Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה בעבר, היום כבר לא. יש להם ציפויים מעולים.

עכשיו זה לא הזמן לעשות הזמנות מחול, אחרת הייתי מזמין כמה מוצרים שלהם.

פורסם

לא יודע למה אתה מתכוון אבל בחודש באחרון הזמנתי פעמיים את המוצר הזה , פעם בשבילי ופעם עבור חבר. וגם בסגר הראשון הזמנתי לא מעט דברי דיטיילינג והכל הגיע בזמן. אל תשכח שכל העולם עובד רגיל פחות או יותר וגם בסגר הדואר עובד כי זה חיוני.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

התכוונתי למחירי המשלוחים. יחד עם זה כן עשיתי כמה הזמנות, לא ממש גדולות

הגיע הזמן להתפנק בכמה מוצרים טובים (למלא את הארון שנהיה דליל) הבעיה שאני לא מצליח לכוון למוצרים איכותיים

של חברות שאני רוצה להזמין, כדי להתנסות בדברים אחרים/חדשים. (  קשה לקחת הימור על מוצר שאיני מכיר)

פורסם

98Civic תוכל לרשום מאיפה הזמנת את המוצר במחיר הזה ? 

ראיתי ב Ebay במחיר הזה 15ML זה כמות מספיקה לעבור על הפלסטיקה החיצונית והפנימית של רכב קטן ? 

פורסם

גם אני הזמנתי ציפוי שלהם, יחד עם עוד כמה וכמה מוצרים, המשלוח לא היה יקר בטירוף, אבל כן נדרש משחק כדי לא להגיע לסכומי משלוח מאוד יקרים. 

הזמנתי מ

Elite Car Care

Detailed Clean

פורסם
98Civic תוכל לרשום מאיפה הזמנת את המוצר במחיר הזה ? 

ראיתי ב Ebay במחיר הזה 15ML זה כמות מספיקה לעבור על הפלסטיקה החיצונית והפנימית של רכב קטן ? 
כן איביי , 15 מ"ל נשמע מעט אבל בפועל אתה יכול להשחיר את כל חלקי פלסטיקה חיצוניים למשפחתית ממוצעת לפחות פעמיים. אני עשיתי 2 מעברים ונשאר לעוד מעבר בכיף.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

• אהבתי 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ליאב, תגיע אלי קח קארפו לבדיקה. אתה כבר יודע היכן אני גר.

מעבר לזה הג'יטכניק זה מוצר אחר. כלומר ציפוי איכותי (חברה משובחת לציפויים) שלא תמיד צריך על רכב שמור. (או חדש)

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...