Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, EliC25 כתב:

1. אז אולי הגיע הזמן שdiscoTD5 ישנה את שמו ל CruiserD-4D? 

2. בדיוק היום הבעל בית שלי אמר לי על זה שהדיפנדר שלו שווה במחירון בערך 20 אלף ש"ח אבל בשוק הן נמכרות גם ב100 אלף. 

3. חבר קנה לנד קרוזר 2004 דיזל ארוך לא מזמן בערך ב2000 ש"ח מעל המחירון, והיה מדובר על רכב שמור מכל בחינה - מכאנית וקוסמטית (עבר ריפוד מלא, הפח כמעט ללא מכות שפשופים או ירידת צבע, טיפולים בזמן...) ק"מ היה סביר (270K) ויד שלישית סה"כ. לא חושב שיש אנשים שמשלמים כל כך הרבה מעל מחירון על רכבים שאינם שמורים.

4. אגב, לא יודע מאיפה הביטחון שלך בנתונים שרוב מי שקונה לאנד קרוזר לא לוקח אותו לשטח.

1. הרעיון עלה, וירד. זה צריך להזכיר לי כל כניסה ל CF מה לא לעשות עוד פעם יותר בחיים. 

2. גם הוא חי קצת בסרט. דיפנדרים נמכרים הרבה מעל המחירון, אבל גם כאן, מי שקופץ מעל רף מסויים של האלטרנטיבית - נשאר עם מודעה ביד 2 שמתפרסמת ולא יורדת כי אין מטומטמים בשוק. כרגע יש כמה ארוכים למכירה, והם רחוקים עשרות אלפי שקלים מ 100.0K ועדיין לא נמכרים. אגב, אין שום הבדל בין דיפנדר 95 ל 97. אותו רכב בדיוק. ב 94 יש מנוע מעט שונה, וב 99 יש מנוע TD5. 

3. מה שציינת 'ריפוד מלא' פח ללא שריטות וכד' זה בדיוק הדברים הפחות חשובים בלנדקרוזר. חשוב לבדוק מצב מזרקים, משולשים, מתי ואם הורידו עוקת שמן מנוע וניקו אותה ואת המסנן הפנימי, מצב הדשבורד, הצמיגים, השילוב של ה LOW ונעילת הדיפ' המרכזית, ועוד. 

4. אני משער שהיד השניה והשלישית של המכוניות האלה בנות ה 5-10 וצפונה אכן רואים שטח. זה יכול להיות שבילי עפר כבושים ויכול להיות גם שטח במובנים שאנחנו מתכוונים. 

לפני 10 שעות, hans כתב:

בנוגע לתלונות הרגילות של אי ניצול יכולות שטח - זה נכון לכל מכונית בעלת יכולות מעבר לממוצע. חסרות מכוניות ספורט / יוקרה שמשייטות להן בניחותא ב-90 קמ"ש בנתיב הימני? חלק מהכיף בבעלות זאת ה*ידיעה* שלרכב יש יכולת שאין לשאר. אין צורך להשתמש ביכולת הזאת בשביל ליהנות מהרכב. קטע דפוק אולי, אבל אנושי לגמרי ולרובנו יש אותו, פשוט לא בתחום הרכב בהכרח (שעון, כלי עבודה, כלי מטבח, you name it)

אני מתבייש לומר שאני מוצא את עצמי לא אחת נוסע ב 208GTI עם קרוז קונטרול על 90 או 100 ונהנה מהדרך. הבוקר למשל. צריכת דלק ממוצעת של 22.7 ק"מ לליטר. 

לפני 9 שעות, david brown כתב:

נקודה מפתיעה נוספת בשוק הלנדקרוזר- לא מדובר רק ברכבים בני 15 עם מחירון שחוק שלגיטימי להוסיף 50 אחוז (למשל 90 במקום 60 לרכב במצב טוב), אלא מדובר גם על רכבים בני שנתיים, אם ק"מ גבוה (אך לא מעל הממוצע) שמוכנים לשלם עליהם מחיר שהוא פסיעה קלה (נתקלתי במקרה של 15K הבדל בלבד) מעמידה לפני חיישן הדלת האוטומטית בסוכנות והזמנה של רכב חדש (המצוי בשפע גדול במלאי), תוך כדי לגימת אספרסו (דליל ממכונה אוטומטית), והכתרתך כרכוש של הרכב היקר בסוכנות באותו היום וזה עוד בשוק שבו המזומן "זול" והמימון חוגג.

או, כאן יש לך טעות. אנשים לא מטומטמים. אם אדם רוצה דווקא את גירסת הלקצ'רי המפוארת כי היא עם עור וגג, אז הגירסה הפשוטה שעולה 320.0 פחות רלוונטית אליו, והוא לא מסתכל על המחיר של המשומש בהשוואה לגירסא הפשוטה אלא בהשוואה ללקשרי חדש שעולה 400.0 אש"ח. אני בהחלט הייתי קונה דווקא את הפשוטה. 

לגבי האלטרנטיבות - מי שטוען שאין אלטרנטיבות טועה טעות חמורה. יש המון אלטרנטיבות, ואנשים שמבינים בוחרים דווקא אותן, ממיליון סיבות. זה יכול להיות דיסקברי 3 ו 4, יכול להיות פאג'רו, גראנד צ'ירוקי על שלל דגמיו, אחד מהקוריאנים (סורנטו / טראקאן/רקסטון), ניסאן פתפיינדר, יכול להיות טנדר (האנטר/טרייטון/ויגו/נבארה/דימקס) וכולם בסדר גמור - כל אחד עם היתרונות שלו והחסורונות שלו.

אני מעט נרתע משרשורי 'זה הכי טוב ואין בלתו', כי זה פשוט לא נכון.

לסט הדרישות שלי הלנדקרוזר הכי מתאים. יש לי חברים שלסט הדרישות שלהם - הם בכלל לא מסתכלים על לנדקרוזר. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 57 דקות, discoTD5 כתב:

או, כאן יש לך טעות. אנשים לא מטומטמים. אם אדם רוצה דווקא את גירסת הלקצ'רי המפוארת כי היא עם עור וגג, אז הגירסה הפשוטה שעולה 320.0 פחות רלוונטית אליו, והוא לא מסתכל על המחיר של המשומש בהשוואה לגירסא הפשוטה אלא בהשוואה ללקשרי חדש שעולה 400.0 אש"ח. אני בהחלט הייתי קונה דווקא את הפשוטה. 

גם אני לא, אני התכוונתי בדיוק למה שהתכוונתי- אותן גרסאות. הדבר בולט במיוחד בדגם הקצר והאהוב על הצעירים, רכב בן שנתיים נמכר ב280 כשחדש (ועוד לאחר מתיחת פנים) עולה כידוע 299. 

אני מכרתי לפני שנה וחצי קצר (פשוט עם ריפודי בד), בן 5 (2014), יד ראשונה ונקי אך ק"מ גבוה (140 אלף) ב200 אלף ש"ח (לסוחר), שמכר אותו תוך שבוע ב220 (רכב בן 5! חדש עולה 299 כידוע). 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, discoTD5 כתב:

הרעיון עלה, וירד. זה צריך להזכיר לי כל כניסה ל CF מה לא לעשות עוד פעם יותר בחיים. 

2. גם הוא חי קצת בסרט. דיפנדרים נמכרים הרבה מעל המחירון, אבל גם כאן, מי שקופץ מעל רף מסויים של האלטרנטיבית - נשאר עם מודעה ביד 2 שמתפרסמת ולא יורדת כי אין מטומטמים בשוק. כרגע יש כמה ארוכים למכירה, והם רחוקים עשרות אלפי שקלים מ 100.0K ועדיין לא נמכרים. אגב, אין שום הבדל בין דיפנדר 95 ל 97. אותו רכב בדיוק. ב 94 יש מנוע מעט שונה, וב 99 יש מנוע TD5. 

3. מה שציינת 'ריפוד מלא' פח ללא שריטות וכד' זה בדיוק הדברים הפחות חשובים בלנדקרוזר. חשוב לבדוק מצב מזרקים, משולשים, מתי ואם הורידו עוקת שמן מנוע וניקו אותה ואת המסנן הפנימי, מצב הדשבורד, הצמיגים

2. אני חושב שהוא בכיף יוכל למכור אותה ב80 ומעלה. לא יודע לגבי 100 אלף. הרכב עם קמ נמוך, כל חייו בחניה מקורה, מטופל ומתוקתק ברמה הגבוהה ביותר, מלא בתוספות, ועם מלא חלפים קיימים. אבל אני לא חושב שהוא הולך למכור אותה מתישהו. כאמור אצלו כמעט 20 שנה

3. הריפוד וצבע נגע לקוסמטי, והטיפולים בזמן נגע למכאני. עשינו יישור קו שכלל החלפת כל בפילטרים והשמנים וניקוי של הקרטר. אין בעיות של העברת כח והרכב במצב טוב ביחס להרבה כלים אחרים מהשנתון הזה שראינו.

פורסם

השרשור הפך לסיפורי לנדקרוזר.

מה גורלם של דגמי הבנזין?

אני שואל כי אני מכיר אחד, פראדו קצר בנזין, משופר עם חלקים של King מלוקק ברמה פסיכית, עם פחות מ100k קמ (להזכירכם רכב מתחילת המילניום).

מה יהיה גורלו בשוק המשוגע הזה? או שהבנזין לא מבוקשים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

ראשית, לא מעניין כמה הוא "מלוקק", ברגע ש"שיפרו" אותו, פגעת בערכו (אלא אם זה משהו בבניה אישית עם חתימה של עידו כהן). 

לגבי הבנזין בכללי, לא מייבאים אותו כעשור. בתחיל העשור אף אחד לא התקרב ויכולת לקנות רכב במצב חדש ב20 אחוז פחות מהמחירון (כשהבנזין היה בשיא), כיום המצב התהפך והרכב נחשב "נדיר" (הוא באמת כזה) וגם מחיר הדלק לא נורא כמו פעם (אם כי הצריכה עדיין צורחת), אך עדיין מדובר ברכב נישתי (מישהו שמחפש רק בנזין, בדומה למישהו שמחפש רק ידני). לגבי רכב בן 20 "משופר" שלא יצפה ליותר מדי.. אולי רכב ל"פרויקט" ב"דרום" (חפש בטיקטוק). 

פורסם

דגמי הבנזין מבוקשים מאוד בדרום, מסיבות כאלה ואחרות. 

כששווקו בארץ, בערך כעשירית מהלנדקרוזרים שנמכרו היו בנזין. 

אם הרכב שופר בצורה מקצועית (לא עידו) אלא בולמים וקפיצים, מיגונים ועוד - אין סיבה שזה לא יתומחר בהתאם. 

הפראדו הגיעו עם מנוע 3.4 ליטר V6 רק בדגמי ה 90 בין השנים 1998-2002. בדגמי ה 120 אם אני לא טועה כבר היה מנוע 4.0 ליטר, מבוקש מאוד.

דגמי ה 3.4 די נדירים, ואני לא יודע כמה הם מוצלחים. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

חידה:

באיזו מדינה מחירי הרכב המשומשים הם היקרים בעולם?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

השרשור הזה הפך לשרשור "לאנד קרוזר ומחיריו ההזויים בשוק". זה כבר הבנו.  זו לא הייתה המטרה הראשונית.

לפני 18 דקות, tinoki כתב:

חידה:

באיזו מדינה מחירי הרכב המשומשים הם היקרים בעולם?

סינגפור?

פורסם

צפון קוריאה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין כזה דבר אדם פרטי בצפון קוריאה, כולם שייכים לקים ז'ונג און או איך שלא קוראים לו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...