Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבר'ה, מזל טוב לשמר!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוב אחי!!!!!!!!!!111 *** עריכת ההנהלה: אם הוא אח שלך אולי תדברו בבית... (ואולי לא :twisted: ) ***

בכנות עכשיו, תמשיך את העבודה הטובה!

הלוואי עלי בגיל 27 כזו אהבה למוטוריקה! (אני חגגתי 22 לא מזמן)

אל תהיה מושפע ממה שאומרים לך לעתים, אנחנו אוהבים אותך עם הרבה חריף. תמשיך להגיד את דעתך בפנים. תמשיך לתרום מהידע והנסיון שלך. תמשיך להיות אתה.

שמר We love you!

- - -------[Fireball]------ - -

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום.

לשמר או כינוי חיבה מהיום, והוא יכול לקפוץ לי אים הוא רוצה מהיום שימך הוא .

"שרמלך" למה ? ככה איך אתה כותב הלו מי אתה חמוד!!! מהיום אתה ניכנס למועדון זקני השבט.

חורבה שכמוך...

לגבי התמונה למה כולם בחרו בי חוץ ממי שמכיר אותך, אני אסביר לך!!! כי אני ניראה יותר טוב ממך

ושימותו הקנאים .

לגבי הבחור שהחליט שאתה לא תגיעה למהירות של 270 קמ"ש אוייויו כמה שהוא טועה!!!

ובקיצור בלי צנזורה ומי שרוצה למחוק חמסה עליו .שיעמוד ולא יפול באמצע , שישחקו לך ותהנה!!!

ושנגמור את הפרויקט כמה שיותר מהר כמובן עם הצלחה מובטחת.

אל תשתנה תישאר אותו נקניק כמו שאתה.

וכמובן כול האיחולים והזיבולים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

חבר'ה אני מציע לשקול מילים טוב טוב לפני שכותבים אותן מהיום והלאה... שמר קיבל מהנהלת הפורום את המתנה האולטימטיבית - לא רק שהוא כמו תמיד בעל הרשאות לערוך למחוק וכו', אלא שהוא גם קיבל את ההרשאה לחסל פיזית משתמשים מעצבנים.

מי שלא רוצה לשמוע דפיקות על הדלת באמצע הלילה כדאי שיחשוב טוב טוב על מה שהוא כותב, יכול להיות שאלו יהיו המילים האחרונות של אותו המשתמש שסרח :shock:!

מוטי (בהומור אנשים, שיהיה המשך יום טוב לכולם!)

• תוכן חדש...