Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קניתי מקציף של MJJC מעלי אקספרס. מוצר מצוין במחיר מאוד זול.

יש הרבה זיופים שלו אז שים לב שאתה קונה מהחנות הרשמית שלהם (לינק https://mjjcshop.aliexpress.com/store/803552).

ושים לב שזה לפי דגם כי קוטר החיבור משתנה מדגם לדגם.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם

כל מניי שטויות. בשביל 20 ש"ח הבדל קניתי את ה S.

spacer.png

לפני כשעה, SlowRide כתב:

פורסם

אחלה מקציף. יוצר קצף מאוד סמיך ועבה, אבל זה גם תלוי בשמפו מן הסתם, תשתדל להשתמש בשמפו עם כושר הקצפה גבוה.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

פורסם

בזה גם אני משתמש. אחלה שמפו.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

פורסם

בעיקרון יש הוראות לגגבי המינון על השמפו עצמו. בהתחלה הייתי עובד עם זה, היום אני שם לפי העין + עוד נגיעה של שמפו שיסמיך את הקצף עוד קצת.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

פורסם

מצטרף להמלצה על MJJC, יש לי קרצר K2 ועובד מצויין עם המקציף הזה, יש לי את הכחול כלומר הדגם S.

אני חושב שאין הבדל בין הS לPRO מבחינת המקציף עצמו, אלא ההבדל הוא רק במיכל שבפרו הוא בעל תחתית רחבה ופיה רחבה.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• תוכן חדש...