Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני רק שאלה. 

כשהתחלתי לצאת מחניה במקביל נכנס בי חזיתית אופנוע שהגיח מעבר לפינה. לא היה לי שדה ראיה בגלל הפנייה ורכבים שחנו לפני.

מי אשם ברמת העיקרון?

פורסם (נערך)

נכנס בך חזיתית? מישהו נסע בנתיב השמאלי או נגד הכיוון בחד סטרי?

שרטוט של הארוע, תמונות המקום והרכבים המעורבים וסרטון ממצלמת דרך יוכלו לסייע לפענח את הארוע.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

נכנס בך חזיתית? מישהו נסע בנתיב השמאלי או נגד הכיוון בחד סטרי?

שרטוט של הארוע, תמונות המקום והרכבים המעורבים וסרטון ממצלמת דרך יוכלו לסייע לפענח את הארוע.

נכנס בזווית, הכביש גישה לחנייה הוא דו-כיווני אבל לא 2 נתיבים מלאים

crashmap.png

IMG_20210624_131410.jpg

IMG_20210624_131403.jpg

פורסם

האם האופנוע הגיע מימין או משמאל? אם מימין הוא נסע בנתיב השמאלי, ויש לו חלק משמעותי בתאונה. אם הגיע משמאל נראה שעיקר האשמה עליך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הוא הגיע מכיוון הכניסה לחניון, צד ימין של התרשים.

בכל מקרה דיווחתי לביטוח עם כל התמונות שיש לי כולל סרטון מצלמת דש, ולא הודעתי שאני אשם.

הוא מצידו טוען שאני אשם. האם הדבר הזה יגיע לבית משפט או שחברות הביטוח יכולות להסדיר את העניין ביניהן?

פורסם

בכל מקרה, לפני תביעת הביטוח בדוק מה הנזק הכולל לשני הרכבים.

הניחוש שלי הוא שאם תתבעו את הביטוחים החברות יגיעו להסכמה על חלוקת הנזק, ויגבו גם השתתפות עצמית וגם העלאת הפרמיה משניכם. תרגיל מוכר וידוע.

• רעיון טוב! 3

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

בכל מקרה, לפני תביעת הביטוח בדוק מה הנזק הכולל לשני הרכבים.

הניחוש שלי הוא שאם תתבעו את הביטוחים החברות יגיעו להסכמה על חלוקת הנזק, ויגבו גם השתתפות עצמית וגם העלאת הפרמיה משניכם. תרגיל מוכר וידוע.

צודק - זו אחת האפשרויות.. מאחר ואין פגיעת גוף , והנזק רק רכושי.
בד"כ במצב זה, כאשר יש חילוקי דעות.. חברות הביטוח מנסות להתפשר בניהן ולחלק את הנזק
כאשר במקביל שני הצדדים משלמים השתתפות עצמית, ומבחינת הביטוח פתרון קל ופחות התעסקות. 

במצב כזה, אולי כדאי שאחד מהצדדים, אתה או הנהג השני, תקחו את האחריות

כך רק אחד ישלם השתתפות עצמית והעלאה קטנה במחיר הביטוח בעתיד.

כי במצב הנוכחי, כנראה שניכם תשלמו השתתפות והעלאה במחיר הביטוח בעתיד...

ויותר מזה - אולי כדאי כי אתה תקח אחריות.. על פניו, בלי להכנס עמוק לניתוח התאונה.. נראה
כי אתה אשם,, יותר או פחות, לא נכנס לזה
ומנגד - הביטוח של האופנוע מאוד יקר, עם השתתפות עצמית בד"כ די גבוהה, וכנראה תהיה לאופנוע

העלאה די גבוה במחיר הביטוח בעתיד.

לכן, לשיקולך..  אולי כדאי כי אתה תקח את האחריות לתאונה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

להבהיר משהו לגבי הודעתי הקודמת: תביעת הפוליסה שלך עלולה לגרור תשלום השתתפות עצמית, עלית הפרמיה בשנים הבאות וכן קושי ברכישת ביטוח אל תהיה לך תביעה נוספת. לכן לא כדאי לך לתבוע את הביטוח אלא אם סכום התביעה עולה על סכום ההשתתפות העצמית והעליה הצפויה בפרמיה, ולדעתי, במידה שמשקפת גם את הסיכון להפוך למסורב ביטוח.

זו הסיבה שבגללה הצעתי לך להתחיל באומדן העלויות, ורק אז לקבל החלטה על הדרך בה תטפל בנזק.

• תוכן חדש...