Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנ״ל נכנע לשיני הזמן והפלסטיק הפנימי התחיל להתפרק והתפוח מסתובב בחופשיות סביב הידית. אודה מאד למי שיש לו גישה למק״ט ואודה פעמיים על קישור לאתר שאני יכול להזמין בו את החלק (אין לי מושג מה המונח המתאים באנגלית)

פורסם

Gear knob

יש באליאקספרס ידית תואמת מקור

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

תרשום את הדגם של הרכב. אתה תזהה את  ידית של הדגם. 

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 7.10.2020 בשעה 22:23, מלטבשי כתב:

תרשום את הדגם של הרכב. אתה תזהה את  ידית של הדגם. 

הידית הגיעה. כשאני מנסה להלביש אותה על המוט ההתנגדות די משמעותית. כמה כוח צריך להפעיל? קצת חושש לגרום לנזק לתפוח או חמור יותר למוט עצמו אם אני אנסה לדפוק מלמעלה

פורסם

אם הידית של גיר רגיל תחילה יש להלביש את המוביל על ידית ההילוכים בכח אפילו תוך כדי דפיקות פטיש קלות רק תניח חתיכת עץ לא לדפוק ישירות על הפלאסטיק שים לב לכיוון השגם. אחכ תניח את התפוח שגם מול החריץ בתפוח ומכה עם היד זה נכנס למקום כמו חדש.אני הרכבתי ב 206 לפני חודש.

פורסם

האם שלפת גם את המוביל הלבן הישן ממוט ידית ההילוכים?

אם מוט הברזל חשוף, אזי דחיפה הגונה כלפי מטה וזהו.

אם יש שאריות על המוט, יש לנקותו היטב ואז להלביש.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, kompy כתב:

האם שלפת גם את המוביל הלבן הישן ממוט ידית ההילוכים?

אם מוט הברזל חשוף, אזי דחיפה הגונה כלפי מטה וזהו.

אם יש שאריות על המוט, יש לנקותו היטב ואז להלביש.

צריך לשלוף את החלק השחור (בתמונה התחתונה)? הוא חלק מהידית או מהתפוח הישן?

IMG_20201021_161653_HHT.jpg

IMG_20201021_161644_HHT.jpg

לפני 3 שעות, YLKLN כתב:

אם הידית של גיר רגיל תחילה יש להלביש את המוביל על ידית ההילוכים בכח אפילו תוך כדי דפיקות פטיש קלות רק תניח חתיכת עץ לא לדפוק ישירות על הפלאסטיק שים לב לכיוון השגם. אחכ תניח את התפוח שגם מול החריץ בתפוח ומכה עם היד זה נכנס למקום כמו חדש.אני הרכבתי ב 206 לפני חודש.

גיר אוטומטי. צירפתי תמונות

עריכה אחרונה על ידי Renaultrap
פורסם

המוביל אצלך נראה שלם בתמונה .המוביל זה הפלאסטיק השחור שעל הידית במידה וכן הוא שלם דחוף את הידית מעט כח לפי השגם וזהו

פורסם

... ובכן, לא היתה לי סבלנות הבוקר וניסיתי להרכיב את התפוח. ניקיתי קצת את המוביל השחור (החלק הסיני הגיע בלעדיו) מפירורים של התפוח הישן שהתפורר. קצת משחק עם החלק החדש כדי להתאים את השגם (למדתי מילה חדשה, תודה!) למגרעת בתפוח והוא החליק בקלות למקומו. תודה לכולם על העזרה.

• תוכן חדש...