Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד תפסתי מעצמי בנאדם שבזכות הבנה מעל הממוצע במכוניות וקצת יצירתיות, הצלחתי להכפיף לרצוני את הממשקים של רוב לוחות המודעות כדי למצוא לעצמי את המכונית שאני רוצה.

 

לאחרונה התחלתי להשתעשע עם הרעיון של להחליף את האוטו ועם סט דרישות מאוד מאוד ספציפי (יש שיאמרו שאני חי בסרט אחו-שקשוקי. סליחה, לא "יאמרו", "אמרו") פניתי ללוחות, רק כדי לפגוש שוב ושוב את "לא מצאנו תוצאות".

במקביל, כמובן, אני רואה המון מכוניות שמפורסמות תחת השם, הדגם, תיבת ההילוכים, או נפח המנוע הלא נכונים וכרגיל עולה בי החשש שבזמן שאני מוצא מלא מוניות תחת "אוקטביה RS" או דובלוים תחת "טיפו סטיישן", איפשהו שם מתחבא האוטו הבא שלי תחת דגם לא נכון או מסומן בטעות עם מנוע דיזל ו/או יד ראשונה חברה.

 

היה יכול להיות מאוד קל אם היינו יכולים להזין ביד2 "האצ'בק, עד 7 שניות למאה, משנת 2018 ומעלה" ולברור בין מאות התוצאות. אבל המציאות לא כל כך פשוטה ואנחנו נאלצים להשתמש בממשק הפילטור המאוד מוגבל (אך יש לומר מספק לגמרי עבור רוב האוכלוסייה) של יד2 או הלוח של פייסבוק שהוא בכלל סוג של עינוי סיני.

אז עלתה לי השאלה - איך אתם מחפשים מכוניות? אילו פרמטרים אתם מזינים ממה שאפשר כדי להגיע לדגם כזה או אחר? האם אתם בכלל מסננים או פשוט בוחרים מותג וטווח שנים ומתחילים לסרוק? מפעילים את הסוכן החכם בשביל הסיכוי שמישהו אשכרה יצליח לפרסם את האוטו שלו תחת הדגם הנכון (כן, אני מדבר אלייך, איש חסר לב שהקפיץ אותי לשמיים עם מייל מיד2 על כך שהתפרסמה במוו 328i סטיישן רק כדי שאני אגלה שזו הייתה טעות וזאת סדאן. טפי עליך)? משהו אחר לחלוטין? 

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

אני משתדל לפלטר לפי מינימום פרמטרים (יצרן, דגם ראשי, שנה, לפעמים גם נפח מנוע כי בזה בד"כ לא טועים בניגוד לרמות גימור או תת דגם) ואת שאר הדברים מנסה להסיק מהתמונות (כנראה שקל להבדיל בין מונית לבין אוקטביה RS, דיזל/ סעיף מקוריות קצת פחות)

אחרי המעבר הראשוני מוקפצות/עולות מודעות חדשות בודדות כל יום אז יותר קל להיות עם היד על הדופק

 

פורסם

אני מחפש דברים ספציפיים.
לא נראה לי שמישהו שמפרסם 308gti או I30N יתבלבל , כן ראיתי שתי הונדה סיוויק סדאן 1.8 תחת type-r, לדעתי זאת טעות מכוונת
מה אתה מחפש?
 

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם
לפני 3 דקות, mcshmupi כתב:

לא נראה לי שמישהו שמפרסם 308gti או I30N יתבלבל

תתפלא.

 

לפני 3 דקות, mcshmupi כתב:

מה אתה מחפש?

לא יודע עדיין, אבל מסתמן שזה בטח יהיה משהו שמכרו ממנו איזה 2-5 יחידות מקסימום בכל תקופה השיווק 🤷‍♂️

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

לצערי אין כול כך דרך לסנן את אלו ש"מתבלבלים בדגמים", הדרך היחידה זה לנסות לצוד דרך התמונות סימנים מובהקים לדגם המדובר- סאנרוף למשל. 

ובכול מקרה, אחרי שפעם אחת סמכתי על מילה של מישהו שלא מבין איזה רכב יש לו, ועוד יותר לא מבין מה זה אומר הלושנית הזאת"דגם" ביד 2, ונסעתי שעתיים רק כדי להביא כיף למוכר ולחזור, אני מוודא טוב טוב בטלפון שזה אכן הדגם שבו אני מעוניין. 

פורסם

אני מסמן ביד 2 את היצרן, הדגם ואז בפילטור מתקדם נפח מנוע 

זה לרוב מספיק (כדי שאתאכזב… 😂)

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

הבחירה ראשונה היא יד 2, בוחר ביצרן, דגם, תיבה וטווח מחירים, או מסתכל בקבוצת הפייסבוק של אותו הדגם אם קיים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
איפשהו שם מתחבא האוטו הבא שלי תחת דגם לא נכון או מסומן בטעות עם מנוע דיזל ו/או יד ראשונה חברה.
 
אין שם את האוטו שאתה רוצה. 
 
מי שפירסם מודעה עם כזאת טעות, לא טרח לקרוא את מה שפירסם, או קרא ולא טרח לערוך ולתקן את טעות, זה לא מישהו שאתה תקנה ממנו רכב. 


לצורך העניין "אתה" זה "אני". טעות בדגם או במפרט במודעה - פוסל על הסף. אין לי מה להתעניין בזה יותר. לפרסם מודעה מדוייקת זה המינימום.



 

 

פורסם
לפני שעה, davemustaine87 כתב:

לצערי אין כול כך דרך לסנן את אלו ש"מתבלבלים בדגמים", הדרך היחידה זה לנסות לצוד דרך התמונות סימנים מובהקים לדגם המדובר- סאנרוף למשל. 

בהינתן מספר רכב, האמת שיש.

באתר של משרד הרישוי יש קובץ csv עם כל מספרי הרכב שמתעדכן כמדומני אחת לחודש, פותח אותו ב-Notepad++ ורואה האם הרכב תואם מבחינת רמת הגימור שאני מחפש.

יש גם איזה מנוע חיפוש מובנה באתר בשביל זה.

ויש גם מנוע חיפוש יותר חזק שמישהו בנה (find-car) ומופיע גם כאתר וגם כאפליקציית אנדרואיד (לא יודע לגביי iOS) ויציג לך נתונים נוספים (אבזור בטיחות, רמת גימור, הספק, טסט וכו').

  • אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 8 שעות, dorsht כתב:

יש גם מנוע חיפוש יותר חזק שמישהו בנה (find-car) ומופיע גם כאתר וגם כאפליקציית אנדרואיד (לא יודע לגביי iOS) ויציג לך נתונים נוספים (אבזור בטיחות, רמת גימור, הספק, טסט וכו').

 

התפלאתי, עבד טוב. רוב הפעמים הדברים האלה חצי אפויים. 

 

חיפשתי את הרכב שמירב הסיכויים שהבעלים שלו יהיה תמהוני שלא מבין בכלל מה זה רמת גימור, וכמובן שזה היה קיה פיקנטו. אין כמו לפרסם שהיא EX כאשר בתמונות אתה רואה שיש טאסות(LX) , וההאתר ציין שזה אכן LX. 

פורסם

כשמפלטרים טווח כדאי לשים מינימום כי תמיד יש ליצנים שמתחכמים.

למשל בק״מ אני שם תמיד מינימום 10000, כן אני מפסיד רכבים עם פחות, אבל חוסך את כל הליצנים שרושמים 111, ובטווח השנים שאני מחפש גם ככה הסיכוי לרכב עם פחות מ-10k הוא אפסי.

 

בקשר לדגם אכן בעיה. נפח מנוע יכול להועיל אבל לא תמיד.

  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לא מסנן בכלל חוץ מיצרן, דגם ושנתונים. 

כמות המודעות לא תמיד גדולה. שווה את המאמץ של לעבור על כולן. 

אחרי כמה פעמים אתה כבר מתחיל לזהות את המודעות שמוקפצות ואת החדשות. 

לגבי הפיקנטו שדובר עליה כאן, אוסיף שמצאתי לאחיינית שלי פיקנטו ספורט שפורסמה כ-ex. זה כנראה מה שגרם לעיכוב במכירה ועזר לי להגיע אליה לפני כולם (למי שלא יודע, מדובר בדגם מבוקש ביותר שנמכר תוך שעות ספורות במחירים הזויים). 

אז היה שווה לא לסנן ולעבור על הרבה מודעות. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני שעתיים, davemustaine87 כתב:

 

התפלאתי, עבד טוב. רוב הפעמים הדברים האלה חצי אפויים. 

 

חיפשתי את הרכב שמירב הסיכויים שהבעלים שלו יהיה תמהוני שלא מבין בכלל מה זה רמת גימור, וכמובן שזה היה קיה פיקנטו. אין כמו לפרסם שהיא EX כאשר בתמונות אתה רואה שיש טאסות(LX) , וההאתר ציין שזה אכן LX. 

בפיקנטו דווקא מאוד קל לזהות את ההבדלים בין LX ל-EX (בדגם הנוכחי), זה לא רק הטאסות, אלא פנסי ערפל שונים, חיישני רוורס מקוריים שטוחים, פנים הרכב שונה מעט כאשר ב-LX אין מערכת מולטימדיה ויש מזגן רגיל, לעומת ה-EX שיש לה מולטימדיה מקורית ובקרת אקלים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בדומה לאחרים פה, ברכב הקודם מצאתי את עצמי מסנן רק לפי יצרן, דגם ותיבת הילוכים ואז עובר ידני על כל המודעות. היו איזה 40 מודעות למה שחישפתי אז זה לא היה נורא.

היום, אני מוצא את עצמי באותה הבעיה. בהתחלה התחלתי עם סינונים מאוד קפדניים ולאט לאט הסרתי עוד ועוד סינונים. כרגע, אני בגדול מסנן רק לפי יצרן, ק"מ (לא תמיד) ומחיר (עם טווח רחב במיוחד). אחרי המעבר הראשון על כל המודעות (שאין ספק שהוא מעיק), אני רק עובר אחת לערב על כל המודעות שהתפרסמו באותו יום (מדובר בד"כ במספר עמודים בודדים). זה בוודאי מטריח למדי, אבל לפחות אני בטוח שלא פספסתי איזו פנינה עם בעלים לא חד.

×
×
  • תוכן חדש...