Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי אופל אסטרה סטיישן 2017 שעונה על הדרישות שלי קילומטרז נמוך ומחיר שהתאים. הוא מחברת ליסינג.

לא לקחתי בחשבון  את עלויות האחזקה והטיפולים, האם הם יקרים באופן משמעותי מהרכבים הנפוצים בשוק....

אני נסעתי עד עכשיו על פורד פוקס הטיפולים שלו היו סבירים והתבצעו לעיתים רחוקות....האם צפויה לי הפתעה....

פורסם

הדגם לא ידוע כאמין במיוחד, ומנועים שלא מטופלים בקפדנות ע"פ הוראות היצרן (ולפעמים גם אלו שכן) משיבים את נשמתם לבורא טרם זמנם.

לו אני במקומך - הייתי מחפש דגם אחר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם האופל המשפחתית עם בעיה דומה (המחיר הזול אינו בלי סיבה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תחפשי פגו 308 מגיעה גם בגרסת סטיישן וגם מחירים יחסית נוחים, רק לבדוק שעבר החלפה של הרצועת טיימינג

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

• רעיון טוב! 1
פורסם

קיימות הרבה אופציות... מה הדרישות מהרכב? ומה אופי השימוש בו?

לזרוק סתם דגמים לאוויר כל אחד יכול אבל כדי לתת המלצה לדגם טוב צריך להבין מה אופי השימוש והדברים שחשובים לך ברכב.

פורסם (נערך)

משפחתי (3 ילדים גדולים), נסיעות ארוכות לטיולים,צריך להיות אמין, בטיחותי.תא מטען גדול.  וכמובן התקציב בסביבות 45 אלף.

כשבדקתי את האופל אסטרה סטיישן אינג'וי 2017 הוא די ענה על הדרישות, ואז שמעתי אזהרה לא להתקרב....;( 

למרות שלפני זה היה לי וולו אח''כ פוקס שגם הם לא ממש סחירים ונפוצים בשוק......

עריכה אחרונה על ידי מתלבטת7
פורסם

תלוי איזה פוקוס וולוו היו לך... הפוקוס דור שני דווקא מאוד מוצלחת והוולוו שהיו לפני המעבר לGM עם מנועים של ולוו גם היו רכבים מוצלחים.

אין לך דרישות מיוחדות והאסטרה זה סיכון מה שכן גם ה308 זה סיכון בגלל נושא הרצועה ויש לטפל בה היטב. לנוכח זאת הייתי מחפש סטיישן פשוטה יותר כמו סיוויק סטיישן או i30cw או קיה סיד סטיישן הן דיי נפוצות ואמינות אם כי ההרגשה הסובייקטיבית שלי שהקיה והיונדאי סובלות מקצת יוצר תקלות מהונדה.

• תוכן חדש...