Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמי4 אדג' רועש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנה קפסולה נגד אבנית ניתן לרכוש מהם (לא יקר) מומלץ כל 6 חודשים.

ככה אנו נוהגים לעשות.

בלי קשר לניקוי רק לידע כללי ניתן להחליף גם צבע פלסטיק בקלי קלות. מחיר 100/ 200 ש"ח לא זוכר בדיוק.

פורסם
לפני שעתיים, ofir1988 כתב:

היה לי את זה גם במכשיר שלי בבית (לא תמי 4 ) וגם במדחס של המקרר בגלל החום שהמדחס מייצר.

כשהתקשרתי למדבירים הבנתי שזה דבר מאוד ידוע אבל המחיר היה יקר מידי לטעמי בשביל הדברה.

קניתי את החומרים בעצמי והדברתי את הבית ועד עכשיו הכל בסדר.

פורסם

מיכל מים חמים של תמי 4 צריך להחליף כל כמה שנים.

לפני כשנה טכנאי החליף לי, במסגרת השירות, מיכל מים חמים שהתחיל לנזול.

עמדתי לידו במהלך הפירוק של במכשיר ולא ראיתי לא נמלים ולא ג'וקים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מי שיש לו ג'וקים בתוך המכשיר, יש לו ג'וקים גם בבית. אם הוא מתעלם מהם, הם מגיעים לכל מכשיר (לא רק לתמי 4).

מעבר לזה, בתוך התמי-4 אין שום מעבר מים חשוף. במקרה שרואים בסירטון בכתבה רואים שהוציאו את הסננים מהמתקן שלהם אז הג'וקים הגיעו גם לשם... זה שקול לג'וקים שהולכים על צינור מים ברחוב, של העיריה.

מכשיר יד-2 שעמד ללא שימוש - תמיד טוב לעשות למכשיר כמה שטיפות טובות ליתר בטחון (ראה הוראות החלפת סנן, מילוי מיכלים).

איציק

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בתאריך 5.8.2021 בשעה 23:11, yossy כתב:

. יש להם שרות מאד טוב.

מה?  שרות טוב??? מנסיוני, חברה נוראית ואיומה, "משאירים עשן" אפילו להוט.

הבאבל פלוס שלנו מתאבד בכל פעם שנגמר מכל ההגזה.

דורש ריטואל של איפוס המכשיר, הוצאה מהחשמל

תוך כדי שהמכשיר זועק שאסור להוציא את מיכל ההגזה.

ומבחינתם זה בסדר. 

לו היו אלטרנטיבות ראויות בשוק דקה לא הייתי נשאר איתם. מה זה דקה? שניה לא הייתי נשאר איתם.

פורסם
לפני 9 שעות, ברווז כתב:

הפייה היא לרוב פלסטיק שעבר טיפול וציפוי בכרום ולא זוכר מה עוד כדי שייראה "ייצוגי". בפועל, כמו המוטות הזולים לאמבטייה (אלו שמחזיקים את הטוש), הם מקבלים את הירוקת הזו מאד מהר.

המיכלים עשויים פלדת אלחלד (נירוסטה) ולא אמורים להיפגע ממה שמים מכילים, כל עוד לא מרוקנים את המיכל בצורה מלאכותית (יש אנשים שמבטלים את המים החמים למשל, וזה כבר לא בריא למיכל שנועד להיות כל הזמן מלא במים). 

תודה, למדתי.

הייתי בטוח שהמיכלים הם פלסטיק מסוג מסויים

פורסם
לפני 5 שעות, אליהו שבת כתב:

הבעיה היא שאין חלופות לחברה הזאת, אין, פשוט אין מתקן שבאמת יפה על השיש, בטח באדג' פלוס החדש שלהם.

חצי מסכים. גם בעיניי קצת מצא חן העיצוב הייחודי שלהם, אבל לא חסר מכשירים אחרים שנראים נהדר. תבחר:

בתאריך 7.8.2021 בשעה 23:47, ברווז כתב:

לא חסר ברים שנראים הרבה יותר טוב מהתמי.image.jpeg.409d6651c8904af1fd9fc1c0f3bcd3b6.jpegimage.jpeg.3b016121102189699c7c03425985beec.jpegimage.jpeg.34dc45a7101708a37a434b3205536de9.jpegאלקטרה בר – מכתב תלונה וביטול עסקה | אני נגד. ככה. הבלוג של זיו.בר מים חמים קרים טאצ' בר שחור *שומר שבת* SPIRIT | מתקן מיים | לבית לגן  ולמשרד

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני לא מבין איך אפשר לכתוב "גוון שמנת" ו"יפה" באותו המשפט, אבל כל אחד והטעם שלו כמו שאומר המשפט הקניבלי הידוע.

פורסם (נערך)

נו נו הרמתם פה להנחתה. אני בדיוק צריך לקנות בר מים.
האמת ביד 2 יש מלא תמי 4 למכירה. אפשר לדוג איזה פרימו ב-500 שקל שלא ברור מה עבר עליו.
אולי מישהו ירים פה את הכפפה ויתן כמה אלטרנטיבות ראויות שיש לו נסיון איתם?
אפשר אולי דף הסבר של מה כדאי לבדוק לפני שקונים אחד מיד 2?
אפשר אולי מדריך שמסביר איך לקנות סננים/נורות בלי להיות בקשר עם שטראוס?

יעזור לי ולקמצנים רבים אחרים שלא מוכנים לשלם 4K על ברז מים קרים שעבר זיווג עם קומקום.

fuse.thumb.jpg.5c5f21e820c8eef00398076335c6cb6b.jpg

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הבר שמכרתי הכי הרבה היה מכוער בהשוואה לתמי, אבל סוס עבודה אמין ויעיל.

מדובר על דגם אטלנטיס.

פורסם

קניתי תמי4 פמילי במצב מעולה ואני צריך עזרה בחיבור שלו למים.

משום מה הייתי בטוח שמחברים את הצינורית 8 מ"מ ישירות למכשיר וכמובן שגיליתי את זה רק אתמול בלילה כשממש רציתי כבר לחבר את המכשיר.

היום בבוקר קניתי את המתאם מ3/4 ל8 מ"מ (עם זווית של 90 מעלות). חיברתי הכל וכרגע יש לי נזילה מכיוון ההברגה שעל התמי. יש מצב שצריך טפלון על ההברגה כדי שלא יטפטף? זה משהו שעושים?

• תוכן חדש...