Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

קניתי לא מזמן ניסן מיקרה שנת 2007 ויש לי תופעה ממש מוזרה ברכב.

כאשר אני מדליק את המנוע וההילוך נמצא על P אז הרכב רועד בצורה בלתי רגילה בעליל.אם אני מעביר את ההילוך במיידי ל D ומחזיק את הברקס אז הרעידות מפסיקות לגמרי.

חוץ מזה כשאני מתחיל נסיעה במהירות נמוכה אז הרכב רועד אבל ברגע שאני עובר את ה 20 קמש הרכב מפסיק לרעוד.

בנוסף לכך,כשאני בולם את הרכב אז שוב פעם לקראת המהירות הנמוכה הרכב רועד שוב פעם. 

מישהו אמר לי שיכול להיות שמדובר בתושבות אבל אני לא מצליח להבין אם ככה אז מה ההבדל בין אם אני בהילוך P או בהילוך D.

אשמח לתשובתכם.

תודה רבה

פורסם

יכול להיות שמדובר אכן בתושבות מנוע, יכול להיות שמדובר גם במצערת מלוכלכת. אני לא יודע אם אצלך יש או אין מנוע צעדים (אם היא אלקטרונית אז ככל הנראה לא). יש מצבים שמנוע צעדים מלוכלך גורם צרות כאלה, וגם מצערת מלכלכת.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...