Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כחודשיים שלושה התקנתי מערכת אנדרואיד ברכב, הכל עובד מצוין חוץ מקליטת רדיו בתחנה ספציפית אחת, שכמובן שהיא הבלעדית שאני שומע(88fm) 

התקנתי אותה בחנות סטריאו לרכב והם לא נתנו לי להיות ליד הרכב בזמן ההתקנה וגם לא כאלה שירותיים לאחר ההתקנה אז אני רוצה לשאול האם המערכת החדשה כבר לא מחוברת לאנטנה המקורית של הרכב? כי אחרי כמה ימים זיהיתי 3 חלקים שהתקינו לי.. מה בדיוק הם עושים?

IMG_20201231_073438.jpg

IMG_20201231_073442.jpg

IMG_20201231_073450.jpg

פורסם

יצא לי להתקין מערכת מולטימדיה אצל חבר, והדבר היחיד שנראה דומה למה שצילמת, זה חיישן ה GPS לניווט של המערכת

2 במולטימדיה שאני נתקלתי עד היום, החיבור של הרדיו הוא אותו דבר כמו ברדיו דיסק.

פורסם

הבנתי תודה, פשוט במערכת המקורית של הרכב מעולם לא נתקלתי בבעיות קליטה בתחנות רדיו. הוא היה מושלם, עובר בין תדרים בהתאם למיקום ומעולם לא הייתה הפרעה סטטית "כמו פעם".. 

• תוכן חדש...