Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על תנור אפייה בנוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים,

לפני כשנתיים רכשנו תנור אפייה בנוי של BEKO, תנור רגיל עם זוג כפתורים מכאניים וצג די פשוט ללא כל "טכנולוגיות".

מהיום הראשון אני שומע תלונות על התנור שבחרתי בטענה שהוא לא אופה\צולה\מחמם כמו שצריך\בצורה אחידה ועוד שלל טענות.

אני בתור איש פשוט יודע שתנור הוא פשוט קופסא אטומה טרמית עם גוף חימום ומאוורר שמכוונים לטמפרטורה מסוימת ונגמר הסיפור.

האם יש למישהו ניסיון עם תנור משוכלל עם 3D ו-4D קוקינג וכו'?

האם יש למישהו ניסיון טוב עם פונקציית הניקוי הפירוליטי?

הייתי רוצה לשמוע ממקור ראשון שעובד עם התנורים המשוכללים של בוש\סימנס וכו האם באמת מרגישים שוני בעבודה איתו, מהירות חימום, אחידות הטמפרטורה, נוחות הפונקציות השונות וכו.

מדובר בתנורים מהסגנון הזה:

https://www.lastprice.co.il/p/96217629/תנור-בנוי-Bosch/BOSCH-HBG533BB0Y

https://www.dealonline.co.il/product/‏תנור-בנוי-bosch-hbg634bs1-בוש?aff=Zap&aff_a=1

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אנחנו קנינו את התנור הזה של סימנס לפני חצי שנה

https://www.alm.co.il/catalog/product/view/id/2486/s/product-hb634gbw1-132400543/category/80/

מרוצים מאוד, מתחמם מהר (אפשרות לחימום מהיר במיוחד) והכל יוצא מצוין... כמו כן קל לניקוי הכל מתפרק בצורה קלה.

שילמנו 2050 על התנור (הוא לא פירוליטי).

פורסם

הסברה הרווחת היא שתנור זו קופסא שמחממת ומייבש כביסה זה סך הכל פן ושכל מה שמעבר לזה הינו גימיקים ושהכי טוב בקרה מכאנית ממש לא נכונים.
מי שחושב כך שימשיך לאפות בתנור שלא מחמם, לא באופן שווה, שורף את המזון ומייבשי כביסה עם זמני ייבוש של 3 שעות ששורפים את הבגדים וזוללים חשמל.
הכנסתי למשוואה גם את המייבש שפעולתו על פניו נראת פשוטה כמו תנור אבל אפשר גם להכניס למכונת כביסה וכו' שפעולתה קצת יותר מורכבת.

אני אוהב להתחדש, מחליף הרבה מוצרי חשמל בבית, שמשהו קטן מתקלקל אין לי בעיה למסור אותו למישהו ולידע אותו מה התקלה שהוא יכול לסדר בעלות נמוכה ואני מבחינתי מתקדם למוצר חדש ועדכני.
לא מחפש לשבור שיאי עולם והצהרות שהמכונה החזיקה לי 20 שנה וכו'...

ולכן אני יכול להצהיר שככל שעברתי למוצר עם יותר 'גימיקים' של אפיה, ייבוש כביסה וכו' כך באמת התוצאה הסופית היתה טובה יותר ללא ספק.

כרגע עם תנור סימנס דיגיטלי, מיליון תכניות וכו' אבל אם נעזוב את כל התכניות ונשים רק חימום פשוט לש אפיה כלשהי הוא ללא ספק עושה את זה טוב יותר מ ה חמש-שש תנורים שהיו לי לפני זה ובינהם היה לי פעמיים בוש...

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• אהבתי 1

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לנו יש תנור של זנוסי עם ניקוי פירוליטי. הניקוי הזה מנקה מעולה, אבל בתכל'ס מתוך 4 השנים שהתנור אצלנו השתמשנו בו פעם אחת... אז אם אצלכם התנור לא נוטה להתלכלך לא רואה סיבה להשקיע בזה.

פורסם

היה לנו תנור בוש שהלך לעולמו בגיל כ-5 שנים בגלל כרטיס בקרה ש"נשרף". היה עם ניקוי פירוליטי שנעשה בו שימוש פעם בשנה ואכן היה יעיל.

מזה כ-4 שנים עם תנור אלקטרולוקס שלדברי האופה בבית מצויין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אצלנו יש תנור של בוש, הכי בסיסי שיש. כפתורים מכניים לטמפ' ואזורי חימום וזהו.

התנור עובד לפחות פעם בשבוע באפיית פיצות, עוגות, פשטידות, לחמי מחמצת ועוד.

המכשיר בן 9 שנים ואין שום בעיה עם אחידות החימום.

ההמלצה העיקרית שיש לי, או יותר נכון לזוגתי (שהיא המשתמשת העיקרית), זה מסילות נשלפות. כך שמה שמונח עליהן (תבנית או רשת) נשלף החוצה בקלות כמו מגירה. לנו יש וזה שדרוג משמעותי לעומת התנור הקודם שלא היו לו אותן.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

הערה לגבי הניקוי הפירוליטי - הוא מצריך פינוי אויר חם מאחורי התנור. המומלץ הוא מעין "ארובה" - מרווח של 10-20 ס"מ  מדפי הארון שמעל התנור לבין הקיר עם מנת לאפשר לאויר החם לצאת. אם התנור שלך נמצא מתחת לשיש או שהארון מעליו צמוד לקיר זו בעיה ובהפעלת הניקוי יש צורך במציאת פתרון אחר, שאיני יודע עד כמה הוא בטיחותי ויעיל.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לנו יש תנור אלקטרולוקס פשוט בן כ7 שנים, בשימוש כ3-4 פעמים בשבוע (לפעמים יותר). אין לנו שום תלונה עליו, אישתי מרוצה ממנו (המשתמשת הראשית).

מצטרף להמלצה על מסילות נשלפות, זה השדרוג הכי טוב לתנור, מקל מאוד על ההכנסה וההוצאה של התבניות

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

פורסם
gsi6v תוכל לשתף בדגם שאתה משתמש בו?

אצטרך לפרק אותו מהמטבח...
בכל אופן זה דגם גבוהה שקניתי לפני שנתיים מעודפים אז בטוח הוא התחלף עד היום.

אין טעם שאצלם כי בסימנס 10 דגמים נראים 1 ל 1...

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מעדכן שהזמנו תנור של GORENJE,יבואן רשמי ח.י:

https://international.gorenje.com/products/major-domestic-appliances/cooking/models/ovens/bo737e30xg/732809#spec

אז היום הגיע הטכנאי לבצע "התקנה" מטעם ח.י, לטענתו לא יכול להתקין את התנור כי אין איוורור בנישה של התנור.

התנור ממוקם בתוך האי במטבח והתנור הקודם עבד שנתיים בלי בעיה,מעולם לא שמענו דרישה מיוחדת להתקנת התנור ולפי הוראות היצרן הנישה שלנו 

מתאימה בדיוק ואין שום דרישה לפתחי איוורר.

יום ראשון אצטרך לשבור את הראש עם גורנייה+ ח.י ובטח גם לפנות ישירות ליצרן.

הדרישה של ח.י היא שנפתח פתח איוורור בתוך האי ונחורר את הצוקלים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם (נערך)

אני מכיר דרישה כזו, בדירה הקודמת הנגר הכין מעין ארובה, כלומר בשורת התאים שמעל מקום התנור השאיר רווח של כמה ס"מ בין הדופן האחורי של הארון לבין הקיר, כך שאויר חם יכול לעלות באופן חופשי.

בדירה הנוכחית התנור מתחת לשיש, האוורור שלו נעשה דרך הפתח הקדמי שמעל הדלת. צריך להוסיף, התנור הזה ללא ניקוי פירוליטי, שהוא מצב שמייצר חום בכמות הרבה יותר גדולה מאפיה רגילה.

דרך אגב, מוזרה לי הדרישה לחורר את הצוקלים, הרי הם למטה והאויר החם עולה מעלה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

לפי הוראות היצרן יש 2 אפשרויות התקנה,
אופציה 1 בתוך ארון עם פתח קטן מאחור.
אופצייה 2 כמו אצלי, בתוך אי מטבח שכמובן לא ניתן לפתוח פתח איוורור בגלל השיש.5ee2375b3dee682a3f3ffb7ecc2c3da2.jpg

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

פורסם

עכשיו ראיתי שהתייחסתי לעניין האוורור כבר בהודעה קודמת כאן.

מכל מקום, השרטוט שהבאת אינו מספק. צריך לקרוא את ההוראות הכתובות, אולי יש שם אותיות קטנות לגבי פינוי האוויר החם.

פורסם

אכן, המנע מהתנור של גורנייה.
מכיר מישהי שקנתה אותו גם . הכניסה לתוך ארון קיר בצורת עמוד. הוא התחיל להזיע באפיה. טפטף מים. לא היה אוורור מספיק .
החזירה לחנות ולקחה תנור פשוט של אלקטרולוקס וזה עובד יופי.
אין מה להכניס אנדרואיד אוטו לתנור. זה גוף חימום עם מאוורר וטיימר. קח משהו פשוט.

• רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...