Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי מ"ס שאלות בכל הנוגע להחלפת צלחות קידמיות .

ברשותי פיאט אונו והפעם החלתתי להחליף לה את הצלחות ,החלפתי לה פעם רפידות בלימה והכל עבר בשלןם אפילו היה יותר קל משחשבתי אך לגבי הצלחות יש לי שאלה, לאחר שהורדתי את הגלגל ואת המערכת הבלימה יש עוד שני פינים שמחזיקים את הצלחת מבריגים אותם החוצה ואז מחליפים את הצלחת השאלה האם יש איזושהי דרך שאיפשר לשים את הצלחת החדשה לא במקום????? ואם כן אז איך מדייקים במיקום הנכון ??. תודה

פורסם

יש הבדל בין אנשים שלא יודעים ולא יכולים ואין להם שום הכשרה ויש כאלה שיודעים ויש להם הכשרה מסוימת וצריכים רק הכוונה אז אני מאלה שלפי ספר הדרכה וקצת עזרה יכול לפרק ולחבר מטוס חוץ מזה שיש לי הכשרה צבאית אבל טנקים ככה שאם הייתי חושב על עצמי בתור פושע הייתי מודיע על כך!!!!!

אבל בכל זאת לגבי השאלה שלי ????

פורסם
יש הבדל בין אנשים שלא יודעים ולא יכולים ואין להם שום הכשרה ויש כאלה שיודעים ויש להם הכשרה מסוימת וצריכים רק הכוונה אז אני מאלה שלפי ספר הדרכה וקצת עזרה יכול לפרק ולחבר מטוס חוץ מזה שיש לי הכשרה צבאית אבל טנקים ככה שאם הייתי חושב על עצמי בתור פושע הייתי מודיע על כך!!!!!מבחינה חוקית אתה פושע!!(ואותך למשטרה)

אבל בכל זאת לגבי השאלה שלי ????

ולגבי שאלתך רד מזה וגש למוסך, והנושא לא נתון לוויכוח בכלל!

חג שמח !

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מאוד מכבד אותך צביקה אבל אם כל הכבוד אם כל מה שיש לך להגיד זה מה שאמרתה אז תחסוך זאת ממני

ואני אחזור על עצמי אם יכולתי לפרק טנק אז טני אסתדר אם עם הפיאט הקטנה שלי ו דרך אגב ילי הסמכה ו תעודת מכונאי סוג 1

ובחזרה לשאלתי האם יש איזשהו פטנט מיוחד או מכשיר מיוחד הבודק את המיקום המדוייק או שפשוט הצלחת ניכנסת למקומה בטיבעיות???

ועוד משהו אני מבטיח שיש הרבה מוסכניקים בארץ שיש להם פחות ידע במכונאות ממני!!!

פורסם

אם אתה מכונאי ואתה מסוגל להרכיב טנק אז מה הבעיה להחליף צלחות בפיאט אונו ?

2 ברגים מאחורי הקליפר עם בוקסה 17 ,פתיחת הבוכנה והזזת הדיסקיות , הוצאת קליפר , 2ברגים עם מפתח רינג 12 והופ הצלחת בחוץ .

JDM :twisted:

פורסם

זה ברור השאלה היא האם ישנה בדיקה שהצלחת אכן במקום אני שואל כי בדף הדרכה שהייה בקופסא של הצלחות רשום הסבר ומראים תמונה של איזשהו מכשיר שבודק את מיקומו של הדיסק מכאן באות התהיות שלי אולי יש בדיקות מסוימות ???

תודה

• תוכן חדש...