Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו די קופצני מאחורה ואפשר להגיד גם מאוד לא מרוסן בפסי האטה ,ובמהירות מעל 100 האוטו כבר מרגיש כאילו הוא מרחף? יונדאי i25 2013 

פורסם

בדיקה פשוטה - לחץ על החלק האחורי של הרכב חזק ועזוב, אם הוא ממשיך להתנדנד ולא נעצר מיד בחזרה, סימן שהבולמים חלשים ולא מבצעים את עבודתם.

מעבר לכך, אם אתה שומע רעש של בולם עייף (מן חריקה כזו) בזמן שאתה עולה על מהמורות, זה גם סימן שהגיע הזמן להחליף.

לבולם גמור אין כוח 'ריבאונד' כלומר לחזור חזרה אחרי שהוא מכווץ, כמו שאני מדגים בסרטון הזה:

מה שזה יגרום, זה שהרכב אחרי מהמורות באמת ירגיש שהוא 'מרחף' כי הגלגלים לא חוזרים למנח התקין שלהם.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 21 שעות, EliC25 כתב:

בדיקה פשוטה - לחץ על החלק האחורי של הרכב חזק ועזוב, אם הוא ממשיך להתנדנד ולא נעצר מיד בחזרה, סימן שהבולמים חלשים ולא מבצעים את עבודתם.

מעבר לכך, אם אתה שומע רעש של בולם עייף (מן חריקה כזו) בזמן שאתה עולה על מהמורות, זה גם סימן שהגיע הזמן להחליף.

לבולם גמור אין כוח 'ריבאונד' כלומר לחזור חזרה אחרי שהוא מכווץ, כמו שאני מדגים בסרטון הזה:

מה שזה יגרום, זה שהרכב אחרי מהמורות באמת ירגיש שהוא 'מרחף' כי הגלגלים לא חוזרים למנח התקין שלהם.

בהחלט כך המצב קיבלתי הצעה כזאת כמו מקורי זוג בולמים כולל עבודה כ800 שקל מחיר יקר או סביר?

פורסם

מקווה שזה שישפר את היציבות ברכב כי האוטו לא הכי יציב ולאחר מיכן צריך לעשות גם איזון פרונט מחדש?

פורסם
לפני 3 שעות, CAPOBOSS כתב:

מקווה שזה שישפר את היציבות ברכב כי האוטו לא הכי יציב

בולמי זעזועים תורמים ליציבות הרכב מעבר לעניין נוחות. בזמן בלימת חירום לבולמים יש תפקיד מאוד חשוב ביציבות המרכב. 

פורסם

א. יש מכונה מיוחדת לבדיקת בולמים, היא די נדירה. ראיתי אותה פעם במכון בדיקות קניה אבל לא בכל מכון בדיקה יש כזאת.

ב. ברכב ממוצע כדאי להחליף רביעיית בולמים בין 150000-200000 ק"מ, אבל תלוי כמובן באיזה רכב ובאיזה תנאי דרך ועומס נהגו בו.

ג. לגבי היונדאי i25 או i35, זכור לי מ2013 כשהרכב היה חדש, אנשים בפורום התלוננו שיש לו תחושת נידנוד וחוסר יציבות נוראית בציר האחורי. ונמצאו סימוכין לכך גם מחו"ל. תחפש. האם זו תופעה שהתפתחה לאחרונה או שהרכב חדש אצלך ואתה לא מכיר אותו אחרת?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 3 שעות, ABSULUTT כתב:

אם הם תקינים לא תרגיש שום הבדל חבל על הכסף. של איזה חברה הבולמים שהציעו לך?

אין לי שמץ לצערי לא שאלתי אני יכול לברר ביום שני איזה חברה.

לפני 3 שעות, amosbmw כתב:

א. יש מכונה מיוחדת לבדיקת בולמים, היא די נדירה. ראיתי אותה פעם במכון בדיקות קניה אבל לא בכל מכון בדיקה יש כזאת.

ב. ברכב ממוצע כדאי להחליף רביעיית בולמים בין 150000-200000 ק"מ, אבל תלוי כמובן באיזה רכב ובאיזה תנאי דרך ועומס נהגו בו.

ג. לגבי היונדאי i25 או i35, זכור לי מ2013 כשהרכב היה חדש, אנשים בפורום התלוננו שיש לו תחושת נידנוד וחוסר יציבות נוראית בציר האחורי. ונמצאו סימוכין לכך גם מחו"ל. תחפש. האם זו תופעה שהתפתחה לאחרונה או שהרכב חדש אצלך ואתה לא מכיר אותו אחרת?

אני הוא אצלי כשנה אמ האמת הוא תמיד הרגיש לי לא יציב אבל. הוא לא התרסק על כל מעמורה בכביש אתה שומע בום במיוחד בגשרים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

החלפתי את הבולמים היום מרגישים שיפור ניכר ברכב מרגיש כאילו הוא אוחז כמו שצריך אין רעשים אין משיכות בהגה וחוסר יציבות הייתה הרגשה כזאת שהרכב מחלק

• תוכן חדש...