Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רעיון מגניב,בהצלחה.

שאלה שקצת לא קשורה(אין לי מספיק הודעות לשליחת הודעה בפרטי) 

כדאי לעשות החלפה חלקית לגיר למאזדה 2017 שעברה 85 אלף קילומטר? 

ואם כן,אצלכם כמובן. 

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 11 דקות, Ido12 כתב:

רעיון מגניב,בהצלחה.

שאלה שקצת לא קשורה(אין לי מספיק הודעות לשליחת הודעה בפרטי) 

כדאי לעשות החלפה חלקית לגיר למאזדה 2017 שעברה 85 אלף קילומטר? 

ואם כן,אצלכם כמובן. 

אתה פותח כאן דיון שבעבר אנשים שלא אציין את שמם דיברו בשפה מאוד לא יפה כשאמרתי את מה שאמרתי :)

ולמרות זאת אומר שוב: היצרן בעצמו אומר שאין צורך.

ולא, לא אומרים את זה כדי שילך לך גיר ואז יעלה לך המון כסף (חשיבה ישראלית מאוד, אבל שגויה).

לרכבים שכן צריך (כמו פורד מונדאו ומאזדה MX5 למשל) כתוב במפרט במפורש שצריך להחליף בכל X קילומטרים.

מעולם לא החלפנו ללא צורך ורכבים של לקוחות שלי ושל המוסך נוסעים מאות אלפי ק"מ עם אפס תקלות (מאזדה 2 עם מעל 420,000 ק"מ, הכל מקורי).

אומר יותר מכך, הגיעו אלינו כמה וכמה לקוחות שבהמלצות של אנשים כן ביצעו החלפה חלקית והגיר התחיל לדפוק מיד אחרי. אם הם ירצו הם יגיבו ויעידו כאן :)

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

כל הכבוד, רעיון מבורך.
נכנסתי לאתר והסתכלתי קצת - ורוצה לתת עיצת ייעול:

אני חושב שצריך לעשות את עניין תיאור העבודה\חלקים והמחיר קצת יותר ברורים (שיהיה לכל האפשרויות מכנה משותף: נניח, שהכל יהיה כולל עבודה ומע"מ)  - ואסביר למה אני מתכוון:
בחלק מהמקומות רשום תאור העבודה (לדוגמא: החלפת בלמים קד' מאזדה MX5 דור שני), בפנים רשום שמדובר בחלקים מקוריים כולל עבודה ומע"מ.
בחלק מהמקומות רשום תאור החלק + עבודה -> "תושבת מנוע מאזדה כולל עבודה" (בפנים רשום מקורית כולל מע"מ ומעבודה)

ובחלק מהמקומות רשום רק החלק עצמו -> "משולשים מאזדה CX5" (ובפנים רשום שזה רק לחלקים).
לדעתי זה פתח לבלבול וצרות\אי-הבנות.

ראשית, אם כבר אתם מוכרים משולשים ל CX5, לא עדיף לרשום את המחיר כולל עבודה ?
באמת יש אנשים שמגיעים אליכם רק לקניה של המשולשים האלו ? אם כן, אולי שווה לעשות 2 קטגוריות: אחת רק לחלקי חילוף, והשניה לעבודות (עבודות = חלקים + עבודה + מע"מ, מה שנקרא "הכל כולל הכל").

בהמשך לדבריי מהפסקה הראשונה, צריך לדעתי לתת לכולם מכנה משותף. אם הולכים לפי "החלפת בלמים קד' מאזדה MX5 דור שני" אז:
"תושבת מנוע מאזדה 3 כולל עבודה" תהיה -> "החלפת תושבת מנוע למאזדה 3" (ובפנים תרשמו שזה כולל עבודה, מע"מ חלק מקורי וכד')

על אותו עניין - "משולשים מאזדה CX5" תהפכו ל "החלפת משולשים מאזדה CX5" ובפנים תרשמו שזה ספרדי, כולל עבודה וכד'. 
אפשר גם לתת אופציה בתיאור העבודה (נניח: אם החלפת משולשים ל CX5 חלקים+עבודה+כיוון גלגלים = 1800 ש"ח, אתם יכולים לתת את האופציה לקניה של חלקים בלבד ב 1000 ש"ח)

בהצלחה ! :-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 6 דקות, איציק נ. כתב:

כל הכבוד, רעיון מבורך.
נכנסתי לאתר והסתכלתי קצת - ורוצה לתת עיצת ייעול:

אני חושב שצריך לעשות את עניין תיאור העבודה\חלקים והמחיר קצת יותר ברורים (שיהיה לכל האפשרויות מכנה משותף: נניח, שהכל יהיה כולל עבודה ומע"מ)  - ואסביר למה אני מתכוון:
בחלק מהמקומות רשום תאור העבודה (לדוגמא: החלפת בלמים קד' מאזדה MX5 דור שני), בפנים רשום שמדובר בחלקים מקוריים כולל עבודה ומע"מ.
בחלק מהמקומות רשום תאור החלק + עבודה -> "תושבת מנוע מאזדה כולל עבודה" (בפנים רשום מקורית כולל מע"מ ומעבודה)

ובחלק מהמקומות רשום רק החלק עצמו -> "משולשים מאזדה CX5" (ובפנים רשום שזה רק לחלקים).
לדעתי זה פתח לבלבול וצרות\אי-הבנות.

ראשית, אם כבר אתם מוכרים משולשים ל CX5, לא עדיף לרשום את המחיר כולל עבודה ?
באמת יש אנשים שמגיעים אליכם רק לקניה של המשולשים האלו ? אם כן, אולי שווה לעשות 2 קטגוריות: אחת רק לחלקי חילוף, והשניה לעבודות (עבודות = חלקים + עבודה + מע"מ, מה שנקרא "הכל כולל הכל").

בהמשך לדבריי מהפסקה הראשונה, צריך לדעתי לתת לכולם מכנה משותף. אם הולכים לפי "החלפת בלמים קד' מאזדה MX5 דור שני" אז:
"תושבת מנוע מאזדה 3 כולל עבודה" תהיה -> "החלפת תושבת מנוע למאזדה 3" (ובפנים תרשמו שזה כולל עבודה, מע"מ חלק מקורי וכד')

על אותו עניין - "משולשים מאזדה CX5" תהפכו ל "החלפת משולשים מאזדה CX5" ובפנים תרשמו שזה ספרדי, כולל עבודה וכד'. 
אפשר גם לתת אופציה בתיאור העבודה (נניח: אם החלפת משולשים ל CX5 חלקים+עבודה+כיוון גלגלים = 1800 ש"ח, אתם יכולים לתת את האופציה לקניה של חלקים בלבד ב 1000 ש"ח)

בהצלחה ! :-)

איציק

אלוף שאתה :)

תודה רבה!

ניישם הכל :)

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.

פורסם
לפני 13 דקות, איציק נ. כתב:

באמת יש אנשים שמגיעים אליכם רק לקניה של המשולשים האלו ? 

אני כבר כמה שנים קונה חלפים אצל שי לי, כי הוא מציע בדרך כלל את המחיר והשירות מכירה הכי טוב לחלפים מקוריים.

• אהבתי 1
פורסם

מצטרף להצעה ליצור חלק נוסף בחנות רק לחלפים. 

בנוסף, כלי שיוכל להתאים את החלף לרכב, כלומר, שאתה מכניס את מאפייני הרכב, ומקבל תוצאות של חלפים רלוונטיים. 

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 10 דקות, imprezadude כתב:

מצטרף להצעה ליצור חלק נוסף בחנות רק לחלפים. 

בנוסף, כלי שיוכל להתאים את החלף לרכב, כלומר, שאתה מכניס את מאפייני הרכב, ומקבל תוצאות של חלפים רלוונטיים. 

זו בהחלט המטרה.

זה מורכב יותר גם מבחינת כוח אדם וגם מבחינת יכולות האתר בשלב זה.

עוד נהיה שם, אני מקווה.

פורסם

קודם כל, תוסיף את הלינק לחתימה. אתה לא רוצה שהוא ילך לאיבוד אחרי שהשרשור יתפח ל-40 עמודים או יידעך. 

שנית, בהמשך למה שאמר איציק - אני חושב שלהוסיף קטגוריה שלמה של מוצרים או לחלופין עוד SKU לכל מוצר (עם/בלי התקנה) יהיה מסובך, עלול לבלבל ויצריך דאטא בייס כפול בגודל. לדעתי יהיה הרבה יותר יעיל לאפשר רכישת "תוספת" עבודה/הרכבה בעמוד של המוצר שתוסיף את המחיר של הרכבת החלק הספציפי למחיר הכולל של החלק. בנוסף, אם אנחנו כבר שם, אפשר להוסיף בשורה מתחת (סטייל "אנשים שרכשו את מוצר זה התעניינו גם ב-א, ב, ג" של אתרים כמו אמזון) גם "חלקים ששווה להחליף ביחד" שיוצעו שם במחיר מוזל כי העבודה על שני החלפים הללו משולבת.

לדוגמה - אני רוצה לרכוש סט צלחות בילום. המחיר שלהן הוא 1200 שקל, ומוצע לי צ'ק בוקס של "עבודה" שמוסיף למחיר עוד 300 שקל (מחיר שיחושב אוטומטית ע"י הזנה של מחיר שעת עבודה גלובלי וציון כמה שעות עבודה "עולה" החלפת כל חלק - ככה גם מחירי העבודה יעודכנו לבד כאשר תעדכנו את מחירון שעת העבודה שלכם). מתחת לזה תופיע שורה של "כדאי להחליף יחד גם:" ומתחתיה סט רפידות בלימה עם מחיר של 300 ש"ח וליד, "הרכבה" עם מחיר מחוק של 300 שקלים ומחיר מתוקן של 100 שקלים. 

מקווה שהסברתי את זה כמו שצריך, אם תצטרך אני יכול לייצר לך אילוסטרציה.

שלישית, התמונות הגנריות של "Guy Fixing Car" מבלבלות מאוד. התמונות צריכות להיות של המוצר. במצב הנוכחי אתם מחייבים את הלקוח לקרוא את כל התיאורים של המוצרים. כרגע זה לא נורא כי יש רק עמוד אחד (אם יש יותר, לא מצאתי אותם, אז זו בעיה) אבל כשיהיו יותר מוצרים זה יתחיל להיות סיוט - גם למי שמחפש, וגם לכם לתקן את זה.

image.thumb.png.5d2030659f993a6be0aa62d37fde29ea.png

אחרון, אתם צריכים לעבוד עם ניסוחים קבועים, ובלי טקסט מיותר. 

1. "החלפת מצבר..." זורם הרבה יותר (ותופס פחות מקום) מ"מצבר... כולל החלפה". ממה שאני יודע (ויכול להיות שאני טועה, אני לרוב טועה) גם די ברור שזה אמור להיות כולל החלפה, אחרת זה אפילו יקר יותר כי חלק מהמחיר מתקזז עם זה שהעסק לוקח וממחזר את המצבר הישן, לא?

2. מיותר להוסיף "כולל עבודה" לשורה של "החלפת בלמים". הרי עצם ההחלפה היא העבודה.

3. בהמשך לזה, לא עדיף לכתוב "החלפת תושבת ..." במקום "תושבת... כולל עבודה"?

ככה או ככה, רצוי ללכת עם ניסוח אחיד - גם כדי שבעתיד תוכלו להגיד למתכנת שלכם לייצר סקריפט שיוסיף את הניסוח לבד. אתם רק תכתבו/תבחרו את שם החלק והדגם ותוסיפו תמונה ומחיר, ושם המוצר המלא יופיע אוטומטית (כולל עבודה/החלפת/חלפים בלבד וכו').

Screenshot_1.thumb.jpg.c0543b9a80c637c1b4c8e57575cfc029.jpg

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 32 דקות, פבל כתב:

קודם כל, תוסיף את הלינק לחתימה. אתה לא רוצה שהוא ילך לאיבוד אחרי שהשרשור יתפח ל-40 עמודים או יידעך. 

שנית, בהמשך למה שאמר איציק - אני חושב שלהוסיף קטגוריה שלמה של מוצרים או לחלופין עוד SKU לכל מוצר (עם/בלי התקנה) יהיה מסובך, עלול לבלבל ויצריך דאטא בייס כפול בגודל. לדעתי יהיה הרבה יותר יעיל לאפשר רכישת "תוספת" עבודה/הרכבה בעמוד של המוצר שתוסיף את המחיר של הרכבת החלק הספציפי למחיר הכולל של החלק. בנוסף, אם אנחנו כבר שם, אפשר להוסיף בשורה מתחת (סטייל "אנשים שרכשו את מוצר זה התעניינו גם ב-א, ב, ג" של אתרים כמו אמזון) גם "חלקים ששווה להחליף ביחד" שיוצעו שם במחיר מוזל כי העבודה על שני החלפים הללו משולבת.

לדוגמה - אני רוצה לרכוש סט צלחות בילום. המחיר שלהן הוא 1200 שקל, ומוצע לי צ'ק בוקס של "עבודה" שמוסיף למחיר עוד 300 שקל (מחיר שיחושב אוטומטית ע"י הזנה של מחיר שעת עבודה גלובלי וציון כמה שעות עבודה "עולה" החלפת כל חלק - ככה גם מחירי העבודה יעודכנו לבד כאשר תעדכנו את מחירון שעת העבודה שלכם). מתחת לזה תופיע שורה של "כדאי להחליף יחד גם:" ומתחתיה סט רפידות בלימה עם מחיר של 300 ש"ח וליד, "הרכבה" עם מחיר מחוק של 300 שקלים ומחיר מתוקן של 100 שקלים. 

מקווה שהסברתי את זה כמו שצריך, אם תצטרך אני יכול לייצר לך אילוסטרציה.

שלישית, התמונות הגנריות של "Guy Fixing Car" מבלבלות מאוד. התמונות צריכות להיות של המוצר. במצב הנוכחי אתם מחייבים את הלקוח לקרוא את כל התיאורים של המוצרים. כרגע זה לא נורא כי יש רק עמוד אחד (אם יש יותר, לא מצאתי אותם, אז זו בעיה) אבל כשיהיו יותר מוצרים זה יתחיל להיות סיוט - גם למי שמחפש, וגם לכם לתקן את זה.

image.thumb.png.5d2030659f993a6be0aa62d37fde29ea.png

אחרון, אתם צריכים לעבוד עם ניסוחים קבועים, ובלי טקסט מיותר. 

1. "החלפת מצבר..." זורם הרבה יותר (ותופס פחות מקום) מ"מצבר... כולל החלפה". ממה שאני יודע (ויכול להיות שאני טועה, אני לרוב טועה) גם די ברור שזה אמור להיות כולל החלפה, אחרת זה אפילו יקר יותר כי חלק מהמחיר מתקזז עם זה שהעסק לוקח וממחזר את המצבר הישן, לא?

2. מיותר להוסיף "כולל עבודה" לשורה של "החלפת בלמים". הרי עצם ההחלפה היא העבודה.

3. בהמשך לזה, לא עדיף לכתוב "החלפת תושבת ..." במקום "תושבת... כולל עבודה"?

ככה או ככה, רצוי ללכת עם ניסוח אחיד - גם כדי שבעתיד תוכלו להגיד למתכנת שלכם לייצר סקריפט שיוסיף את הניסוח לבד. אתם רק תכתבו/תבחרו את שם החלק והדגם ותוסיפו תמונה ומחיר, ושם המוצר המלא יופיע אוטומטית (כולל עבודה/החלפת/חלפים בלבד וכו').

Screenshot_1.thumb.jpg.c0543b9a80c637c1b4c8e57575cfc029.jpg

עוד תוציא לי חשבונית בקצב הזה :)

מסכים עם הכל, נתיישר לאט לאט, נייצב את הקטגוריות והחנות.

תודה על כל ההערות :)

פורסם

רעיון מאוד יפה, לקוחות לעניות דעתי אוהבים לדעת הכל מראש, במיוחד אם הם יודעים כבר מה הם צריכים (לדוגמא החלפת תושבת או מצבר), הם רואים את המחיר ויודעים מראש כמה זה יעלה להם ויכולים לעשות את החישובים  שלהם.

אני מאמין שברגע שיהיו יותר מוצרים בתוך האתר, חשוב לחלק את זה למותג-דגם-שנתון

הרי מישהו שבא לחפש חלקים או טיפול לפורד פוקוס 2014 שלו לדוגמא, לא באמת רוצה לראות ולפשפש בין כל הטיפולים למאזדה MX5, אז בחירה מראש של המותג-דגם-שנתון תוביל רק לטיפולים המתאימים.

אבל זה הרבה עבודה ידנית בצורה מסוימת בעת הזנת ה"מוצר" או ה"טיפול" לאתר, יהיה צריך כנראה לבחור את כל הקטגוריות המתאימות.

אחלה יוזמה!

פורסם
לפני 37 דקות, מרכז שירות שי-לי כתב:

עוד תוציא לי חשבונית בקצב הזה :)

אני חושב ששלומי כבר עושה את זה, לא? 😄

זה חלק מהשירותים שאני נותן בכיף לאנשים שרוצים לשרת את הקהילה שלנו טוב יותר. כמובן שאם יש/יהיו עוד שאלות/בקשות - אני תמיד לשירותכם.

• אהבתי 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...