Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפשת רכב ולא יודעת מאיפה להתחיל אשמח לעזרה.

התקציב שלי הוא עד 12,000. מחפשת רכב לבערך נסיעה של שעתיים שלוש ביום, חשוב לי שיהיה אמין בלי תקלות וצריכת דלק קטנה. כמובן אוטמט

על מה אתם ממליצים? כמה קילומטראז' זה סביר? מה צריך לדעת לפני שקונים רכב?

פורסם

הייתי מחפש דייהטסו סריון, נחשבת לאמינה ולא בזבנית מידי.
לפני שנפגשים עם המוכר, שואלים אם יש היסטורית טיפולים, מבקשים דוח סליקה מחברות הביטוח ( תריצי בגוגל ותגיעי לאתר שלהם) שמראה על תאונות שהיו, לבדוק מתי יש טסט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב הכי קרוב למה שאת מחפשת הוא הדייהטסו סיריון 2006-2011.

הקילומטראז' לא מאד קריטי, הכי יותר חשוב לרכוש רכב שיש לו הסטוריית טיפולים מתועדת. 

אל תצפי לרכב חף מתקלות בתקציב בהזה, אבל רכישת רכב מטופל תוריד את הסיכוי לתקלות אפשריות.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הסיריון יכולה להיות אחלה אם אתה מחפש קטנה מאוד.

אם אתה מחפש סופר מיני הפיאסטה 1.4 יכולה להיות מתאימה, אני מוציא איתה 1 ל13 בנהיגה נכונה.

• תוכן חדש...