Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Android auto בפיונר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי מערכת מסוג פיונר z9250 התחחלתי להשתמש באנדרואיד אוטו הזה והוא משגע אותי כל פעם פותח לי וויז אוטומטי מישהו יודע איך מבטלים את זה ? 

ועוד שאלה האיכות שמיעה שמיעה באנדרואיד אוטו לעומת מצב רגיל מישהו שם לב להבדלים ?

פורסם

הוא WIRELESS ANROID AUTO אם אני לא טועה ז"א עם דרך WIFI, הסאונד דרך WIFI הוא באיכות יותר גבוהה מבלוטוס.

ישלי גם דאבל דין כזה אני עם אייפון וWIRELESS CAPLAY לא בטוח לגבי האנדראויד אוטו אם זה גם WIRELESS.

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

HU: Mosconi Amas-96k Optical Out-> DSP: Helix Pro MK2 -> Amp: Zapco Z-150.6 AP

Front: Scanspeak 16W/4531G06 + Hybrid Audio X3-CP + Hybrid Audio X1

Sub: 2x UnderSeat JL-AUDIO ACP108LG-W3v3

פורסם
לפני 19 שעות, kalmangar כתב:

הוא WIRELESS ANROID AUTO אם אני לא טועה ז"א עם דרך WIFI, הסאונד דרך WIFI הוא באיכות יותר גבוהה מבלוטוס.

ישלי גם דאבל דין כזה אני עם אייפון וWIRELESS CAPLAY לא בטוח לגבי האנדראויד אוטו אם זה גם WIRELESS.

כן זה על וויפי אצלי גם

• תוכן חדש...