Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

מתעניין בקניית אוטו חדש - מחפש דגם ספורטיבי קופה, או הכי קרוב לקופה, בסגנון הבאים:

1. מיני קופר S 2013 ומעלה
  2. אלפא רומיאו ג'וליטה 2014 ומעלה - האם כדאי לשקול תלתן ירוק?
  3. במוו סדרה 1 2014 ומעלה
  4. אאודי A1
  5. מאזדה MX5 - שווה לשקול?

האם יש דגמים פחות או יותר מומלצים? דברים שחשוב לשים אליהם לב?

הדברים שחשובים לי בתכלס הם:

1. כוח
  2. אוטו ידני זה מדהים, אם יש אופציה לידני כמו האלפא או המיני קופר
  3. תחזוקה לא הכי יקרה 
  4. יכולת למכור עוד 3 שנים במחיר סביר

אשמח לעזרתכם, תודה רבה!

פורסם (נערך)

זה קצת תלוי מה אתה מחפש.

רכב הנעה קדמית בתקציב שלך הייתי הולך על מגאן RS, אם צריך לבחור מהרשימה אז כמובן המיני קופר S.

הנעה אחורית: הסדרה_1 בגרסאות הכניסה לא מכונית מלהיבה במיוחד לטעמי ודורשת השקעה בעיקר במתלים בשביל לקבל ממנה פידבק טוב יותר.

אם אין לך בעיה לרדת לשנתונים ישנים, המיאטה תהיה הבחירה- בטח כשכמעט ואין לה ירידת ערך (קריטריון_4 ברשימה שלך).

אם אתה חייב שנתון מתקדם, גם הסדרה_1 תהיה חביבה, רק להתאים את הציפיות על מנת שלא תתאכזב (וכמובן עלויות אחזקה גבוהות מהמיאטה).

לסיכום- מגאן RS, מיני קופר S, מיאטה.

עריכה אחרונה על ידי o.r
פורסם (נערך)

מה עם 208 gti?
לדעתי נופלת לך בול לדרישות, יש לה גם שוק טוב יחסית.
אתה יכול לבדוק גם מיטו תלתן, אולי אפילו הוולוצ'ה יכולה להיכנס לך בתקציב (שנתון 2017+)

עריכה אחרונה על ידי quzzaa
  • אהבתי 1
פורסם

צרפתיות כבר לא פחות אמינות, מדובר בסטיגמה ישנה שלצערינו הרב עדיין רובצת לה בתחתית המודעה של כל קונה אפילו בסוף המאה ה21,

כבר אין לך מה לדאוג מרכבים צרפתיים, הם לא שונים מאף יצרן אחר מהבחינה הזו.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אף אחד מהדגמים שצינת אינו קופה. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לא, המאזדה היא "קונברטיבל" המיני , פשוט מרובע יותר בכיוון של האץ,-בק

זו ה BMW בתצורת קופה 

image.jpeg.1398108a557652db3edcb5372922e201.jpeg

זו סדרה 1 

BMW סדרה 1 - מבט חטוף | BMW.co.il

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

בנוגע לסדרה 1, בתקציב הזה יש לך את ה116 או ה118 (עם מנוע 1.6).

ה118 מעט יותר חזקה ותהיה גם קצת יותר יקרה (בקניה) ואולי יהיה יותר קשה למצוא אחת מאובזרת.

מבחינת התנהגות - הרכב מאוד מהנה לדעתי ואני ממליץ לך לבחון אותו :)
התחזוקה והביטוח שלהן זהה (אותו מנוע ורכיבים) אבל מבין הדגמים שציינת יש מצב שתהיה על הצד היקר של הסקאלה (כתלות איפה תטפל).

במידה ואתה בוחר בסדרה 1 אני ממליץ לך לחפש דגם מאובזר (luxury) וכמובן לאחד שטופל בזמנים ובמקום מתמחה במוו.

כנ"ל לגבי המיני קופר, אבל שים לב שהקופר S באותן שנים (2013) מגיעה עם מנוע 1.6 (אותו מנוע כמו בסדרה 1) עם תוכנה שונה. אם אני לא טועה בסדרות הראשונות שלו היו בעיות בגלל ההספק שהופק ממנו (אולי מישהו נוסף פה בפורום יוכל לתת קצת יותר מידע על העניין).

פורסם
לפני כשעה, dorgo כתב:

בנוגע לסדרה 1, בתקציב הזה יש לך את ה116 או ה118 (עם מנוע 1.6).

ה118 מעט יותר חזקה ותהיה גם קצת יותר יקרה (בקניה) ואולי יהיה יותר קשה למצוא אחת מאובזרת.

מבחינת התנהגות - הרכב מאוד מהנה לדעתי ואני ממליץ לך לבחון אותו :)
התחזוקה והביטוח שלהן זהה (אותו מנוע ורכיבים) אבל מבין הדגמים שציינת יש מצב שתהיה על הצד היקר של הסקאלה (כתלות איפה תטפל).

במידה ואתה בוחר בסדרה 1 אני ממליץ לך לחפש דגם מאובזר (luxury) וכמובן לאחד שטופל בזמנים ובמקום מתמחה במוו.

כנ"ל לגבי המיני קופר, אבל שים לב שהקופר S באותן שנים (2013) מגיעה עם מנוע 1.6 (אותו מנוע כמו בסדרה 1) עם תוכנה שונה. אם אני לא טועה בסדרות הראשונות שלו היו בעיות בגלל ההספק שהופק ממנו (אולי מישהו נוסף פה בפורום יוכל לתת קצת יותר מידע על העניין).

נהדר, תודה!

• תוכן חדש...