Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע כמו הבעיה בשרשור הזה:

מוסיף לפה את התשובה שלי גם שם:

היתה לי בעיה דומה לפני מספר חודשים באותו מודל.

ככל הנראה (ואני לא מומחה), מדובר בבעיה ידועה בלוח שעונים (כן כן). מדובר בעבודה של מכשירן, פירוק וחיזוק הלחמות. סדר גודל של כ800 שח. בעיה ידועה במודל הזה לפי המוסכניק שלי. יש על זה אפילו סירטונים ביוטיוב.

פורסם

זה לא נשמע ככה, פה תארתי את התופעה שנגרמת על ידי הלחמות סדוקות בלוח שעוניום ואת התיקון. אם אתה יודע להחזיק מלחום ביד, אפשר לתקן עצמאית.

פורסם

כאמור אני לא מומחה אבל תאור הבעיה בשני השרשורים מתאים בדיוק למה שחוותי ברכב שלי - ריבוי נורות אזהרה, הודעות של תקלות 
engine malfunction

transmission malfunction

בעיות בהתנעה, נפילה של המחטים תוך כדי נסיעה ולוח שעונים משתגע, אפילו כבה לי המנוע ב80 קמ"ש פעם אחת.

• תוכן חדש...