Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילוי אוראה (AdBlue) בפיג'ו 3008 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי פיג'ו 3008 דיזל חדשה, ואחרי 6 אלף קילומטר נדלקה מנורת האוראה AdBlue. השאלה שלי האם אני חייב למלא במוסך מורשה בשביל שהאחריות תשמר,  או שאני יכול למלא גם בתחנות רגילות של משאבה והאחריות תשמר ? תודה

פורסם

אוריאה זה כמו דלק, הרי את הדלק אתה לא ממלא במוסך מורשה? 

אפשר למלא בכל מקום. אישית אני מעדיף לקנות מיכלים של 10 ליטר ולמלא עם משפך ולא ממלא מהמשאבות שיש בתחנות.

מיכל 10 ליטר עולה 32 שקל. 

פורסם (נערך)

בדרך כלל, קודם בא RTFM ואחר כך "למה לא עשית חיפוש"

ולתשובה, בעצם 2 תשובות:

אוראה מיוצרת לפי תקן, ולכן לא נדרש להיות כבול למוסך החברה שמוכר את הנוזל במחיר מוגזם.

אין למלא אוראה במשאבה! היא לא מתאימה לרכבים פרטיים, אלא למשאיות. 

רוכשים אוראה בתחנות הדלק, או בחנויות חלפים. מגיע במיכלים של 5 או 10 ליטרים.

תתחדש.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
לפני 2 דקות, פריג'י כתב:

אין למלא אוראה במשאבה! היא לא מתאימה לרכבים פרטיים, אלא למשאיות. 

מתאימה. אין כמה סוגי אוריאה, יש רק אחד.

ההגיון לא למלא במשאבות הוא שהמשאבות מזרימות אותה בספיקה גבוהה שלא מתאימה למיכל קטן יחסית של רכב פרטי. 

פורסם (נערך)

יש בחלק מתחנות מיקה משאבות אוריאה המותאמות לרכבים פרטיים, מילוי המיכל נוח כמו משאבות הדלק והזרימה נשלטת.

אני לא מתעסק עם מיכלים ומשפכים.

עריכה אחרונה על ידי dorondoron
פורסם

אני ממלא בויטו בתחנות עם משאבה הרבה יותר נוח הפיה ממש קטנה. וגם אני לא נתקע עם כמה ליטרים בג'ריקן. בדרך כלל נכנס 7 ליטר עולה 2.7  שח לליטר. 

פורסם

תודה לעונים.

בסוף קניתי מיכל ב30 שקל ל10 ליטר.  הבעיה זה להתעסק עם משפכים, זה נוזל ונשפך לצדדים, ואתה לא יודע אם שמת מספיק הרי המיכל נגמר ועדיין יש מקום לעוד....בקיצור פעם הבאה אנסה בתחנת דלק היישר מהמשאבה (כמובן פיה מתאימה כמו שנאמר קודם ובספיקה נמוכה) . נראה לי הרבה יותר נח !

פורסם

הכי חשוב כשזה נוגע לאוריאה זה לא להתבלבל בין הפתחים (סולר/אוריאה).
זה קורה להמון אנשים וזה יכול להצטבר לנזק רציני.

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, dorondoron כתב:

יש בחלק מתחנות מיקה משאבות אוריאה המותאמות לרכבים פרטיים, מילוי המיכל נוח כמו משאבות הדלק והזרימה נשלטת.

אני לא מתעסק עם מיכלים ומשפכים.

תודה על העדכון, אם ככה כשאגיע למקום שיש בו מיקה אמלא גם אוראה. בהחלט יותר פשוט מאשר לקנות מיכל של 10 ליטר כל פעם.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • תוכן חדש...