Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זה הדבר המוזר הזה על הדלת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה תא נעול עם קוד ששמים בו את מפתח הרכב כשהולכים לים/לגלוש/לכל מקום אחר בו אין איפה לשים את המפתח בצורה בטוחה.

• אהבתי 5
  • מעניין 1
פורסם (נערך)

שימושי, אבל לא סופר בטוח

האמת נתקלתי במשהו דומה ברכבים ברכבים אמריקאים למשל F150 שיש כזה קוד על הדלת של הנהג שאתה יכול להכנס לרכב בלי מפתח, ולהשאיר את המפתח בפנים- מן הסתם זה משמעותית יותר בטוח מאשר מנעול שכזה

בbrute force (כלומר בדיקה של כל קמבינציה אפשרית) הייתי אומר שזה יקח משהו כמו 40 דק פריצה- אבל עם כמה טריקים אפשר דיי מהר לפרוץ את המנעולים האלו עם הגלגלות של המספרים.

מצד שני זה כמו המנעולים במזוודות (לפחות חלק מהם) וזה פתרון מספיק טוב לרוב

עריכה אחרונה על ידי ik3
  • אהבתי 1

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

בסוף זו שאלה של ביטוח, אם הביטוח מכיר בפתרון הזה כ״אמצעי סביר״, אז זה מספיק טוב.

אישית הייתי בודק זאת מראש עם הביטוח בטרם השימוש, נשמע שיש סיכוי לבעיות.

• אהבתי 2
פורסם

הגניבות בים הן בדרך כלל לא של הרכב עצמו אלא של חפצים מהרכב.

קורה כל עונה והשנה במיוחד. מחפשים תיק של גולש שנכנס לים (גולשים כי הם הם בעומק ובשעות מוקדמות, אבל לא רק), לוקחים את המפתחות פותחים את הרכב ולוקחים ארנק, פלאפון וכו. ככה רכב רכב רכב.

אז לפחות מבחינת ביטוח זה לא משנה כי גם ככה הוא בדרך כלל לא מכסה גניבת חפצים מהרכב.

אז כמו כל אמצעי הגנה הוא לא מונע כלום (אולי להיפך, מסמן את הרכב כרכב שבעליו טרח לנעול את המפתחות) אבל יכול גם להקפיץ את ה@$%# לרכב הבא

https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=3821931

בלינק דווקא כן מדובר על גניבת הרכב ממש.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 12 שעות, Metronome כתב:

אישית הייתי בודק זאת מראש עם הביטוח בטרם השימוש, נשמע שיש סיכוי לבעיות.

אני לא מדמיין שום חברת ביטוח מקשיבה לתיאור של המוצר הזה ומאשרת לך שימוש בו.

לשאול חברת ביטוח דבר כזה זה שאלת קיטבג, אין אף אחד שיהיה מוכן לקחת אחריות ולהגיד לך ׳כן, אם קורה משהו - עלינו ׳.

לפני 8 שעות, Arteko כתב:

לא הבנתי איך זה עובד עדיין אפשר למשוך את הידית

זה לא נועל את הידית. זה כולה קופסה עם מנגנון נעילה ששמים בה את המפתח של הרכב.

תולים את זה על הידית כדי שלא יהיה אפשר לקחת את זה ולהיעלם. באותה מידה יש כאלה שנועלים את זה על החישוקים שבג׳אנט.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

לפני 1 שעה, Shay_u כתב:

זה לא נועל את הידית

ברור. אתה מכיר מנגנון keyless? המפתח מחוץ לדלת, ואפילו מאוד קרוב, כך שזה לא מונע את פתיחת הדלת מבחוץ. הפתרון הוא שליפת הסוללה מהשלט, ולשמור גם אותה ב"כספת", בנפרד.

ברכבים עם נעילה רגילה, לא תהיה בעיה לתלות את המפתח מבחוץ.

עריכה אחרונה על ידי pasat04
  • אהבתי 1

פורסם

ישנם כמה דרכים להשתמש במנעול כספת הזה, אומר בתור גולש שכבר פרצו לו לרכב כמה פעמים.

1. אפשר ורצוי להוריד לים (רחוק מהרכב) ולחבר את הכספת הקטנה לעמוד או שער או אחר שנמצא בחוף.

2. אפשרי כמו בצילום, אבל רצוי על הגלגל ג'אנט, כי לצערי אפשר לתלוש את הידית בכוח ברוטאלי.

3. אפשר בתוך הרכב בכספת שהיא מחוברת להגה ולקחת בכיס הגלישה מפתח דמי שרק פותח דלת ולא מניע כלל.

4. ארנק, דברי ערך להשאיר בבית.

5. ישנם מקומות ברכב (עונה ל PASAT04), בתא המטען למשל, שהמפתח רחוק מספיק לפתיחת הדלת והיא לא נפתחת... מנסיון.

6. כל גולש לפני שקונה רכב בודק מה ואך עושים ואם אפשרי בכלל, אצלי בפיאט 500X אפשר לבטל פתיחת דלתות כשהמפתח בקרבת מקום.

בירור קטן לפני שרוכשים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, Shay_u כתב:

אני לא מדמיין שום חברת ביטוח מקשיבה לתיאור של המוצר הזה ומאשרת לך שימוש בו.

לשאול חברת ביטוח דבר כזה זה שאלת קיטבג, אין אף אחד שיהיה מוכן לקחת אחריות ולהגיד לך ׳כן, אם קורה משהו - עלינו ׳.

בדיוק 👍

לפני 4 שעות, Shay_u כתב:

באותה מידה יש כאלה שנועלים את זה על החישוקים שבג׳אנט.

התכוונת כנראה לחישורים, שכן חישוק = ג'אנט, לכן חישוקים שבג'אנט = ג'אנט שבג'אנט או חישוקים שבחישוקים.

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חישוק הוא הטבעת, המוט הרדיאלי קרוי חישור.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, bigmik כתב:

ישנם מקומות ברכב (עונה ל PASAT04), בתא המטען למשל, שהמפתח רחוק מספיק לפתיחת הדלת והיא לא נפתחת... מנסיון.

רעיון מעולה, ויהיו שישאלו "ואיך תפתח את תא המטען?" התשובה: כאשר המפתח בתוך תא המטען, ניתן לפתוח את תא המטען מבחוץ אבל לא את הדלתות האחרות, וגם לא להתניע. מניסיון שלי בסקודה קארוק  וגולף GTI.

מצד שני, במצב כזה כשהמפתח בתא המטען, תא המטען לא נעול, ואם יש שם חפצים נוספים, הגישה חופשית.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם
לפני 11 דקות, sperial כתב:

חישוק הוא הטבעת, המוט הרדיאלי קרוי חישור.

ציטוט

גָ'אנְט - זכר

חישוק עליו מלבישים צמיג בגלגל של כלי רכב

מילון

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...