Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי אני חדש כאן.האם יש דירוג כאן באתר של רכבים לפי צריכת דלק?

למשל

"10 מכוניות הסופר מיני \משפחתיות \היברידיות\ קרוסאובר החסכוניות ביותר"?

אני אצטרך לנסוע 200 קמ ביום כל יום עבודה מחפש בראש ובראשונה מכונית לפי צריכת דלק...

תודה

פורסם

אני לא יודע אם יש דירוג כזה, אבל בשביל לקבל המלצה טובה, אתה צריך להגדיר תקציב קודם, ידני או אוטמט?

יש צורך בתא מטען גדול? יש ילדים קטנים?

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

200 ק"מ ביום? אכן הדלק יהיה מרכיב חשוב בעלויות האחזקה, אבל צריך לדאוג גם לבטיחות. ואחד ממרכיבי הבטיחות הוא נוחות הנהג, שיוכל להיות רגוע.

השיקולים שלך בבחירת הרכב צריכים להיות יותר נרחבים מצריכת הדלק. בטיחות, נוחות, התאמה לצרכים נוספים.

תתחיל במה שביקש יוליאן, ואולי תוסיף משהו על סוג הנסיעה (נסיעות לעבודה וחזרה או נסיעות מטעם העבודה? עצמאי או שכיר? נסיעה לבד\עם אנשים\מטען כולל מטענים חריגים? שיקולי חניה?)

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עם קילומטראז' יומי כזה, אני ממליץ לבדוק את הסדרי הליסינג (אם קיימים) במקום העבודה.

אם לא, אז בהנחה שרוב הנסיעות מחוץ לעיר (אני משער שזה אכן המצב) - רכב דיזל כלשהו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

@llaavvii אולי התכוונת לנירו פלאג-אין? לא ידוע לי שמשווקים איוניק פלאג-אין.

רכב פלאג-אין יהיה הכי חסכוני אם יש לך איפה לטעון אותו.

תכל'ס הכי חסכונית תהיה היאריס ההברידית.

אחריה האיוניק, הקורולה, ונירו ההברידיות.

אחר-כך רנו גרנד קופה דיזל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אז תודה לעונים.קודם כל...

יש ילדים .אבל זה רכב משני אז אני לא מחפש נוחות משפחתית.או גודל בגאז'..בטיחות כמובן שחשובה.

אין הסדר ליסינג בעבודה

תקציב עד 60000 מוכן לרדת בשנתונים כמובן לפי הצורך

רוצה לעבוד לפי רשימה של כמה דגמים חסכוניים ולצוד אחד ....

תודה!

פורסם

אני חושב שכדאי לחפש איזה רכב דיזל בתקציב הזה אם אין הסדר ליסינג במקום העבודה.

האם ידני בא בחשבון?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

מעדיף לא ידני

בתאריך 3.2.2021 בשעה 12:27, zvit כתב:

@llaavvii אולי התכוונת לנירו פלאג-אין? לא ידוע לי שמשווקים איוניק פלאג-אין.

רכב פלאג-אין יהיה הכי חסכוני אם יש לך איפה לטעון אותו.

תכל'ס הכי חסכונית תהיה היאריס ההברידית.

אחריה האיוניק, הקורולה, ונירו ההברידיות.

אחר-כך רנו גרנד קופה דיזל.

תודה

אקח את זה בחשבון

פורסם

אני בספק אם תמצא רכב פלאגין בתקציב שלך או איוניק\נירו במצב טוב.

האם רוב הנסיעות מחוץ לעיר? ריבוי פקקים או מעט פקקים (או שאין בכלל)?

פורסם
לפני 3 דקות, dorsht כתב:

אני בספק אם תמצא רכב פלאגין בתקציב שלך או איוניק\נירו במצב טוב.

האם רוב הנסיעות מחוץ לעיר? ריבוי פקקים או מעט פקקים (או שאין בכלל)?

נסיעות מחוץ לעיר.מעט פקקים מקווה .כביש 6 בשעות מוקדמות

פורסם

אז רכב דיזל יתאים.

רנו פלואנס או מגאן אסטייט דיזל יכולות להתאים. אם תצליח לדחוף בתקציב גראנד קופה - מה טוב.

קח בחשבון שלקלאצ'ים יש בלאי ויכול להיות שזה ייפול במשמרת שלך, אבל בנסועה שלך אני לא צופה בלאי גבוה לגיר.

קשה לי להאמין שתמצא משהו בתקציב, אבל אולי סקודה אוקטביה TDI 2.0.

גם שם יש את העניין של הגיר, אבל מדובר ב-DSG עם קלאצ'ים רטובים שמציגים אמינות טובה מאוד.

פורסם
לפני 8 דקות, dorsht כתב:

אז רכב דיזל יתאים.

רנו פלואנס או מגאן אסטייט דיזל יכולות להתאים. אם תצליח לדחוף בתקציב גראנד קופה - מה טוב.

קח בחשבון שלקלאצ'ים יש בלאי ויכול להיות שזה ייפול במשמרת שלך, אבל בנסועה שלך אני לא צופה בלאי גבוה לגיר.

קשה לי להאמין שתמצא משהו בתקציב, אבל אולי סקודה אוקטביה TDI 2.0.

גם שם יש את העניין של הגיר, אבל מדובר ב-DSG עם קלאצ'ים רטובים שמציגים אמינות טובה מאוד.

תודה!!

• תוכן חדש...