Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו 2021 rs line - אין יותר מנוע 1.3?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ניתן היום בסוכנות ולאחר נסיעת מבחן רציתי להתקדם לעסקה. 

רציתי צבע מסויים ברמת הגימור הכי גבוה עם המנוע החזק ולא היה. 

לטענת הסוכן גם לא יהיה בגלל התקנות של החדשות באירופה ולכן יגיע רק מנוע 1000.

האם ידוע שעומד להגיע מנוע היברידי לישראל? או שהוא לא יגיע ואכן יהיה רק מנוע 1000 חלש? 

מישהו יודע משהו על זה? 

פורסם

ניראה לי חירטט אותך. יש איזה מבצע עכשו לדעתי בקליאו, בטח נישאר להם במלאי כל ה 1000 סמ"ק בגלל זה מנסים לדחוף אותם קדימה. בזמנו התענינתי גם בקליאו rs line . שאלתי על בקרת שיוט אדפטיבית בהתחלה הסוכן אמר שיש, אח" כ שלחתי אותו לחבר טלפוני ואז אמר שאין. לדעתי זה אחד הדבר היותר חשובים בשבילי הרכב חדש. חבל שלא מביאים משהו שהיום הוא בסיסי במכוניות מודרניות.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

האם ידוע שעומד להגיע מנוע היברידי לישראל? או שהוא לא יגיע ואכן יהיה רק מנוע 1000 חלש? 
מישהו יודע משהו על זה? 

הסוכן צודק.
הקליאו תימכר כרגע מעתה בגרסת ה1.0 בלבד. לא ברור מה יהיה עם ה-RS, ואם תמשיך להגיע אבל עם המנוע הקטן.
הקפצ׳ור תמשיך להימכר עם מנוע ה1.33 בגרסותיו השונות.
לגבי דגמי ההיבריד (רגיל בקליאו ופלאג אין בקפצ׳ור) אפשר לצפות שיגיעו בשנה הקרובה, אבל אין צפי עדיין.
פורסם (נערך)
לפני שעה, robertf כתב:

הסוכן צודק.
הקליאו תימכר כרגע מעתה בגרסת ה1.0 בלבד. לא ברור מה יהיה עם ה-RS, ואם תמשיך להגיע אבל עם המנוע הקטן.
הקפצ׳ור תמשיך להימכר עם מנוע ה1.33 בגרסותיו השונות.
לגבי דגמי ההיבריד (רגיל בקליאו ופלאג אין בקפצ׳ור) אפשר לצפות שיגיעו בשנה הקרובה, אבל אין צפי עדיין.

אז אתה בעצם אומר לי לחטוף את מה שנשאר או לחכות ל היברידי? מה עדיף? 

המנוע 1.3 מאוד נמרץ וכיפי

מצד שני רבה מאוד מפחד מהרכב, ידוע שהמנוע 1.2 טורבו שלהם היה ממש בעייתי, האם ידוע גם על ה 1.33?

עריכה אחרונה על ידי haipbm
פורסם

המנוע 1.33 קיים בדגמי מרצדס כ-3 שנים (פותח בשיתוף פעולה שלהם) ובינתיים מגלה אמינות טובה.
הגיר הדו מצמדי מהסוג הרטוב והאמין יותר אבל הוא חדש יחסית. בכל מקרה השילוב מנוע-גיר ברכב באמת נהדר.
אם אהבת אותו הייתי חוטף את הדגם עם המנוע החזק לפני שלא יהיה.
אופציה אחרת היא הפיז׳ו 208 במידה ותנוחת הנהיגה שם עובדת עבורך.

פורסם

חבל מאוד, זה היה הקלף אס של הרכב.

אבל אם יש בעיה עם התקנות, איך ה208 והקורסה נמכרות עם ה 1.33?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני קצת מפחד שבגלל שלא יהיה יותר את המנוע הזה, הרכב אם המנוע הזה יאבד ערך כי כאילו תצא גירסה חדשה / יגיע ההיברידי במקום. 

הסוכן טוען הפוך, שדווקא בגלל שהמודל הזה חדש מאוד ומפסיקים לייצר לו את המנוע החזק הוא יהיה יותר נדרש ויותר מבוקש בהמשך

מה אתם אומרים? 

פורסם

אני חושב שהפוך, דווקא תהיה דרישה יותר למנוע החזק.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
Just now, yulianx כתב:

אני חושב שהפוך, דווקא תהיה דרישה יותר למנוע החזק.

הפחד שלי הוא שאני לוקח רכב ל 4 וחצי 5 שנים. 

בדרך כלל דגם היה צריך להתחלף רק עוד 3 שנים מהיום ופתאום אני לוקח דגם שלא יהיה יותר החל ממחר בערך חח

אז בגלל זה החשש

פורסם

הדגם יהיה, רק המנוע שונה.

פורסם

אני ממליץ לחשוב פעמיים (אן עשר פעמים) לפני רכישת הקליאו האוטומטית עם מנוע 1.0 ליטר.

המומנט של המנוע הורד מלאכותית ל 14.5 קג"מ בגירסה האוטומטית לעומת 16.5 קג"מ בידנית. 

התוצאה היא מביכה, בוודאי בהשוואה לאיביזה עם מנוע 1.0 או קורסה / 208 / C3 עם מנוע 1.2 וכולן מעל 20 קג"מ. 

חבל מאוד שלא משווקים יותר את ה 1.33. הוא מנוע מעולה. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...