Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח שהייתי מבוטח באותה חברת ביטוח במשך ה12 שנים האחרונות והשנה החלטתי להפסיק את ההתקשרות איתה ולעבור לאחרת, במשך השנים מספר האשראי שלי היה אצלם במערכת וברגע שהודעתי על חידוש לעוד שנה זה היה קורה אוטומטית מבלי שאצטרך לציין שוב את מספר האשראי בפניי הסוכן, אז מה קורה למעשה עכשיו? המספר והפרטים שלי נשארים אצלם במערכת לתמיד או נמחקים מיידית/ לאחר תקופה מסוימת? יש חשש שיעשו שימוש בכרטיס ללא אישורי וידיעתי?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

לחברת הביטוח אין אישור לחדש שנה נוספת ללא אישור מפורש שלך בשיחה או בכתב גם אם בידם פרטי האשראי. 

מה קורה עם המידע? אני מניח שהוא נשמר, אבל כמו בכל חברה, זה לא מעניין את העובד הקטן שרואה מספרי אשראי בכל יום, אני יוסיף ויאמר שבמקומות כאלו ובכל מקום עבודה שעובד נחשף לפרטים של לקוחות הוא חתום על חוזה שלא להשתמש במידה לצורך אישי (החל מפרטי האשראי ועד להתקשר אליך כי התחברתם בשיחת הטלפון לדוגמא)

כמו כן - במידה ויבוצע גיהוץ ויש לך חשד לעסקה שלא בוצע על ידך או באישור שלך  - ניתן להכחיש עסקה ולקבל זיכוי מחברת האשראי.

פורסם

חברת הביטוח משתמשת בסולק כרטיסי אשראי (שירות תשלומים) שעומד בתקן PCI, זה אומר שאין לה את נתוני האשראי שלך אלא מזהה חד חד ערכי למול חברת הסליקה. כשצריך לחייב אותך הם שולחים את המזהה וחברת הסליקה יודעת איזה אשראי לחייב {פישטתי את המורכבות הטכנולוגית}.

המשמעות היא שעובד לא יכול לעשות שימוש בפרטי הכרטיס (כי כאמור אין אותם).

הסתייגות: אם לפני 12 שלחת להם צילום כרטיס ולא החלפת אותו מאז - אז אי שם יש צילום שלו (אבל אין תוקף ואין 3 ספרות מאחורה)

פורסם

בדרך כלל האשראי ישמר אבל לא יהיו חיובים,  המספר עצמו לא נשמר במאגר אלה בעצם נשארת ההרשאה לחייב.

אם אתה חושש תוכל להתקשר לאשראי ולבטל את ההרשאה לחיוב (גם באפליקציה איכשהו)

• תוכן חדש...