Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, EliC25 כתב:

אני אישית כשהחזקתי את הרכב הראשון שלי - אקסנט, לא ידעתי מה ההבדל בין הFAMILY בדור הבא, לESTEEM, לGLS וכו'.. היום בדיעבד אני יודע שמדובר על הבדלים של כריות אוויר, ABS וחלונוות חשמל.. אבל בזמנו כהדיוט ומתחיל בתחום, לא ידעתי כלום, זה לא תמיד בא ממקום רע.

ברור שיש הרבה שאין להם מושג.

עושים את עצמם התכוונתי למוכרים שיש להם את הדגם הזול/החלש וב"טעות" רשמו אותו כדגם המפואר והחזק. משום מה הטעויות אף פעם לא בכיוון ההפוך. כמו עם הידיים שצומחות להם לפתע לאחר היד הראשונה. 

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 15 שעות, mcshmupi כתב:

@Super_T איך רכב נמכר תוך עשר דקות? מישהו סגר איתך על מחיר בטלפון?
מה מכרת? 

סיוויק ספורט, בת שלוש (בול ברמת היום), עלתה לכביש בדצמבר 2017, היו לה 24K קילומטר ולא היתה עליה שריטה כי אני שומר על הרכבים שלי כמו אדם שלא בסדר בראש 😂
המודעה עלתה ב7 בבוקר, ב7 ועשרה התקשר אלי אדם מאשדוד שאמר לי "אני רוצה את הרכב והמחיר מקובל אם הכל תקין כפי שאתה אומר, אני שוכר רכב ויוצא אליך" וכך היה. הרכב נמכר כשהוא הגיע.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
לפני 40 דקות, Super_T כתב:

סיוויק ספורט, בת שלוש (בול ברמת היום), עלתה לכביש בדצמבר 2017, היו לה 24K קילומטר ולא היתה עליה שריטה כי אני שומר על הרכבים שלי כמו אדם שלא בסדר בראש 😂
המודעה עלתה ב7 בבוקר, ב7 ועשרה התקשר אלי אדם מאשדוד שאמר לי "אני רוצה את הרכב והמחיר מקובל אם הכל תקין כפי שאתה אומר, אני שוכר רכב ויוצא אליך" וכך היה. הרכב נמכר כשהוא הגיע.

הלקוח (המזוקן קלות) בדק את הרכב במודיעין בתקופת הקורונה?

פורסם (נערך)

הרכב נמכר ב7.12.2020 והקונה לא היה מזוקן 😉

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם (נערך)

בלי קשר לסיוויק הזו מה שקורה בקורונה בשוק היד 2 הוא מטורף... מרגיש כאילו גם לרנו סניק דור 1 יש סיכוי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
בתאריך 31.3.2021 בשעה 18:22, EliC25 כתב:

דיון מעניין, בגלל שהרבה פעמים אני רואה אנשים שנוסעים ברכבים מפוקפקים שהייתה להם ירידת ערך מסיבית בגלל פאק באמינות, ואומר לעצמי "בדוק הם סיננו לפי מחיר הכי נמוך עבור שנתון הכי גבוה".

לענייננו, אני מסנן לפי תיבה ידנית ונפח מנוע.

קצת יותר בפירוט: באשר לדגם - תלוי גם למי אני מחפש, בדרך כלל אני יודע איזה דגמים מתאימים, ואז במקסימום אני מסנן לפי דגם כללי ולא לפי תת דגם, מצולק עוד מתקופת הגטס שהייתי עובר על glsים עם מראות שחורות וכרית אוויר אחת.

שנתון - אם אני יודע שאני מעוניין במתיחת פנים נגיד, אציין את שנת המתיחה כשנה מינימלית.

קמ - אתן מינימום כדי לסנן את כל המודעות עם החארטות של "330, 33, 60" וכדומה.

מחיר - בדרך כלל לא מפעיל כסנן, אלא אם יש הרבה תוצאות, ואז אכתוב 5-10 אלף מעל התקציב (משאיר מקום למיקוח)

את הגטס שלי מכרתי דרך פשפשוק, קניתי פעם רכב מחבר פורום , ועוד אחד מפה לאוזן.

@Buki מסכים שזה מרגיז שאנשים לא יודעים איזה רכב הם מוכרים, או כאלו שב2021 מעלים מודעה בלי תמונות נגיד. אבל אל תשכח שיש אנשים שמקבלים ירושות למשל, וגם מפרסמים רכבים.

זה בדיוק מה שאני עשיתי אם הסיטוראן C4 2009 שקניתי לפני 7 חודשים ב - 4,800 ש"ח, הייתי צריך בדחיפות רכב ופשוט חיפשתי את המודל הכי גבוה עם המחיר הכי נמוך "לצמצם נזקים". בנתיים עברתי  כמעט 20,000 ק"מ.

עריכה אחרונה על ידי netanel92
  • תוכן חדש...