Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

לפני שנה אשתי עברה תאונה.
בזמן נסיעה, רכב יצא ברוורס ונכנס בה.
הנהג הכחיש, הפעלנו ביטוח והחודש המשפט.
אשתי קיבלה היום זימון לעדות, אלא שמדובר בבית המשפט בנצרת, בזמן שאנחנו מהמרכז, מה גם שאישתי ילדה לפני שבועיים ופחות הגיוני עכשיו שהיא תעשה נסיעה כזאת.
האם עומדות בפנינו אופציות אחרות מלבד הגעה פרונטלית?
יאמר שאנחנו פחות מעוניינים לדחות\למרוח את הנושא.
תודה!
פורסם

אני מניח שנקראה להעיד ע"י חברת הביטוח שלה. פשוט תצרו קשר איתם וספרו להם אודות מצבה של אישתך. את המשפט לא יעבירו, אבל בהחלט יכולים לדחות את הדיון, או להסתפק בתצהיר חתום.

  • רעיון טוב! 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

×
×
  • תוכן חדש...