Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי בן 82 והייתי רוצה לחסוך לו תיזוזים ומדידות בכל אולם תצוגה...
הדרישות:
1. הרבה מקום לנהג, כיסא שזז אחורה כמו שצריך והגה שמתכונן
2. תקציב: עד 150 אלף ש"ח. (אם יש רכב חדש ב 120 שעומד בקריטריונים, גם טוב) ואם יש ממש מתאים בעוד עשרת אלפים, אפשר להסתדר..
3. לא היברידי
4. לא מנוע 1000, טורבו עם 3 צילינדרים
5. עדיף מרכב סדאן אבל לא חייב
6. למרות שיכעיס חלק מכם - לא ה DSG שעשה בעיות ונטען שעכשיו תוקן. אין בעיה עם DSG מהדגם שלא עשה בעיות.
7. כרגע מתנייד עם מונדיאו 2011
תודה לעוזרים

פורסם

אם לא הייתה דרישה לרכב לא היברידי הייתי בודק את הונדה ג'אז החדשה. נראה שמבנה החלק התחתון של הקונסולה צר ומותיר הרבה מקום לרגלי הנהג. מעבר לכך תנוחת הישיבה המעט מוגבהת נוחה מאוד לכניסה ויציאה מהרכב.

אופל קרוסלנד גם נוח ומאוד מרווח לנהג אבל נופל על סעיף 3 צילינדרים.

אולי יונדאי וניו יכול להתאים, אטמוספרי ואוטומטי רציף, נוח לכניסה ויציאה ומרווח יחסית במושב הנהג. לא סדאן אבל נראה חביב. אם כבר יונדאי, אז תבדוק גם את האלנטרה באוהת הזדמנות. אני לא זוכר שהיא מרווחת באופן מיוחד אבל היא עונה על כל שאר הדרישות, יש לה מערכות בטיחות אקטיביות ומרכב סדאן קלאסי.

פורסם

פורד פוקוס החדשה מגיעה עם מנועי 1.0 ו-1.5 טורבו 3 צילינדרים או 1.5 טורבו דיזל בסדאן בלבד. היא לא מרווחת ברמה של סקודה אוקטביה אבל לא רעה בפני עצמה, מאובזרת היטב והמחיר אטרקטיבי.

לגולף יש DSG7. כמות התקלות פחתה משמעותית אבל זה עדיין אותו גיר.

אם סובארו B4 או אימפרזה היו מגיעות עם מערכות בטיחות בגרסאות הבסיס הן לגמרי היו מתאימות. זה אמנם לא חלק מהדרישות אבל אני לא הייתי רוכש היום רכב שמגיע עם מובילאיי בלבד. אולי סובארו XV? הכסאות שלו נוחים במיוחד, מרווח סטנדרטי, נוחות נסיעה מעולה ויש מערכות בטיחות אקטיביות.

ניסאן סנטרה החדשה תושק בקרוב בישראל עם מנוע אטמוספרי ואני מניח שעם גיר רציף. אמורה להגיע סופסוף עם מערכות בטיחות. היא במרכב סדאן ואני מאמין שתתאים לתקציב.

פורסם

ה XV נמדד והוא לא מספיק מרווח לנהג.
אני קצת מפחד מהגיר הרציף כי מדובר במרומי הכרמל ובכלל כל חיפה משופעת עליות ומורדות. הבנתי שגיר רציף מסרס את הרכב בעליות.

חבר שהיתה לו XV מכר אותה כשהבין שלעלות את האופנוע ים מהחוף לכרמל עם עגלה מאחור ה - XV זאת משימה לא פשוטה.

פורסם

רוב הגירים הרציפים היום מדמים החלפת הילוכים ורובם עושים את זה לא רע.

בעליות ארוכות עדיין אופי הפעולה יכתיב נסיעה בסל"ד גבוה אבל גם ברכבים עם מנוע אטמוספרי ותיבת הילוכים אוטומטית המצב דומה. מעבר לכך לסובארו ספציפית יש יתרונות בדמות כניסה נוחה בגלל הכסא המוגבה, כסאות נוחים, נוחות נסיעה טובה ורמת אבזור בטיחות טובה. אני לא הייתי פוסל אותו, אולי תנסה אתה לבצע נסיעת מבחן במקום אביך כדי להבין אם הביצועים יספקו אותו.

קח בחשבון שרוב היצרנים היפניים עוברים בהדרגה לתיבות הילוכים רציפות בדגמים עממיים, למעט מאזדה נכון לעכשיו. אולי באמת שווה לבדוק את ה-CX30 אם כי מניסיון ממאזדה 3 שכמעט זהה בתא הנוסעים הוא לא מרווח בצורה מיוחדת.

פורסם

עשיתי חיפוש לפני שנתיים וקצת עם חבר בעל דרישה זהה, הרכב שהבחור התבעס שהוא לא יכול לקחת זה הסיטרואן ספייסטורר(בזמנו פיקאסו) - המרווח רגליים שמה הוא לדעתי מהגדולים ביי-פאר בגלל שאין הפרדה לקונסולה המרכזית.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...