Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים יבשים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

שכן שלי הציע לי להסתכל על החריצים של הצמיג ואם הם יבשים להחליף צמיגים, עכשיו לא שמעתי על דבר כזה בחיים שמסתכלים על החריצים ורק לפיהם מחליטים אם יבש או לא, הצמיג לא שחוק (יש בתמונה גם את ההגבהות האלו שמסמנות) ולא ישן מדי לגבי היובש אני כבר לא בטוח.

אשמח לעזרה האם הצמיגים יבשים או תקינים.

תודה.

עוד דבר מוזר, מילאתי לפני שבוע בדיוק לחץ אוויר בכל הצמיגים (32psi) והיום בדקתי שוב לחץ (צמיגים קרים) והלחץ היה בין 28-29 בכולם, לא הגיוני לי  יש הסבר למישהו אולי?

*שני צמיגים בני פחות משנה*

(אם צריך תמונות אחרות תגידו)

1. קדמי ימין

2. אחורי ימין

3. אחורי שמאלי

4. קדמי שמאלי

20201104_173108.jpg

20201104_173133.jpg

20201104_173205.jpg

20201104_173252.jpg

עריכה אחרונה על ידי carlight
פורסם

מה התאריך ייצור של הצמיגים האלו??

לגבי הלחץ אויר בצמיגים שלך: לא אמור לרדת תוך שבוע בנסיעה סטנדרטית וממוצעת ב-3 PSI. כן תיהיה ירידה אך לא קיצונית כזו.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, פולו,גולף כתב:

תצלם את התאריך יצור של הצמיגים

על צמיג אחד נמחק וקשה לראות בחושך אולי ביום אפשר (שפשוף קטן בדיוק על התאריך), על צמיג אחר אין מה שממש לא הגיוני, ו2 צמיגים אחרים 4716 כלומר בין 20-26/11 בשנת 2016.

מה גם שעכשיו שהסתכלתי ראיתי שיש 3 מותגים שונים של צמיגים ושחיקה לא שווה, כנראה שהחליפו לסינים שנשארו בסטוק ישן וגם לא החליפו את הצמיג השני באותו ציר, זה מה שקורה ששולחים אנשים שסומכים עליהם כי אין לך זמן..

בכל מקרה, אשמח להמלצה על צמיגים מידה 175/70/14 84t שיהיו מספיק איכותיים חשבתי על dunlop sptrgr1 או על קונטיננטל EC6.

לפני 5 שעות, dotan123 כתב:

מה התאריך ייצור של הצמיגים האלו??

לגבי הלחץ אויר בצמיגים שלך: לא אמור לרדת תוך שבוע בנסיעה סטנדרטית וממוצעת ב-3 PSI. כן תיהיה ירידה אך לא קיצונית כזו.

על צמיג אחד נמחק וקשה לראות בחושך אולי ביום אפשר (שפשוף קטן בדיוק על התאריך), על צמיג אחר אין מה שממש לא הגיוני, ו2 צמיגים אחרים 4716 כלומר בין 20-26/11 בשנת 2016.

מה גם שעכשיו שהסתכלתי ראיתי שיש 3 מותגים שונים של צמיגים ושחיקה לא שווה, כנראה שהחליפו לסינים ישנים שנשארו בסטוק וגם לא החליפו את הצמיג השני באותו ציר, זה מה שקורה ששולחים אנשים שסומכים עליהם כי אין לך זמן..

בכל מקרה, אשמח להמלצה על צמיגים מידה 175/70/14 84t שיהיו מספיק איכותיים חשבתי על dunlop sptrgr1 או על קונטיננטל EC6.

לגבי הלחץ אוויר, ירד בין 3-4 (משתנה לפי הצמיג) psi בשבוע מה שממש לא הגיוני לי ואני לא רואה סיבה לזה..

עריכה אחרונה על ידי carlight
פורסם

שלום,
יש לך סלט צמיגים, ככה שצריך להחליף את כולם.
אני לא מכיר את הדגם הזה של Dunlop.
Continental מעולים.

אם אתה רוצה משהו לא יקר,
יש את kleber HP4
https://tires4u.co.il/tire-service?tire=6739&cs=1&diameter=4&aspectRatio=16&width=15

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ראיתי מבצע באוטו דיפו 4 צמיגים של DUNLOP ב 1000 ש"ח. שוקל לרכב שלי אך מעדיף להשקיע עוד טיפה

לצמיגים יותר איכותיים. (מחליף פעם ב 4 שנים לפחות, מעדיף משהו ברמות הביניים +)

פורסם
לפני 8 שעות, carlight כתב:

לגבי הלחץ אוויר, ירד בין 3-4 (משתנה לפי הצמיג) psi בשבוע מה שממש לא הגיוני לי ואני לא רואה סיבה לזה..

שאתה מתאר את כל הבלאגן שיש לך בצמיגים זה נראה הגיוני. בכל אופן, תחליף וכמה שיותר מהר. החורף התחיל

תחליף לארבעה צמיגים מחברהטובה, עד חצי שנה מתאריך הייצור וסע לשלום.

אם לא מתחשק לך להשקיע הרבה אתה יכול לרכוש צמיגים של פאלקן/קומהו/הנקוק/קלבר שהם יותר זולים קצת ממישלי או קונטי' 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 14 שעות, carlight כתב:

מילאתי לפני שבוע בדיוק לחץ אוויר בכל הצמיגים (32psi) והיום בדקתי שוב לחץ (צמיגים קרים) והלחץ היה בין 28-29 בכולם, לא הגיוני לי

ההיגיון היחידי הוא שלפני שבוע היה מזג אוויר חם, ובחום, אוויר שמתחחמם מתפשט (ובתוך מקום סגור, כמו בצמיג, הלחץ עולה). עכשיו כשמזג האוויר התקרר, הלחץ קטן, וזה בנוסף למצב טבעי של ירידה קטנה בלחץ בצמיג בשימוש שוטף.

פורסם
לפני 6 שעות, vladclar כתב:

שלום,
יש לך סלט צמיגים, ככה שצריך להחליף את כולם.
אני לא מכיר את הדגם הזה של Dunlop.
Continental מעולים.

אם אתה רוצה משהו לא יקר,
יש את kleber HP4
https://tires4u.co.il/tire-service?tire=6739&cs=1&diameter=4&aspectRatio=16&width=15

תודה, צריך לעשות כיוון פרונט כשמחליפים את כל הצמיגים או לא רלוונטי? (איזון אני יודע שצריך מן הסתם) והאם אתה ממליץ על אוטודיפו/טייר דיל/אוטוטייר?

לפני 6 שעות, yogev20 כתב:

ראיתי מבצע באוטו דיפו 4 צמיגים של DUNLOP ב 1000 ש"ח. שוקל לרכב שלי אך מעדיף להשקיע עוד טיפה

לצמיגים יותר איכותיים. (מחליף פעם ב 4 שנים לפחות, מעדיף משהו ברמות הביניים +)

שאלתי על הדגם הזה של dunlop בגלל המבצע שלהם, יש להם את הקונטיננטל ec6 במבצע גם 4 ב1033 (צמיג שני 60% הנחה) ככה שאני מתלבט ביניהם. יש צורך לעשות כיוון פרונט אחרי החלפה של רביעיית צמיגים? והאם אתה ממליץ על אוטודיפו/טייר דיל/אוטוטייר?

לפני 3 שעות, dotan123 כתב:

שאתה מתאר את כל הבלאגן שיש לך בצמיגים זה נראה הגיוני. בכל אופן, תחליף וכמה שיותר מהר. החורף התחיל

תחליף לארבעה צמיגים מחברהטובה, עד חצי שנה מתאריך הייצור וסע לשלום.

אם לא מתחשק לך להשקיע הרבה אתה יכול לרכוש צמיגים של פאלקן/קומהו/הנקוק/קלבר שהם יותר זולים קצת ממישלי או קונטי' 

תודה, יש צורך לעשות כיוון פרונט אחרי החלפה של רביעיית צמיגים? והאם אתה ממליץ על אוטודיפו/טיר דיל/אוטוטייר?

לפני שעתיים, pasat04 כתב:

ההיגיון היחידי הוא שלפני שבוע היה מזג אוויר חם, ובחום, אוויר שמתחחמם מתפשט (ובתוך מקום סגור, כמו בצמיג, הלחץ עולה). עכשיו כשמזג האוויר התקרר, הלחץ קטן, וזה בנוסף למצב טבעי של ירידה קטנה בלחץ בצמיג בשימוש שוטף.

תודה.

פורסם

לא הייתה צריך לשאול את אותה שאלה שוב ושוב. 

אם לא הייתה לך בעיית שחיקה בדפנות הצמיגים (שחיקה לא אחידה בצד) לא הרגשת משיכה בהגה לאחד הכיוונים

החלפת צמיגים לא מחייבת כיוון פרונט. אני לרוב כשאני מחליף צמיגים על רכב שזה עתה רכשתי נוהג לעשות גם כיוון פרונט

זה יותר עבור שקט נפשי. 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...