Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוסר הסכמה אחרי בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, איציק נ. כתב:

אם אתה חושש שאני ירוץ לקנות את הרכב, אתה יכול להיות רגוע - אני לא 😂
שמות וטלפונים מתפרסמים ברגע שאתה מפרסם מודעה ביד-2, כך שלא מובן החשש שלך...

חחח. לא חושש מזה. יותר בכיוון של איזה פלספן שקורא כאן וילך להתקשר אליו בשביל הדאחקה.. או סתם מישהו שמכיר. לא עושה טוב לקרוא שהקונה פתח עליך שרשור שאומרים בו שאתה מחפש פראייר או מזניח את הרכב, מסכן משתמשי דרך וכדו' ובטח לא כשהסיפור עדיין לא סגור ב 100%. בכוונה לא פרסמתי כאן קישור למודעה או את השם, אתה יודע.. אבל לא משנה, נתקדם

לפני 9 שעות, איציק נ. כתב:

קח את הרכב למוסך שאתה סומך עליו, תבצע את ההתייעצות עם בעל המוסך ב-4 עיניים, ותראה מה דורש טיפול וכמה זה עולה, ומשם תתקדם.

אבל עשיתי את זה כבר 🙂. זה מקום שאני סומך עליו ממש ויש לו שם מעולה. דיברתי איתו אחרי הבדיקה כשהמוכר הלך והוא אמר לי מה דחוף מאוד ומה לא, אבל שבהכל צריך לטפל. הם לא טרחנים מכסתחים כמו קומפיוטסט כי הם לא מציעים אחריות דמיונית על הבדיקה. פשוט מקצועיים ואמינים באופן הכי פשוט..

לפני 9 שעות, איציק נ. כתב:

בהצלחה :-) (ותחזור לעדכן)

תודה!

האמת שאני חושב קדימה כרגע ורציתי לדעת אם קניית רכב מסוזוקי טרייד/מכשירי תנועה של רכב ותיק על הכביש כן יכולה להבטיח+- שקט מליקויים כמו שיצאו כאן או שלא? הבנתי שתמיד כדאי לקחת לבדיקה אבל השאלה אם שם יש סיכוי גבוה שלא יצאו דברים כאלו. הם עושים לו יישור קו בכלל לפני שהם מציעים למכירה?

(ונניח שלקחתי לבדיקה, איך בכלל דואגים שהמכון, נניח קומפיוטסט לא משתפים פעולה איתם? הבנתי שיש בעיות כאלו עם רכבים מליסינג ומכוני בדיקה)

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בפועל אין לך איך לדעת מול איזה מכון יש קומבינות אם בכלל.

בגלל זה מבקשים למכון שלך ולא למה שהמגרש מציע.

• רעיון טוב! 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, AviMi כתב:

האמת שאני חושב קדימה כרגע ורציתי לדעת אם קניית רכב מסוזוקי טרייד/מכשירי תנועה של רכב ותיק על הכביש כן יכולה להבטיח+- שקט מליקויים כמו שיצאו כאן או שלא? הבנתי שתמיד כדאי לקחת לבדיקה אבל השאלה אם שם יש סיכוי גבוה שלא יצאו דברים כאלו. הם עושים לו יישור קו בכלל לפני שהם מציעים למכירה?

(ונניח שלקחתי לבדיקה, איך בכלל דואגים שהמכון, נניח קומפיוטסט לא משתפים פעולה איתם? הבנתי שיש בעיות כאלו עם רכבים מליסינג ומכוני בדיקה)

יש חלק מהסוכנויות שעושות השבחה.

ליקויים כאלו ואחרים תמצא-כאן הרכב לטעמי מעט היה מוזנח.

לגבי בדיקה- קח לבדיקה במקום מרוחק מהמגרש/סוכנות עד כמה שניתן.

לגבי המחיר- אם אתה מגיע מגיע לטרייד אין לא תצליח להוריד הרבה במחיר ואם אתה מגיע עם מזומן- יש לך מעט יותר כושר מיקוח. 

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...