Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין ליצור קשר עם צח, בעל סונומה מונמכת ("Lowrider"), שעבד בעבר ביונדאי. בסוכנות לא ידעו לעזור לי. כל היודע דבר על מקום המצאו וכו'...

תודה

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

טל,

צבע של הסונומה יעזור לאתר את האוטו (למי שמכיר את האוטו ולא את הבעלים).

בחדרה יש סונומה יפיפיה מונמכת עם ציורים (AIR BRUSH) מדהימים של דולפינים בצד אחד ואורקה (KILLER WHALE) בצד השני.

ציורים ברמה מקצועית גבוה ביותר!

אני יודע איפה האוטו חונה דרך קבע אז אם זאת הסונומה המבוקשת, תגיד ואני אצור קשר בינכם.

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין לי מושג איך נראית הסונומה המדוברת - רק שהיא מונמכת ומשופרת מכנית. אשמח ליצור קשר עם הסונומה החדרתית, בכל מקרה.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
טל,

בחדרה יש סונומה יפיפיה מונמכת עם ציורים (AIR BRUSH) מדהימים של דולפינים בצד אחד ואורקה (KILLER WHALE) בצד השני.

ציורים ברמה מקצועית גבוה ביותר!

אני יודע איפה האוטו חונה דרך קבע אז אם זאת הסונומה המבוקשת, תגיד ואני אצור קשר בינכם.

בברכה,יניב

אתה מדבר על הסונומה הישנה המרובעת?

dirty old man

need love too

פורסם

כן, אבל היא צבועה מדהים!

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...