Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

המכון יחייב, למשל שנה שעברה הגומייה של הצירייה הייתה קרוע ונזלה, דרשו אישור מוסך חתום בשביל שאוכל להעביר את הטסט.

ככה אם יתנו חופש ללוביסטים בכנסת עוד ידרשו מאיתנו אישור מוסך לטיפולים השוטפים לפני הטסט... נקווה שמישהו יתעורר ולא יתנן ללוביסטים את החופש ל*** אותנו.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

נכון- אבל אם זה תלוי בלוביסטים עוד יכולים לידרוש הרבה יותר, למשל שלפני כל טסט נבוא אם אישור מוסך שהרכב מתוחזק כראוי לפי תוכנית הטיפולים של היצרן, בלי זה לא יתנו לעבור טסט.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • מעניין 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

זה כי המדינה הזו רקובה מהיסוד שמקדשת פשע ועורמה ולא מסוגלת לאכוף דבר חוץ מכשזה מגיע למסכות בטיילת ב37 מעלות, בשביל זה גם ירימו מסוק לאוויר.

עצוב ביותר, אבל לפחות ננצל את האי אכיפה הזו להמשיך לטפל עצמית.

• אהבתי 1
פורסם

אני בעלים של אקסנט שנת 2001, שעברה את החצי מיליון ק"מ. לפני כשנה, הייתה לי בעיית קומפרסיה בצילינדר מסוים, קיבלתי הצעת מחיר של 6,500 אלף לראש מנוע. עשיתי ראש מנוע עם חבר מהכנופיה, אך העניין לא צלח. הרכב נגרר למוסך מורשה של יונדאי שם נאמר לי כי 'המנוע מת' וכי עלות החלפת מנוע היא למעלה מ-10k..
נסעתי עם הרכב לבית, הרמתי אותו על בוקים, פירשתי את הראש מנוע שוב וגיליתי את התקלה (סוד שמור במערכת..), החזרתי הכל למקום וטפו טפו, הרכב עדיין מתפקד..

• אהבתי 2
פורסם

רק כדי לחזק את דברי קודמי, כאשר החלו להופיע בארה"ב הפריוסים הראשונים היו מספר תאונות שבהן נפגעו אנשי כוחות ההצלה מהמתח הגבוה, והוכנס נוהל של הכשרה ייעודית לטיפול ברכבים אלה, שנדרש מכל כבאי לפני שהוא נוגע ברכב היברידי.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• אחראי פורום
פורסם
לפני 8 שעות, המהיר הזהיר כתב:

ממה שאני יודע (לא בביטחון מלא), רכב באחריות חברה לא חייב לטפל במוסך מורשה, אלא בכל מוסך שימצא לנכון

עלות טיפול כזה כולל חלפים אמור לעלות באזור 400 ש"ח

חצי מדויק - המוסך חייב להיות מורשה משרד תחבורה. 

מה יקרה הלאה מבחינת רצון טוב של היבואן עם תקלות מיוחדות שלא נכללות באחריות? זה כבר הימור שכל בעלים לוקח.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אם הנושא הזה חשוב. זה הזמן לשלוח לשרה מיילים שהחוק הזה פוגע באזרח הקטן. לא מתלהמים אלה מכבדים ואינפורמטיבים. 

אם לא יועיל בטח לא יזיק.

• אהבתי 1
פורסם

אם כבר צריך לישלוח לה בנוסח "גם אישה יכולה להחליף בקלות פילטר בחניה בבית מבלי להזדקק לעזרה של הגבר במוסך" אולי זה ימשוך יותר את תצומת ליבה 😉

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1
  • מצחיק 3

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

רק כדי לחזק את דברי קודמי, כאשר החלו להופיע בארה"ב הפריוסים הראשונים היו מספר תאונות שבהן נפגעו אנשי כוחות ההצלה מהמתח הגבוה, והוכנס נוהל של הכשרה ייעודית לטיפול ברכבים אלה, שנדרש מכל כבאי לפני שהוא נוגע ברכב היברידי.

כאן בארץ לא לימדו את אנשי ההצלה דבר

קובי

:-)

פורסם
לפני 13 שעות, המהיר הזהיר כתב:

פשוט מאוד

יחייבו להציג קבלה ממוסך מורשה על החלפת פילטר אויר...

לא הצגת - לא עברת טסט / אין חידוש רישיון רכב / הורדה מהכביש וכו' וכו'

תבדוק שוב...

ממה שאני יודע (לא בביטחון מלא), רכב באחריות חברה לא חייב לטפל במוסך מורשה, אלא בכל מוסך שימצא לנכון

עלות טיפול כזה כולל חלפים אמור לעלות באזור 400 ש"ח

בס"ד 

וואלה?, אין קבלה אין טסט? ומי אמר שאני החלפתי?, מי מוסמך לקבוע מה זה פילטר חדש ומה לא?, מכונאי בשכר מינימום? 

Give me a break.... 

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
לפני 5 שעות, rotemb כתב:

בס"ד 

וואלה?, אין קבלה אין טסט? ומי אמר שאני החלפתי?, מי מוסמך לקבוע מה זה פילטר חדש ומה לא?, מכונאי בשכר מינימום? 

Give me a break.... 

ואם חבר שלי מכונאי ועושה לי בחינם? אני עובר על החוק?

• תוכן חדש...