Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

לפני כשנתיים עשיתי כרטיס אשראי של ישראכרט -קורפורייט דרך מקום העבודה.

בשנתיים האלה 3 פעעמים ניסו לפרוץ ופעמיים הצליחו . ייתכן שלפייפל גם תרומה לא קטנה .

מדי פעם אני קונה ב-נקסט או באתרים הסיניים .

לח"ל אני כמעט לא טס , אם כבר עסקה דולרית אז דרך פייפל שאמור להיות בטוח .

האם מבחינת הגנה על הפרטיות-עדיף כרטיס אשראי בנקאי ?

על איזה כרטיס הייתם ממליצים 

תודה  

פורסם

מנסיוני ויזה כאל היום הכי אופרטיביים בלעצור גניבה מחול.
עם ישראכרט גיליתי לבד וחפרתי אחורה ראיתי שגבו ממני כמה אלפים בעבר. לקח להם הרבה זמן לזכות אותי.

Jeep ZJ V8 / C4 Cactus/
Octavia TSI 1.0 / Honda 300ex

פורסם (נערך)

כולם בטוחים באותה מידה. דווקא מבחינה זו עדיפות לישראכרט שמאפשרת דיווח מיידי ב-SMS על כל פעולה, בניגוד לחברות האחרות בהן זה רק מעל 500 ש"ח.

עריכה - אצלי המערכת של ישראכרט איתרה בזמן אמת ניסיונות לגניבה על ידי כרטיסים מזוייפים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כולם בטוחים.

עשה לך מנהג קבוע, כנס לראות מצב פירוט באשראי כל שבוע! (אני משתדל כמה פעמים בשבוע)

א. עוזר לך לתכנן את המשך החודש, שלא יפול לך איזה 20 אלף הורדות בלי שתהיה מוכן לזה

ב. מונע כל חיוב מיותר קרה לא פעם שחייבו אותי יותר ממה שצריך בכוונה או שלא

ג. פריצות וגנבות, תוכל לעלות עליהם די מהר

• אהבתי 1

.

פורסם

ממש לא כולם בטוחים ובטח שלא כאל.

חנות פיזית בישראל (צילם את הכרטיס ברכישה) ביצעה סליקה בכרטיס שלי ברכישות מהחנות עצמה מספר פעמים כולל עסקאות תשלומים.

רק אחרי חצי שנה כשכבר התחיל תהליך משפטי התחלתי לראות את הכסף חוזר וזה רק כי בעל החנות הסכים להחזיר כאשר הבין שלא מרפים ממנו

אם זה היה תלוי בחסדי חברת כאל שלתדהמתי נתנה יד לגנב לא הייתי רואה את הכסף למרות שהוצגו בפניהם הקלטות כולל וידאו של בעל החנות שאומר שזה בטעות ושהוא זיכה ויזכה וכו'...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לצערנו, זה יכול לקרות עם כל כרטיס אשראי

בגלל זה עכשיו עוברים לסליקה שהכרטיס נשאר אצלך ביד ואתה מקיש קוד סודי

משפר את רמת האבטחה פי כמה

• אהבתי 1

.

פורסם

@om2 אנחנו עוברים ל-EMV באיחור עצום. נתקלתי בו לראשונה ב-2007 בפורטוגל. אבל מדובר בהתנגדות שמקורה כנראה בסוחרים שלא רוצים להשקיע במערכות מוגנות. בארה"ב עשו צעד פשוט מאד: הודיעו לסוחרים שהם רשאים להשתמש במכשירים הישנים, אבל יאבדו את הביטוח נגד הונאות. אצלנו כנראה שקבוצות הלחץ יותר יעילות, ובנוסף ממציאות תרוצים מטופשים אבל מוכרות אותן לפוליטיקאים בהצלחה.

העניין הוא שיש זייפנים שמזייפים כרטיסים פיזיים שמצליחים להחליק דרך מערכות ההגנה של חברות האשראי. לכן אין ברירה אלא לעקוב בתדירות גבוהה אחר החשבונות.

@Transporter אבא שלי היה אומר שהתפקיד שלו הוא להכניס כסף ושל אמא שלי להוציא אותו. (האמת היא שזה נבע מאופי העבודה שלו, שגרם לכך שכל המנהלות בוצעו על ידי אמי).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בינתיים לא חוייבתי על העסקה האחרונה בגובה 1630$, נציג האישורים רק אמר לעקוב אחרי זה וייתכן שלא יהיה כלל חיוב. 

עד שהגעתי למישהו אחד שמבין את העבודה שלו, לקח 3 ימים. 

לפני זה כל הנציגים לא הבינו מה אני רוצה מהם. 

האם עדיף להוציא כרטיס אשראי בנקאי על מנת להימנע ממקרים דומים בעתיד? 

אני בדיסקונט. 

נ. ב 

שיטת הסליקה החדשה, מאוד נוחה, אפילו לא צריך להוציא את כרטיס האשראי מהתיק. 

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

אוקיי כמה טיפים:

1. בכרטיסים אמריקאים - יש בחקלם אופציה להדליק ולכבות את אותם מהאפליקציה. לכרטיסי נסיעות במקומות מפוקפקים - זו המלצה לא רעה לראות אם יש מקבילה.

2. התראה על כל שימוש שהכרטיס עצמו לא נסלק (לא יודע אם קיים בארץ - אבל בגדול כרטיסים עם צ׳יפ - אין בעיה לעשות) או עיסקאות מעל 100 דולר. חובה. זה דלוק אצלי בכל הכרטיסים.

3. אם נכנס לארץ - Apple pay. זה מג׳נרט מספר זמני שמאושר לסכום העיסקה שאישרת באותו רגע. כלומר - אח״כ אי אפשר לעשות יותר עם האישור הזה כלום בפיתה. זה הרבה יותר מאובטח - ופועל גם בווב (אם יש לכם מק)

כמו כן - לאמקס יש מדיניות עולמית לא רעה לכרטיסים שלהם מבחינת ביטוח וביטול עיסקאות. וגם לדיסקאבר (לדעתי זה הרשת של דיינרס בארץ)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לישראכארט היה פעם secured Click . ייצר מספר כרטיס אשראי רנדומלי חד פעמי , זה גם היה מוגבל לשם האתר וחסכום.
זה כמובן נחל כישלון נוראי כי הדומיין של החנות היה מעביר את הפרטים לחברה אחרת שתבצע את החיוב מה שמיד דחה את התשלום.
ואז היית מקבל מייל שהיתה בעיה בחיוב האשראי.

פורסם (נערך)

מבחינת אבטחה אין הבדל בין כרטיס בנקאי לחוץ בנקאי.

ליביו - כרטיסי האשראי בארה"ב פועליםצקצת אחרת מאשר בארה"ב. עם זאת ההתראה בזמן אמת על חיוב פנטסטית - כאשר השתמשתי בישראכרט באוטובוס בוונרובר קיבלתי התראה על חיוב לפני שהמכשיר נתן דינג.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
לפני 7 שעות, Octavia-TSI11 כתב:

בינתיים לא חוייבתי על העסקה האחרונה בגובה 1630$, נציג האישורים רק אמר לעקוב אחרי זה וייתכן שלא יהיה כלל חיוב. 

עד שהגעתי למישהו אחד שמבין את העבודה שלו, לקח 3 ימים. 

לפני זה כל הנציגים לא הבינו מה אני רוצה מהם. 

האם עדיף להוציא כרטיס אשראי בנקאי על מנת להימנע ממקרים דומים בעתיד? 

אני בדיסקונט.

דיברת עם נציג של הביטחון של ישראכרט? אתה צריך להבין יותר טוב מהם מה קורה פה. כרטיס אשראי זה לא אתר אינטרנט שפורצים אליו. אתה עושה משהו לא טוב שמאפשר גישה לפרטי האשראי שלך. תנסה להבין מה שקורה שם. לישראכרט יש אינטרס לעזור לך בזה.

אם עוד לא עשית תרשם מייד בישראכרט לקבל סמס על כל פעולה בחו״ל.

דווקא כרטיס קורפורייט של ישראכרט, בחלק מהתצורות שלו, נותן תנאים מהטובים לקניות בחו״ל. התנאים בכרטיס בנקאי של דיסקונט יכולים להיות טובים יותר או פחות, בתלות בסוג החשבון שלך ועוד כל מיני גורמים. תדבר, תעשה השוואה, ואל תשכח להתמקח כי הבנקים מהותית הכי דומים לשוק.

מבחינת אבטחה, כרטיסי דיסקונט מתופעלים ע״י כאל, ויש לי ניסיון טוב אתם גם בחיובים מונפצים, וגם בגילוי של נסיונות כאלה לפני החיוב.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

לא מצאתי איפה אני מסמן שאני רוצה סמס על כל רכישה בחו"ל, חפשתי גם באתר וגם באפליקציה. 

לאיש הבטחון של ישראכרט עוד לא הגעתי כי אין עדיין חיוב של החשבון (אם וכאשר יהיה, אגיש הכחשת ביצוע על העסקה מה שיוביל אותי למחלקת הבטחון). 

היו שני ניסיונות לשלם עם כרטיס האשראי, פעם אחת בשקלים ופעם שניה בדולרים. 

את העסקה השקלית ישראכרט דחו והעסקה השניה נמצאת בתהליך אישור. 

עברו כבר 5 ימים והסטטוס לא השתנה. 

• תוכן חדש...