Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם!

רכב חדש, בן שבועיים, בצבע אפור דולפין מטאלי.

חניתי היום מתחת לעץ ויש לי 2 סימנים של לשלשת ציפורים.

הגעתי הביתה התזתי חומר ניקוי של קוך כימי (GFS ו GS) נתתי לזה לעבוד קצת ואז ליטפתי עם מיקרופייבר (והלכלוך יצא בקלות)

אבל.... נשאר סימן של ירידת לכה.

איך יכול להיות שכזה מהר יש פגיעה בלכה (חניתי שם גג 5 שעות וישר לאחר מכן ניקיתי)

השאלות שיש לי בנושא: 

1. האם יש דרך טיפול נכונה יותר להבא?

2. האם יש דרך לנקות את הלכה כמו שצריך שלא יראו סימן? יש לי פולישר של רופס עם כל הציוד הנדרש (וכבר התנסיתי בניקוי שריטות על רכבים אחרים)

לגבי ציפוי נאנו - כבר קניתי, טרם יישמתי.

אני צריך מקום סגור שאוכל לבצע כמו שצריך.

פורסם

מתעלק על השאלה - בדיוק קרה לי גם, על המכסה מנוע הוסר ללא בעיה, אבל על הפגוש נשארה צריבה.

OM654 - 140 kW(190PS: 188hp) b47 - 140 kW (190 PS; 188 hp)

פורסם

הדרך הנכונה היא כמו שעשית לרסס על זה ובעזרת מטלית מיקרופייבר לעבור בעדינות, כמה פעמים שצריך עד שזה מתפרק ויורד בלי מאמץ בניגוב. לפעמים זה מאוד חומצי וישאיר סימן בכל מקרה.

לגבי תיקון, זה תלוי כמה עמוק זה חדר, אם מדובר בצריבה שטחית של הלכה פוליש נקודתי בהחלט יכול לעזור.

מצבים קיצוניים יותר דורשים טיפול קיצוני יותר, קודם כל צריך כאמור להבין כמה עמוק זה ולבדוק האם פוליש עוזר.

לגבי הציפוי, כדאי שעד היישום של הננו תיישם משהו זמני, אוטם או וקס יעשו את העבודה, תלוי כמה זמן אתה מתכוון לחכות.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

ככה זה עם לשלשת חומצית ביותר של ציפורים / עטלפים. זה צורב את הלכה וכולנו למדנו בדרך הקשה לצערי.

ציפוי קרמי צריך להיות חזק מאוד כדי להגן כמה שעות טובות מהלשלשת, יש כמה כאלו בשוק.

אם אתה הולך לדיטיילר הם לא מיישמים (הרוב המקצועי) ציפוי ללא פוליש, ככה שפוליש קטן יכול לעזור.

אם אתה מיישם בעצמך כמו שאני מבין שאתה הולך לעשות - ממליץ לבצע פוליש אפילו עדין על כל הרכב ואז ליישם. לנסות באיזור בעדינות אם ניתן להוריד במידה והצריבה לא חדרה לעומק את הלכה, אצלי ברכב (אופל) עובי הצבע מאוד דק ועדיין לאחר כמה לשלושים על הרכב וציפוי קרמי לא הכי חזק (CQ Quartz) עדיין הסימנים נעלמו לאחר כמה ימים בשמש, אבל זה על ציפוי שהיה קיים בזמנו.

Opel Adam S 2017

פורסם
בתאריך 10.5.2021 בשעה 16:37, liav12 כתב:

ככה זה עם לשלשת חומצית ביותר של ציפורים / עטלפים. זה צורב את הלכה וכולנו למדנו בדרך הקשה לצערי.

ציפוי קרמי צריך להיות חזק מאוד כדי להגן כמה שעות טובות מהלשלשת, יש כמה כאלו בשוק.

אם אתה הולך לדיטיילר הם לא מיישמים (הרוב המקצועי) ציפוי ללא פוליש, ככה שפוליש קטן יכול לעזור.

אם אתה מיישם בעצמך כמו שאני מבין שאתה הולך לעשות - ממליץ לבצע פוליש אפילו עדין על כל הרכב ואז ליישם. לנסות באיזור בעדינות אם ניתן להוריד במידה והצריבה לא חדרה לעומק את הלכה, אצלי ברכב (אופל) עובי הצבע מאוד דק ועדיין לאחר כמה לשלושים על הרכב וציפוי קרמי לא הכי חזק (CQ Quartz) עדיין הסימנים נעלמו לאחר כמה ימים בשמש, אבל זה על ציפוי שהיה קיים בזמנו.

אתה מאד צודק, ולגבי ציפוי חבר מהעבודה עם רכב אדום וציפוי של cq גם קיבל צריבה שגם פוליש לא מוריד אותה.

חובה ציפוי חזק כדי לשמור על הרכב

קובי

:-)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חוזר לעדכן - אצלי אחרי כמה שטיפות ה"צריבה" נעלמה.

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, f31 כתב:

חוזר לעדכן - אצלי אחרי כמה שטיפות ה"צריבה" נעלמה.

כעת חפש ציפוי קשיח ומעולה שלא תקרה לך הבעיה שוה.

ממליץ על Crystal Serum Light  (אחד החזקים ביותר אבל מצריך גם עבודה מדויקת כי אם מתייבש - נייר שיוף הדרך היחידה) - ההגנה הכי טובה לדעתי

עריכה אחרונה על ידי kobi_g
  • אהבתי 1

קובי

:-)

פורסם

תודה על ההעצה!

לצערי לא אוכל ליישם את הציפוי מכיוון שקודם אני צריך לטפל בפגיעות אבנים שיש בלכה...

• תוכן חדש...