Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן על הרכב והרכב נראה ומתפקד אחלה, מחיר סביר ביחס לסופר מיני כ 102 אלף שח, 3 שנות אחריות מלאות פלוס 4 שנים על גיר ומנוע. הרכב מצוייד במערכות בטיחות מתקדמות, מולטימדיה, מצלמת רוורס, בקרתשיוט ושאר איבזורים.

אבל, וזה האבל הגדול... הדגם האחרון שהחל להיות משווק בישראל מדצמבר 2020 ועד היום, נמכרו רק כ 100 יחידות.

לעומת זאת יונדאי I20 המתחרה הגדולה שמתומחרת אפילו ב כמה אלפים בודדים יותר, נמכרה בכמויות עצומות.

האם יש משהו בקאיה שמרתיע את הצרכן וכדאי שאדע עליו? זה גם הרכב היחידי שנותן 7 שנות אחריות ולא 3.

ומה הסיכון בקניית רכב שאיננו נפוץ בכלל על כבישי ישראל?

פורסם (נערך)

היונדאי המקבילה לא נמכרה הרבה יותר באופן ישיר - היא חולקה בליסינג בזול/צה"ל שבחר בה כרכב הליסינג שלו מה שגרם להצפה לא טבעית שלה בשוק.

לגבי הריו, היא סופר-מיני בסדר - הסיבה שהיא לא הצלחה מסחררת? היא פשוט ביינונית מאוד בחבורה שהיא נמצאת בה, בין היאריס ההיברידית החסכונית עם הלוגו המוכר של טויוטה לאיכות של האירופאיות האיכותיות יותר והנעימות יותר היא נמצאת בשוק שהתחרות שלה מאוד קשה - אין פה סיבה טכנית(רכב גרוע באופן מיוחד או בעייתי) שמונע ממנה להימכר.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

נראה לי שהסיבה היא שקיה לא ממש מתאמצים לשווק אותה, כשיש את הסטוניק שזהה לה כמעט לחלוטין בגרסה "אופנתית" יותר בתוספת של כמה אלפי שקלים.

נראה לי שה"סיכון" העיקרי זו ירידת ערך גבוהה ביחס ל-i20 הנפוצה יותר, אבל אי אפשר לדעת... 

פורסם
לפני 13 דקות, noknok כתב:

היונדאי המקבילה לא נמכרה הרבה יותר באופן ישיר - היא חולקה בליסינג בזול/צה"ל שבחר בה כרכב הליסינג שלו מה שגרם להצפה לא טבעית שלה בשוק.

לצבא ולליסינג הדגם הנמכר היה הדגם הפשוט והמינימלי, לכן אני משווה את גרסת הפרמיום שנמכרה בכמות של אלפים לשוק הפרטי לעומת הקאיה שמכרה עשרות בודדות.

פורסם

גם אני חושב שהתחרות עם הסטוניק פוגעת בריאו. 

סטוניק 1400 עולה כמו ריאו וסטוניק טורבו עולה קצת יותר. 

בתמורה מקבלים רכב אופנתי יותר שגם ישמור טוב יותר על הערך. 

אבל מוותרים על האחריות המורחבת. 

במהלך כל השנים i20 מכרה יותר מריאו. לא משהו שאמור להצביע על בעיה בדגם או להרתיע אותך כלקוח שנהג ואהב את הרכב. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...