Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 34 דקות, AUDIO KING כתב:

המטרה של השאלה שלך אינה ברורה ולכן קשה לעזור לך.

מה המטרה בכל העניין.?

לשמוע גם בבלוטוס וגם במערכת

לפני 29 דקות, 1262Jimny כתב:

לשמוע גם בבלוטוס וגם במערכת

לפני כשעה, AUDIO KING כתב:

המטרה של השאלה שלך אינה ברורה ולכן קשה לעזור לך.

מה המטרה בכל העניין.?

פורסם
לפני 36 דקות, AUDIO KING כתב:

יש לך מערכת אנדרואיד ברכב אין בה הזרמת אודיו ע"י BT.?

יש מערכת אנדרויד עם בלוטוס

אני רוצה להוסיף רמקול נייד שינגן בנוסף למערכת רמקולים הקיימת ברכב ביחד האם זה אפשרי?

פורסם
לפני 10 דקות, AUDIO KING כתב:

אני עדיין לא מצליח להבין מה ההגיון בלעשות את זה.

מזה משנה ההגיון זה שלי..

אפשרי אתה מכיר משהו כזה?

פורסם

יש היצע לא קטן של רמקולים BT ניידים 

https://ksp.co.il/?ref=mobileToDesktop&select=.1047..241..1309.&txt_search=

על מנת לחבר גם את המערכת וגם את הרמקול הנייד בעת ובעונה אחת 

אתה צריך שהמכשיר הנייד שלך יתמוך dual pairing

וזה מגיע עם מכשירים שיש להם גרסת בלותות' 5.0 ומעלה.

פורסם

המערכת של הרכב צריכה להיות גם בקטגוריה מסוימת או שרק רמקול שתומך בdual pairing מספיק לי?

המערכת היא של אנדרויד 

פורסם

@1262Jimny האמת שזו שאלה ממש מעניינת. לגבי Dual Pairing זה לא נגמר שם. עשיתי עכשיו ניסויים קטנים עם jbl flip 4, huawei freebuds 3, ipods 2nd gen כאשר לרמקול יש BT 4.2 ולאוזניות BT 5 והגעתי לתובנות מעניינות.

הפלאפון שלי Huawei mate 20 pro  עם BT 5.0 תומך בעד 3 מכשירים מחוברים ואכן זה המצב, אך לא הצלחתי להוציא אודיו כפול בשום קומבינציה שיש לי. ממחקר קטן באינטרנט נראה שלסמסונג יש את האופציה הזאת כבר מגלקסי 8 והיא נקראת Dual audio וממש קל להפעיל אותה. בפלאפון שלי רשום שאמור לתמוך אבל רק במקרה ש-2 המכשירים גם הם BT 5.0, אבל ברדיט אנשים עם סמסונג אמרו שחיברו מכשירים עם גרסאות שונות של BT ועבד להם.

בגדול הבעיה היא לא החומרה - אלא התוכנה. יש אפלקציות של BOSE שמאפשרות את זה אבל רק עם אוזניות/רמקולים שלהם, אותו הדבר בגוגל ועוד חברות, כולן מנסות לעשות "אקו-סיסטים" משלהם.

בערב יהיה לי גישה לגלקסי 8 ואני אעדכן אם זה עובד..

פורסם
לפני 40 דקות, AUDIO KING כתב:

הרמקול או המערכת לא חייבים לתמוך dual pairing 

מה שצריך להיות תומך dual pairing הוא המכשיר המשדר.

יש דגם טוב שאתה ממליץ עליו?

לפני 20 דקות, Haim Binshtein כתב:

@1262Jimny האמת שזו שאלה ממש מעניינת. לגבי Dual Pairing זה לא נגמר שם. עשיתי עכשיו ניסויים קטנים עם jbl flip 4, huawei freebuds 3, ipods 2nd gen כאשר לרמקול יש BT 4.2 ולאוזניות BT 5 והגעתי לתובנות מעניינות.

הפלאפון שלי Huawei mate 20 pro  עם BT 5.0 תומך בעד 3 מכשירים מחוברים ואכן זה המצב, אך לא הצלחתי להוציא אודיו כפול בשום קומבינציה שיש לי. ממחקר קטן באינטרנט נראה שלסמסונג יש את האופציה הזאת כבר מגלקסי 8 והיא נקראת Dual audio וממש קל להפעיל אותה. בפלאפון שלי רשום שאמור לתמוך אבל רק במקרה ש-2 המכשירים גם הם BT 5.0, אבל ברדיט אנשים עם סמסונג אמרו שחיברו מכשירים עם גרסאות שונות של BT ועבד להם.

בגדול הבעיה היא לא החומרה - אלא התוכנה. יש אפלקציות של BOSE שמאפשרות את זה אבל רק עם אוזניות/רמקולים שלהם, אותו הדבר בגוגל ועוד חברות, כולן מנסות לעשות "אקו-סיסטים" משלהם.

בערב יהיה לי גישה לגלקסי 8 ואני אעדכן אם זה עובד..

אשמח מאוד לעדכון תודה על השיתוף 

פורסם

יכול לאשר שבגלקסי S8+ הצלחתי לחבר את האוזניות והרמקול ביחד והוא ישר הקפיץ הודעה "האם להפעיל "DUAL אודיו, כאשר הוולים במכשיר שולט על הווליום של שניהם.

כמו שאמרתי, תוכנתית זה אפשרי אבל כל חברה מנסה לעשות אקו סיסטים משלה. לדוגמא באפל יש אפשרות של "שיתוף שמע" שזו אותה אופציה אבל זה עובד רק עם מוצרים של אפל שיש להם צ'יפ H1 מיוחד ייחודי לאפל ( ממש מפורט בסלולרי איזה בדיוק), אם קונים את הרמקול/עוזרת חכמה של גוגל אפשר לחבר את כולם ביחד דרך אפלקציית Home ( של גוגל כמובן ) שינגנו את אותם השירים.

מאד חבל שזה המצב.. נראה שרק סמסונג יצאו צדיקים בקטע הזה.

פורסם
לפני שעתיים, Haim Binshtein כתב:

יכול לאשר שבגלקסי S8+ הצלחתי לחבר את האוזניות והרמקול ביחד והוא ישר הקפיץ הודעה "האם להפעיל "DUAL אודיו, כאשר הוולים במכשיר שולט על הווליום של שניהם.

כמו שאמרתי, תוכנתית זה אפשרי אבל כל חברה מנסה לעשות אקו סיסטים משלה. לדוגמא באפל יש אפשרות של "שיתוף שמע" שזו אותה אופציה אבל זה עובד רק עם מוצרים של אפל שיש להם צ'יפ H1 מיוחד ייחודי לאפל ( ממש מפורט בסלולרי איזה בדיוק), אם קונים את הרמקול/עוזרת חכמה של גוגל אפשר לחבר את כולם ביחד דרך אפלקציית Home ( של גוגל כמובן ) שינגנו את אותם השירים.

מאד חבל שזה המצב.. נראה שרק סמסונג יצאו צדיקים בקטע הזה.

יש לך מושג איך אני עושה את זה על המערכת של הרכב?

אני כרגע עם אייפון אבל לא אכפת לי להשקיע בגלקסי שיהיה קבוע ברכב אם אני אוכל לחבר רמקול בלוטוס כלשהו למערכת אנדרויד שקיימת אתה חושב שזה יהיה אפשרי?

פורסם

חחחח אם תרצה אני אשמח שתפרט למה זה נחוץ לך :D

בכל מקרה הנה מדריך בין 10 שורות בעברית לגלקסי 8 ובעצם זהה בכל הגרסאות https://landmarkforchrist.com/iw/2108-samsung-galaxy-s8-dual-audio-use-with-bluetooth-tip.html

הנה המכשירים של סמסונג שתומכים באופציה הזאת (לפי סמסונג אוסטרליה):

• Galaxy Z Flip
  • Galaxy S20, S20+ & S20 Ultra
  • Galaxy Note10/10+/ Note10+ 5G
  • Tab S6
  • Galaxy S10e, S10 & 10+
  • Galaxy Note9
  • Galaxy S9 & S9+
  • Galaxy Tab S4
  • Galaxy Note8
  • Galaxy S8 & S8+

אין סיבה שזה לא יעבוד, לפלאפון לא אכפת לאן האודיו יוצא, העיקר שהמכשיר יודע לקבל אודיו ( פרוטוקל A2DP). אישית הייתי משאיל מחבר/מכר בשביל בדיקה לראות שאתה מרוצה מהסאונד ותואם את הציפיות וקונה פשוט גלקסי יד שנייה.

בכל מקרה אם תסתבך יש את גוגל ותוכל למצוא שם סרטוני הסברה על שליטה בווליום לחוד ועוד אופציות מתקדמות.

• תוכן חדש...