Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני עובד כשליח בחברת משלוחים בתוך העיר, עד היום נסעתי בדייהטסו סיריון 2006, לצערי לפני שבוע הלכה סופית, מחפש רכב חסכוני בדלק,שאוכל לעבוד בו כחצי שנה שנה(עובר בין 5000 ל8000 ק"מ לחודש), ושיחזיק לי אחר כך לנסיעות קטנות ומזדמנות 

פורסם

מה התקציב שלך?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

תקציב אזור ה10-12 מוכן להשקיע קצת במידה ובאמת שווה ואוכל להשאיר אותו אחרי חצי למשפחה 

עריכה-עדיפות לאוטומט, אלא אם כן מאריך משמעותית את החיי כביש של הרכב

עריכה אחרונה על ידי Yesh90
פורסם

כעיקרון רכב ידני אמין יותר וחסכוני יותר בדלק, אם כי בנסיעה עירונית הקלאץ' עלול להישחק יותר.

באופן כללי, בתקציב נמוך.

דגם הרכב פחות חשוב.

תנסה לכוון לרכב חסכוני יחסית, עם היסטוריית טיפולים עד כמה שניתן ועם טסט ארוך.

פורסם

אוט' - נשמע על פניו שאלטו אוט' תהיה טובה עבורך. מינימום רכב במינימום מחיר. מפנים היא לא נוראית כמו מה שהיא משדרת מבחוץ. שנכנסים אליה אין ספק לרגע שנכנסים לרכב זול, אבל המצב לא נורא כמו בפיג'ו וסיטרואן מהקטגוריה.

אופציה שנייה באוט' - ניסן מיקרה - שברירית מבפנים, לא נוחה בכלל, אבל מאד חסוכנית ואמינה.

ידני -  אז הייתי הולך על שברולט ספארק. רכב מינימליסטי שמרגיש חזק ביחס למתחרות, חסכוני, זול מאד לטיפולים ונוח יחסית להרבה שעות של נסיעה. הייתי לי כזו שנתיים וחצי~ עברתי איתה הרבה ק''מ ולמעט צינור פילטר אויר שנקרע, לא היו לי שום בעיות. הייתי מטפל בזמן והכל היה מצויין.

אופציה שנייה בידני הן האחיות פיג'ו 107 וסיטרואן c1 - בכוונה לא הצעתי אותן כאוט', אני חושב שהרובוטי חד מצמידי שלהן הוא זוועת עולם וצריך לגרוט את כל האוט' שנשארו. בידני המצב טוב בהרבה, רכב זריז ביחס לקטגוריה ותתפלא יש בו פאן מסויים בנהיגה. עליות אחזקה מגוחכות ויחסית שומר טוב על הערך שלו.

אופציה שלישית בידני, פורד פיאסטה - לא חסכונית כמו שאר ההצעות אבל בהחלט מרגישה כמו אוטו אמיתי ולא כמו קולנועית שחיברו אלייה מנוע בנזין. 

פורסם

רעיון “יצירתי" - לקנות עוד סיריון ולהשתמש בזו שיש לך כמחסן חלפים עבורה, בטח יש שם עוד הרבה חלקים תקינים. 

אגב קשה מאוד להאמין שאתה מגיע ל 8000 ק"מ בחודש בעבודה במשלוחים בעיר. בשביל להגיע לזה האוטו צריך במשך יום העבודה לנסוע במהירות כ 50 קמ"ש בלי לעצור בכלל וזה לא הגיוני. מונית ואוטובוס לא מגיעים לכזה קילומטרז'.

פורסם

לא בעבודה בתוך העיר.

בבינעירוני - אפשרי בהחלט אם אתה כל היום בתנועה. 

פורסם

אפשרי בהחלט. גם בעירוני, אבל צריך לעבוד מהבוקר עד הלילה. עבדתי בעבודה דומה ואני זוכר שסגרתי חודש עם 7K~ ק''מ ב 6 ימי עבודה בשבוע והרכב שימש רק לצרכי עבודה.

• תוכן חדש...