Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, מעוניין להחליף את הצמיגים האחוריים שלי במידה 215/40/18 (מיטו תלתן)

קניתי את הרכב לפני כחצי שנה בערך ומאחורה צמיגים סינים ומקדימה TOYO PROXES SPORT.
צריך להעביר טסט בקרוב, ולכן האחוריים בוודאות יוחלפו (לפחות 3 שנים על הכביש עם תאריך יצור של ינואר 17), הצמיגים הקדמיים במצב בסדר, ונמצאים על הרכב מבערך תחילת-אמצע 2018.
המידה המיוחדת של הצמיגים מצמצמת מאוד את האפשרויות שלי, ואלה המועמדים:
TOYO PROXES SPORT: כמו שיש מקדימה, הכי זולים מהאופציות, במחירים בערך של 550-580 לצמיג.
GOODYEAR ASY 3: אחרי חיפושים רבים של ASY 5 הבנתי שאין במידה שמתאימה לי לכן האסי 3 עלו כאופציה, מחיר בערך של 700 לצמיג.
PS4: הישן והטוב, במחיר בערך גם כן של 700 לצמיג.
בעקרון הרכב לא יוצא להתגרזן כל יום, אבל כן מתוכנן איזה יום מסלול פעם פעמיים בשנה, וטיולי נהיגה כשיהיה אפשר.
הכיס נוטה לטויו, אבל לא שמעתי יותר מידי חוות דעת עליהן, ולמרות שיש לי אותן בקדמת הרכב אין לי ממש קנה-מידה לאיכות שלהן ביחס למתחרים, כי אני לא מכיר משהו אחר.
המלצות/דיס המלצות על הצמיגים/ פאנצריות מומלצות?

פורסם

בשביל 100-150 שקל לצמיג, למה לא PS4?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 42 דקות, Roycohen1979 כתב:

אתה בטוח שאין אסימטריק 5 במידה שלך ? היצרן לא מייצר או שרק אין בארץ ?

לפי אתר היצרן, לא קיים במידה https://www.goodyear.com.my/tyres/goodyear-eagle-f1-asymmetric-5
גם אם קיים אז אין בארץ

לפני 17 שעות, shellcase כתב:

בשביל 100-150 שקל לצמיג, למה לא PS4?

האמת שמבדיקה חוזרת ההפרש הוא יותר ל200 שקל לצמיג, ואז זה יוצא 400 לזוג ובשבילי זה מספיק הפרש כדי לבדוק אלטרנטיבות

פורסם

אני עם ולוסטר טורבו עם מידה זהה לשלך, לפני חודשיים החלפתי את כל הרביעייה ל TOYO PROXES SPORT צמיג פצצה.

התלבטתי גם האם כדאי להשקיע עוד 600 שקל כדי לקבל PS4 אבל בסוף בחרתי שלא בגלל הביקורות הטובות על הטויו.

אני אישית ממליץ לך עליהם

פורסם

הצעה פחות שגרתית - ירידה במידה ל-215/45R17.

ידרוש קצת יותר התעסקות כמובן, כמו גם בדיקה שזה אכן יכול להתאים (לפחות מבחינת מרווח מהבלמים וכיוצב'), אבל היצע צמיגים מעט רחב יותר וזול יותר הכולל גם כמה צמיגי אקסטרים, שמא מספר ימי המסלול יגדלו ;) . אם תמצא חישוקים טובים, אפילו תחסוך קצת משקל בלתי מוקפץ.

פורסם
לפני 3 שעות, Tom_22 כתב:

הצעה פחות שגרתית - ירידה במידה ל-215/45R17.

ידרוש קצת יותר התעסקות כמובן, כמו גם בדיקה שזה אכן יכול להתאים (לפחות מבחינת מרווח מהבלמים וכיוצב'), אבל היצע צמיגים מעט רחב יותר וזול יותר הכולל גם כמה צמיגי אקסטרים, שמא מספר ימי המסלול יגדלו ;) . אם תמצא חישוקים טובים, אפילו תחסוך קצת משקל בלתי מוקפץ.

עבר לי בראש, אבל, זה לוותר על גאנטים מאוד יפים ומיוחדים ובאמת שלא בא להתעסק עם למכור ולקנות, מה גם שלא ניראלי שאני באמת יקרע את המסלול כל כך הרבה (לפחות לא עם הרכב הזה)

• תוכן חדש...