Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מתוכנן ככה, כדי שהמנוע יתנתק ו"יפול" מתחת לרכב, וזה כדי לשמור על שלמות תא הנוסעים במקרה של פגיעה חזיתית.

לסיכום, זה לא באג, זה פיצ'ר.

• אהבתי 4

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בתמונה שהעלית, לא כל כך נותר ברכב משהו שיחזיק את המנוע.

זרועות שילדה קדמיות קרסו.

גשר תחתון איננו.

מדובר ברכב הנעה קדמית עם מנוע לרוחב, מה נותר שיחזיק את המנוע? צנרת פליטה ודלק לא יעמדו במשימה. ברור שהמנוע יילך לטייל בכוח אינרצית התנועה שהייתה לו.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

זה איזשהו היבט בטיחותי. אני זוכר שבתאונה שנהרגו בה שתי הבנות ממשפחת מעול באשקלון, היה דיון על זה שהמנוע של האוקטביה התנתק מהרכב.

דרך אגב: נראה אתכם מזהים את הרכב הנפגע...

פורסם

VW polo mark IV עם מתיחת פנים, 9N3

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)
לפני 55 דקות, dotan123 כתב:

זה איזשהו היבט בטיחותי. אני זוכר שבתאונה שנהרגו בה שתי הבנות ממשפחת מעול באשקלון, היה דיון על זה שהמנוע של האוקטביה התנתק מהרכב.

עד כמה שהבנתי, יש תקן שמחייב את היצרנים למקום את המנוע בצורה כזאת, אחרת המנוע יכול לפרוץ את קיר האש ולהיכנס לתא הנוסעים, וככה הוא קורס מתחת לרכב.

וזה מאפשר לאזור קריסה באמת לקרוס, ולתא הנוסעים להישאר שלם.

סך הכל עשה את מה שתוכנן לעשות. כמובן שאת הרכב אפשר וצריך לגרוט אחרי זה, אין מה לתקן שם.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, vadim6385 כתב:

עד כמה שהבנתי, יש תקן שמחייב את היצרנים למקום את המנוע בצורה כזאת, אחרת המנוע יכול לפרוץ את קיר האש ולהיכנס לתא הנוסעים, וככה הוא קורס מתחת לרכב.

כך בדיוק.

העיקר שהמנוע לא יצא לדייט עם קיר האש.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
לפני 3 שעות, dotan123 כתב:

דרך אגב: נראה אתכם מזהים את הרכב הנפגע...

הבחורות שנהרגו באותה תאונה נסעו בקיה.

התאונה היתה חזית-צד לכן בסקודה שהתנגשה בהם המנוע קרס והנוסע שם יצא, אבל הקיה חטפה פגיעת צד ששם יש פחות איזורי קריסה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 7 שעות, itsik170 כתב:

הבחורות שנהרגו באותה תאונה נסעו בקיה.

הן נסעו בסקודה אוקטביה דור 2 שאיבדה שליטה והתנגשה במהירות גבוהה מאוד בקיר או בעץ. לא הייתה מעורבות של כלי רכב נוסף. תנצב"ה.

דרך אגב, עד היום לא יודעים מי נהג ברכב ואת התיק כנגד בעל הרכב, שנהג/לא נהג ברכב סגרו, כי לא הצליחו להוכיח.

https://www.israelhayom.co.il/article/690929

1.PNG

‏‏לכידה.PNG

פורסם

כן, המהירות הייתה גבוהה מאוד. בוחני הרכב מעריכים אותה ביותר מ-130 קמ"ש, כך קראתי.

שתי הרוגות, אחות שלישית שלא מזמן רק התעוררה וכמובן תיהיה עם נזק לכל החיים, והבחור נפצע קל ושוחרר לאחר מס' ימים מבית חולים.

פורסם
לפני 15 שעות, dotan123 כתב:

הן נסעו בסקודה אוקטביה דור 2 שאיבדה שליטה והתנגשה במהירות גבוהה מאוד בקיר או בעץ. לא הייתה מעורבות של כלי רכב נוסף. תנצב"ה.

דרך אגב, עד היום לא יודעים מי נהג ברכב ואת התיק כנגד בעל הרכב, שנהג/לא נהג ברכב סגרו, כי לא הצליחו להוכיח.

https://www.israelhayom.co.il/article/690929

1.PNG

‏‏לכידה.PNG

חשבתי שמדברים על תאונה אחרת.

התאונה שדיברתי עליה היתה בצומת של מושב רווחה (בין קריית גת לאשקלון).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...