Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים נדלקה נורת לחץ האוויר באיוניק שלנו, והראתה שלחץ האוויר בצמיג הקדמי ימני נמוך.

בלי להתעצל שלפתי את הקומפרסור והוספתי אוויר לצמיג. לפי החיווי בקומפרסור, לחץ האוויר היה 32 שזה דווקא בסדר, ואחרי הניפוח היה 35.

הבעיה היא שהנורה לא כבית.

נסעתי כבר עשרות ק"מ מאז הניפוח, והנורה עדיין דולקת. לפי המחשב ברכב, בכל הצמיגים חוץ מהקדמי ימני לחץ האוויר הוא 32, ובקדמי ימני - 34, ועדיין - הנורה דולקת.

מה עושים? זה עניין למוסך?

פורסם

תבדוק בחלופי, לא יודע אם באיוניק יש בגודל מלא או קטן אבל יש מצב שגם עליו יש חיישן (ככה היה לי בטויוטה ושיגע אותי עד שעליתי על זה)

פורסם

האמת שבקורולה הקודמת שלנו היה לי אותו מקרה בדיוק :-)

העניין הוא שכאן, בניגוד לקורולה, הוא ממש מראה לי את הצמיג הבעייתי, ולכן זה לא החלופי.

לפני 32 דקות, asix כתב:

תנפח 38psi בכל הגלגלים והנורה תכבה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

אנסה את זה.

זה משהו שהיצרן כותב במפורש או שזה מניסיון?

פורסם

ברכבי יונדאי וקיה אין צורך.
ברכבי יונדאי וקיה אין חיישן לחץ אוויר בגלגל רזרבי.

יש צורך לנפח את כל הגלגלים ל 38psi ולהתחיל לנסוע.
היצרן מציין במדבקה שצריך לנפח 36psi אך בגלל שהרכב מגיע עם גלגלים חמים מוסיפים 2psi לכל גלגל.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תוכן חדש...