Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

מתייעץ כאן עבור חבר שגר בצפון, וצריך להחליף מצמדים לג'ולייטה 2014 שלו.

א. האם יש למישהו ניסיון עם מחירי קיט המצמדים והיכן ניתן לרכוש בלי "להיקרע" עם מחירי יבואן? נדמה לי שרק LUK מייצרים מצמדים לרובוטית (כמו ל-VAG), האם אני טועה?

ב. המלצה למוסך (מהצפון ועד למרכז) שמנוסה באלפות, ויבצע עבודה מקצועית במחיר הוגן.

תודה מראש!

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

ברוך זאבי הנו מומחה ומקצוען ותיק לאלפא רומיאו ולנצ'יה (ומומחה בחלפיהן) 

והוא בעל מוסך מורשה היבואן "כחול לבן" שברח' הרכב 11 א.ת סגולה פ"ת, טל' 03-9314286.

לאחר החלפת המצמדים יש חשיבות בביצוע כיולים כראוי.

דרך אגב, מה הבעיה שמרגיש בעל הרכב והאם היא אובחנה מקצועית?

בברכה  -  רפי לין

• ספונסר פורום
פורסם

תודה רבה רפי, אעביר לאלפיסט החבר.

למיטב הבנתי הבעיה אובחנה ע״י מכונאי עם ידע באלפות, שאין לו ציוד ייעודי לביצוע העבודה.

ממה שתאר לי, מורגשת החלקה הולכת וגוברת בעת שילוב להילוכים 1-3-5, נראה מקרה קלאסי  של שחיקת המצמד שאחראי להילוכים האי-זוגיים במערכת.

אגב, יש לך המלצה לגבי מקום קניית הקיט בארץ?

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

לצערי הרב, אין לי מושג למקום רכישת ערכת חלפי המצמדים.

ברוך עסק לפני המוסך בחלפים למכוניות אלפא רומיאו ומכיר היטב 

את השוק הזה.

במקרה כזה לא רצוי בכלל לרכוש עצמית החלפים ושמוסך יבצע רק את העבודה,

כי במקרה של כשל/פגם בחלפים אין המוסך אחראי כלפיהם וצריך יהיה לשלם שנית על העבודה

בברכה  -  רפי לין

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...