Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה גדול הגדולים!

עישת תקציר מהמם, כל הפרטניות שלך היתה מדהימה.

אני רק רוצה להבין דבר קטן, כל החריטות של מסגרת השסתומים, והחריצים, וכל הדברים - למה?

בשביל להוריד משקל? זו השורה התחתונה?

או בשביל שיכנסו כמויות גדולות יותר של דלק/אויר?

מה השורה התחתונה ? (אל תגיד לי מהירות -אני לא מפגר כ"כ...)

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תפנה לרופא - אנורקסיה זאת מחלה קשה!

על מנת להוכיח לך שאתה אובססיבי בנוגע למשקל "שלך" השתמשתי באופציה של Internet Explorer לחיפוש מילים ומצאתי שהזכרת את המילה weight/משקל -> 15 פעמים!!! a11145.gif

מצאתי רשימת ספרים של David Vizard http://www.allbookstores.com/browse/Author/Vizard,%20David

האם אתה ממליץ על אחד מהם?

האם יש אתרי אינטרנט העוסקים בפורטינג, שאתה ממליץ עליהם?

בהצלחה...מקווה שהמנוע יתניע ללא בעיות...crossfingers.gif

פורסם

מוטי,

וואו, קבל ח"ח ע-נ-ק-י.

אני מקווה שיום יבוא ואתה תחזור למקורות (ארץ הקודש). וכשזה יקרה, אתה תביא אלינו את הרמה הגבוהה שאליה הורגלתה.

פורסם

מוטי, סליחה אבל לא הבנתי מה שופר במערכת הקירור.

למה הסיבובים האלה יותר טוב מהמקור? (חוץ מגישה נוחה)

:beerchug:"אתה אמור לכייף שם" ויין רייני לקווין שוונץ במירוץ שהפך לאחרון שלו :beerchug:

פורסם
מצאתי רשימת ספרים של David Vizard http://www.allbookstores.com/browse/Author/Vizard,%20David

האם אתה ממליץ על אחד מהם?

האם יש אתרי אינטרנט העוסקים בפורטינג, שאתה ממליץ עליהם?

יוני -

לי יש את הספר שלו How to build horsepower שהוא אמנם מכיל יותר מידע על מנועי V8 מאשר מנועים עם חצי מכמות הצילינדרים, אבל יש של חלק די גדול שמדבר על שיפורים של ראשי מנוע ובנושא זה העקרונות של השיפורים זהים, שווה לקרוא לדעתי.

http://www.allbookstores.com/book/0931472245

קראתי עוד כמה ספרים שלו אצל חבר שלי שיש לו את רובם ולדעתי הספר שלי מכיל את רוב הפרטים שאני מצאתי כחשובים לי.

flake -

השיפור הוא בפיזור יעיל יותר של המים דרך הראש, כשהמים נכנסים ויוצאים מאותו הכיוון (קדמת הראש) הצד השני (אזור צילינדר מס' 4 בשרטוט) לא מקבל קירור מספק והופך לחם יותר... רוב המנועים שראיתי עד היום שנגמרו במיאטות טורבו היו תוצאה של כשל בצילינדר מס' 4, קומפרסיה נמוכה יותר מהשאר.. גם אצלי הקומפרסיה במס' 4 נמוכה מזו של השאר אבל המנוע עדיין במצב טוב.

שים לב שגם ביטלתי את הכניסה המישנית של המים החמים למשאבה והעברתי את נוזל הקירור בצד היניקה, מה שמונע חימום נוסף שלו ע"י מערכת הפליטה על חלקיה השונים.

האספקט היחיד של השיפור שלי שנועד לשם נוחות טיפולים משופרת הוא ההמצאה של בית הטרמוסטט החיצוני.

יש מבין או שצריך עוד הסבר? אני אשמח להסביר אם צריך :-).

מוטי.

פורסם

מוטי, קודם כל ח"ח.

דבר נוסף, אני נתקל כמעט כל יום בשירות הצבאי שלי בראשי מנועים ואני רואה בכל פעם את אותם כנפונים שנמצאים בפתחי היניקה (אצלך גם בפליטה, אצלי רק ביניקה) מעל ראשי השסתומים.

-לי הסבירו שהם נועדו לבצע מן לינאריות בזרימת האויר בעת הכניסה וליצור מעין תת-לחץ מסוים שמוסיף בעבודת היניקה (בפליטה לא צריך כי הגזים פשוט נפלטים עם עליית הבוכנה ללא תת-לחץ או משהו)

ולמה הם נועדו למכתחילה אם הם אכן "פוגעים" בזרימת האויר פנימה?

יש עוד תפקיד לאותם כנפיים?

תודה

אמיר.

• תוכן חדש...