Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחברי הפורום,זה הפוסט הראשון שלי באתר. הבנתי שפה אני יכול אולי לקבל חוות דעת הכוונה לגבי הרכב.

אז ככה,לאחרונה קניתי רנו קליאו 2017 מיד ראשונה,פרטית.מכיר את הבעלים היטב וזה ממש נתן לי ביטחון לרכוש את הרכב ממנו.קילומטראז' 45k. אוטומטי.

הרכב בלי תאונות כמובן ואין לו עבר בעייתי,זה הרכב הראשון שלי,אחרי חיפוש של חודשיים ובחירת רכב נכון,וכמה נסיעות מבחן,התאהבתי בקלאיו הזאת.

נכון לעכשיו,הרכב נוסע ומתפקד מעולה,נהנה מכול רגע איתו.

העניין הוא שלפני הרכישה ידעתי שאם אני אקח רכב צרפתי ומבחינת תיקונים שאומרים שהם יחסית גבוהים ואני חייב להגיד שאין לי גם ככה הרבה ידע ברכבים ועוד רכב ראשון אולי הייתי צריך לקחת כול רכב רק לא צרפתי.

אבל עדיין קניתי,למרות שהייתי על הגדר לגבי הקנייה...

עכשיו כמה שאלות לבעלי קליאו ובכללי לאנשים שמבינים,למה בכללי אני צריך לצפות מהרכב הזה?כי כבר קניתי.רוצה לשמוע הכול על הכרב לקבל כמה שיותר מידע אם זה אפשרי.

יצא לי לשמוע כמה חוות דעת ולחק היו טובות וחלק לא.

מבחינת תיקונים ותחזוקה של הרכב,האם זה הולך לחורר לי את הכיס?

שמעתי על עניין של גיר ברכבי רנו,האם אליי לצפות שבועד שנה-3 שנים הבאות אני הולך להחליף גיר וזה בוודאות יקרה?

אני במקור מיבנה ורק עכשיו התחלתי לחפש מוסך טוב שיודע לטפל ברכבים צרפתים. אם מישהו מהסביבה שלי יכול להמליץ לי על מוסך אמי מבחנית שרות ועלות אשדוד/יבנה/גדרה,מוסך שיודע לטפל ברכבי רנו אני אשמח.

בכללי רוצה לשמוע חוות דעת והכוונה בבקשה.

עריכה אחרונה על ידי avi 23
פורסם (נערך)

תתחיל מחיפוש בפורום, בעיקר בתת פורום הטכני, יבהיר לך למה אתה יכול לצפות. בקצרה, מוח גיר, מזגן חלש ולחלק נשברה ידית הכיוון מראות. 

יש גם כמה סיכומי אחזקה של כאלה בפורום. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

הטיפולים עצמם לא יקרים, ממוצע, מח גיר כמו שאמרו, למרות שיש חבר של אבא שלי שרכב קליאו עם 90 אלף והיום כבר עם יותר, ומח גיר לא הוחלף, הם מרוצים מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...