד כלל נוזל קירור אז יכול להיות שנסתמה או נקרעה צינורית הניקוז של המאדה של המזגן. התיקון הקל והפשוט של זה יהיה להעלות האוטו על ליפט ולראות מה קורה שם אולי צריך לנקות אותה או להחזיר אותה למקום. 

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...