Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
fastgt היקר !!

ובקשר למה שרשמתי מקודם אני באמת מצטער פשוט אני רואה המון תגובות של כאלה שלו מבינים כלום ואתה חייב להודות שזה מעצבן אתכם הסליחה !!!!

אוף יש לי נדנודי שינה....בכל אופן ידידי אני במקומך לא הייתי יוצא בהצהרות על אנשים שלא יודעים כלום כי אני מבטיח לך שיש כאן כמה שיודעים הרבה הרבה יותר ממך. בכלל לא לעניין לבוא בתור בן אדם חדש לפורום ולפתוח הודעה כמו שרשמת בהתחלה ועוד להמשיך בהצהרה כזו.

בקשר לדברים שכתבת לסאבים של לנזר נגד הסאבים של רוקפורד, אתה צודק זה באמת עניין של טעם אבל להשוות סאבים לפי וואטים לא אומר שום דבר וזה גם לא אומר שאלו הסאבים שיש להם את איכות הקול הכי טובה שיש לחברה להציע. בהרבה מהמקרים זה דווקא ההפך כי סאבים שמתוכננים לעמוד בכאלה הספקים (יש יוצאי דופן) מיועדים לSPL ולא שמים במיוחד דגש על SQ.

כמו כן זה שהלנזר היה עוצמתי יותר יכול להיות מהסיבה הפשוטה שהוא נציל יותר (לא בדקתי) אבל אם תתן לרוקפורד את הספק גבוה יותר שאיתו הוא גם יכול להתמודד כי הוא יכול לעמוד ב2000W הוא יהיה עוצמתי יותר בעוד שהלנזר לא יוכל לעמוד בהספק. אם בדקת את שניהם בתיבה אטומה זה תלוי איזה QTC היה לתיבה של כל אחד מהם כי זה יכול לשנות את הצליל מקצה לקצה.

כמו שאתה רואה יש כאן הרבה משתנים לכן כל קביעה כזו או אחרת שלך לא יכולה להיות נכונה.

אם אתה יכול תעלה תמונות של הסאב שלך.

פורסם

בקשר לסאבים שניהם עם תיבה שמתאימה לנתוני ה VAS שלהם ולשניהם צריך תיבה אטומה

ואני לא מבין למה אתה אומר שאני ממשיך לדבר לא יפה אני ביקשתי סליחה כמה פעמים

ולא רשמתי מאז שום דבר שהו לא במקום !!

בקשר לתמונה של הסאב

http://www.lanzar.com/el/OPTI1232D.jpg

נ.ב

זה הדגם 1500 וואט ה 1800 וה 2200 לא מופיעים באתר !

לי יש את ה 1800 הוא מצוייד במגנט וסליל גדולים יותר !!

אם אתה מתכוון לזה אז הא לנזר הוא 86DB פחות או יותר כמו הרוקפורד

יש רייס ???

פורסם

לכל מי שמחקתי את ההודעה (חוץ מספרינט) אני מתנצל , פשוט מחקתי את כלל הציטוטים של ההודעה המקורית שלו .

לספרינט - קיבלת ממני הודעה פרטית , אני לא אדון על זה בפורום.

ומה שמוזר לגבי ה Lanzar Opti שלך הוא שאתה היחידי שחושב כנראה שהוא עד כדי כך מדהים. מה לעשות וגם לאמריקאיים יש כמה פורומים בנושא אודיו לרכב.

כולם טוענים שהוא סביר ... אבל בהשוואה למותגים אחרים הוא ממש היה רחוק מלהיות מצטיין. ולא, לאו דווקא רוקפורד שמייצרים היום ציוד די נחות.

Leon Cupra 2009

פורסם

POKO אני לא יודע מה איתך, אני אישית לא אוהב רוקפורד אבל כולנו צריכים להכיר בעובדה שרוקפורד מעצמה בתחום הרכב (בערך 70% כולל MBQ, AUDIOCONTROL, LIGHTNINGAUDIO ועוד המון חברות).

בכל אופן לרוקפורד יש ציוד טוב ופחות טוב, ובטוח שהציוד ברמה הגבוהה שלהם יכול להתחרות ברוב החברות (ויש לקחת גם סדר גודל מחירים), לא ניתן להשוות בין מגבר כמו BRAX,AUDISON,MCINTOCH למגבר רוקפורד , הרי זה כמו להשוות בין משאית לאופנוע (כל אחד ייעוד אחר).

לגבי SPRINT רוקפורד משתתפים בכל תחרות SPL ויש להם הרבה יותר גביעים מLANZAR שלא מהווה איום אפילו על הבXצה השמאלית של רוקפורד.

ודרך אגב ללנזר (חוץ מהאופטי) יש בעיות אמינות רציניות לעומת רוקפורד שרק שימוש לא נכון יוביל לאי תקינות.

• תוכן חדש...