Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 3008 מנוע 1.2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה לעזור להוריה של אשתי בקניית רכב והם נעולים מאוד על הפיג'ו 3008 ברמת גימור פרימיום ובמנוע 1.2

יש זמן אספקה די ארוך ממה שהבנתי מהם לכן הם שמו כבר מקדמה להזמנה אבל נסיעת מבחן נקבעה להם רק לאחרי פסח (לא יודע למה, מאוד מוזר) אני גם אצטרף ואתן חוות דעתי.

הבנתי כבר שהמנוע הזה די אמין ואין בעיות מיוחדות איתו מאז נפתרה בעיית הרצועה המתפוררת.

רציתי רק לדעת ממי שמחזיק ברכב הזה או במנוע הזה זמן ממושך האם אחרי תקופה של שימוש מתחילות רעידות בגלל היותו 3 צילינדרים? (כשהוא חדש לגמרי הבנתי שלא מורגש) השאלה מה קורה אחרי תקופת שימוש של כמה שנים או עשרות אלפי ק"מ (לפני כמה שנים נסעתי ב308SW מהעבודה עם ק"מ גבוה והיא רעדה מאוד בעמידה)

בנוסף רק לוודא שהמנוע הזה יספק את הצרכים שלהם מבחינת כח, רב הנסיעות עירוניות לכן רב הזמן אין בעיה אבל הם נוסעים פעמיים בשבוע מגוש דן לירושלים דרך כביש 1. האם המנוע סוחב מספיק טוב בעליות בלי להיחנק? ( ברור לי שליעד הם יגיעו השאלה מבחינת תחושה)

פורסם

המנוע הזה ירעד יותר ממנוע ה1.6 4 צל', אין מה לעשות,

ב3008 שמבודד די טוב זה לא מורגש כל כך, עדיין, כדי לדעת אם זה מפריע להם, נסיעת מבחן,

אני יכול להגיד לך למשל לגבי הפוקוס שלי, מנוע 3צל' לא מורגש בנסיעה עירונית, אך בשיוט הוא רועד מאוד ומפריע לי ברמה ממש מעצבנת, לאחרים זה בכלל לא מורגש, לכן שוב, זה עניין אנדיבידואלי, מומלץ שיבדקו בעצמם טרם הרכישה.

פורסם

יש לנו בבית כזאת כבר מעל שנתיים, אישתי נוהגת עליה, רכב מצויין, נוח, יש לנו את ה1.2 ואין רעידות בכלל, לנו יש את הפרימיום והיא בכלל הצגה בפנים, בקיצור ממליץ מאוד.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

ההורים שלי עשו נסיעת מבחן על הדגם המדובר (1.2) ולא התלהבו מהסחיבה.

אני ממליץ לבצע נסיעת מבחן שתדמה את אופי הנסיעות שלהם ככל הניתן, לנסות למצוא מקום עם עליות ולראות איך הרכב סוחב, בינעירוני, עקיפות וכו'.

יכול להיות שלהם זה יספיק. עניין אישי בסופו של דבר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הבעיה של הדגם הזה (פרימיום 1200) היא מחיר רכישה מאוד גבוה. 

אם הם התגברו על זה, כל השאר בסדר. 

• אהבתי 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

דווקא אחרי מתיחת הפנים ואבזור דגם הבסיס במערכות הבטיחות שבעבר היו בפרימיום, אני חושב שדגם הבסיס הוא רכישה טובה יותר

פורסם

דגם הבסיס עדיין מחסיר מערכות בטיחות מסוימות וכך גם האקטיב פאק.

אבל האקטיב פאק קרובה יותר באבזור הבטיחות לפרימיום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שיעשו נסיעת מבחן על הדיזל.

חסכוני, אמין, שומר על ערך ולא חסר מומנט..

בגרסת הביניים, האקטיב פאק, תמורה למחיר הכי טובה ב 3008.

פורסם

אני חושב שבינתיים נראה שהקומבינציה ששומרת הכי טוב על הערך זה 1.6 טורבו בנזין פרימיום, כך לפחות משיטוט מהיר ביד 2, אולי אני טועה, אך בינתיים נראה שלמרות שיש מהדגם הזה עוד מה2017 קשה למצוא אחת עם יד וקילומטר נורמלי במחיר נמוך.

פורסם

הפרש של 20000 שקל בין פרימיום 1200 לפרימיום 1600,ניראה לי לא סביר. 

במיוחד שאין הבדל באבזור. 

בכלל, בדגם מתוח הפנים רין הבדל בצורת וגודל חישוקי הגלגלים בין אקטיב לפרימיום. כל הדגמים מגיעים עם הג'אנט שהיה באקטיב הקודמת. 

לי אישית זה מפריע. 

גם אין בארץ כבר אופציה לתא נוסעים בהיר בפרימיום כפי שהיה בעבר. 

בקיצור, הפרימיום שונמכה בעוד האקטיב שודרגה. 

אבל הפער במחיר בינהן נשאר מטורף. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

^

במה בדיוק לא סביר?

ב20K אתה מקבל מנוע הרבה יותר חזק, 50 כ"ס יותר, 2 שניות מהיר יותר ל100 קמ"ש,

מנוע 4 צל' מול 3, ושרשרת טיימינג במקום רצועה.

אם אני הייתי מול קניה כזו הייתי הולך על ה1.6 בלי לחשוב פעמיים.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...