Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שכבר תקופה מתנייד עם 3 כסאות במושב האחורי ברכב לפני האחרון זה היה כביכול רכב ''מנהלים'' ששם האמצע מוגבה בהרבה ולא נוח, כרגע עם סיטרואן סי 4 גרנד פיקאסו, כמו שאמרו פה 3 כסאות נפרדים, גובה של כל כסא וכסא זהים, בעצם הכל בהם זהה, האמצע נראה דיי זהה, הזוית הכנסה של הילדים והמרווח מאפשרים הכנסה וגישה נוחים לילדים.

ממליץ לבדוק את גרסת ה 5 כסאות של סיטרואן סי 4 פיקאסו.8095a094a1531f5cccd491175f079ed1.jpg

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

התחלתי להסתכל לעומק גל גרסת 5 הכסאות של הפיקאסו (היום סיטרואן C4 ספייסטורר). מהר מאוד נתקלתי גם ב-C5 איירקרוס.

מישהו יכול להסביר מה ההבדלים ביניהם? האייקרוס גבוהה יותר, וזה מתאים לי לנסיעות על שבילי אפר. מה החסרון של האיירקרוס לעומת הספייסטורר?

פורסם

שמעתי על תלונה על המזגן באיירקרוס אבל ייתכן שזה היה משהו נקודתי.

תבקש נסיעת מבחן בשתיהן ותחליט, תבדוק איך המזגן מאחורה.

אצלי ב 7 מקומות המזגן אחורה מעולה עם עוצמה נשלטת ואופציה של כיבוי והדלקה (לפי הבנתי מפוח נפרד).

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

למיטב ידיעתי הפיקאסו\ספייסטורר לא בעל מחלות ידועות. צריך לטפל בזמן ולפי הספר
עבר מספיק זמן לרכבים הללו על הכביש ויש די הרבה מוניות אז אם הרכב היה בעייתי כנראה שזה היה ידוע כבר.

עלות הטיפולים לא זולה. כשקניתי את הרכב הלכתי לטיפול שלישי , הוחלפו פלאגים בנוסף לדברים הרגילים, יצא כמעט 1600 שקלים, במנוע 1600 תדירות החלפתם גבוהה יחסית, לא יודע לגבי ה1.2 של הספייסטורר

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

לי יש גם גרנד פיקאסו בגרסא המאובזרת יותר- מבחינת נסיעה ושימושיות כמשפחתית היא מושלמת. לגבי אמינות עד 90 אק"מ לא היו בעיות בכלל עכשיו נחתו עליי כמה דברים מעצבנים אבל זה גם מזל....

אם לא מפריע לך מיניואן הייתי הולך על ה7 מקומות יהיה לך תא מטען אדיר.

אם אתה מתכוון לרכוש חדש תשקול את הדיזל הן מבוקשות מאוד כיד שניה ושומרות יותר על ערכן. 

יכולת שטח ופוזה=אפסית:)  בכל מקרה הייתי בודק גם פורסטר למרות שהוא מן הסתם 3 דורות אחורה מבחינה טכנולוגית הוא ישמור טוב יותר על ערכו ויש לו יכולת שטח  טובה מאוד לקטגוריה.

מה עם סקודה קודיאק בדקת? (אין לי מושג לגבי השורה השניה אבל שווה לברר)

פורסם

הקודיאק חלש בדיוק בסעיף של הספסל בשורה 2 . הספסל שם ה 2+1 . בדומה לאוטלנדר.
סיטרואן זה צרפתי עם בעיות אמינות . חפש רק פיג'ו 5008 .

פורסם

סיטרואן זה צרפתי עם בעיות אמינות . חפש רק פיג'ו 5008 .

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
כי 5008 זה יגוסלבי.....

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• מצחיק 2
פורסם

תודה לכל העונים עד כה!

כרגע הכיוונים הם:

- סיטרואן: איירקרוס, או גרנד ספייסטורר (את הספייטורר אמרו לי שאין במלאי).
- מאזדה CX5 (לדעתי קטנה מידי, אבל נגלה)
- סובארו פורסטר (כנ"ל)

שאלות שיש לי כרגע:
1. רצינו לבדוק את הטויוטה ורסו, אבל אין באתר היבואן. האם המקבילה העדכנית היא הפריוס+? 
2. רצינו לבדוק את הפורד smax, אבל אין אותה באתר היבואן - יש לה מקבילה עדכנית? (עם שלושה כסאות נפרדים)
3. האם יש סיבה לא לבחון את הפיג'ו 5008?

פורסם

1. ורסו לא מיוצרת יותר, הפריוס + מחליפה אותה.

2. הSMAX הנוכחית גם כן לא מיובאת.

3. אין שום סיבה לא לבחון, חולק מכלולים עם הסיטרואנים. 

פורסם

אכן, וורסו איננו מיוצר וה smax וגלקסי אינם מיובאים.
בהודעה הראשונה לא צויין שהדרישה לרכבים חדשים מהיבואן ולכן הזכרתי אותם.
גם בפריוס + יש מושבים נפרדים אז אולי יכול לתת אופציה זולה, חיסכונית בדלק ומעניינת.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

אתה צודק, ובאמת אין דרישה לרכבים חדשים - אנחנו פשוט בסבב נסיעות מבחן, ואת זה אפשר לעשות למיטב ידיעתי רק על חדשים.

פורסם

שאלה נוספת לכל העוקבים (שוב תודה!) - האם עדיף מנוע בנזין או דיזל?

השימוש ברכב יהיה:

בהנחת קורונה:

70% בחניה (בתקופת הקורונה אנחנו בקושי בעבודה, ואם כן אנחנו מקווים להשתמש בעיקר ברכב השני, ההונדה ג'אז שלנו)
25% נסיעות למשפחה (50 ק"מ הלוך חזור)

5% טיולים (תל-אביב - גליל עליון/גולן - אזור מצפה רמון)

בהנחת הסתיימה הקורונה:
70% נסיעות לעבודה (25 ק"מ הלוך חזור ביום)
20% נסיעות למשפחה (50 ק"מ הלוך חזור)

10% טיולים (תל-אביב - גליל עליון/גולן - אזור מצפה רמון)

• תוכן חדש...