Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת רכב בצ'ק בנקאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שאלה לגביי צ'ק בנקאי.

רוצים להעביר אליי תשלום למכירת רכב בצ'ק בנקאי, הצ'ק הוצא על שמי.

האם יש סכנה בקבלת צ'ק בנקאי? האם בעל הצ'ק יכול לבטלו לאחר שהעברתי לו את הרכב?

במידה ואני מפקיד את הצ'ק, האם עדיין בעל הצ'ק יכול לבטלו?

אשמח לעזרה בעניין.

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

לא ניתן לביטול. אני הייתי מפקיד אותו באותו רגע.

כבר פורסם בעבר שזייפו צ'ק בנקאי כך שהייתי דואג להיות נוכח בזמן הנפקתו.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

למה לא להתקשר ולעשות העברת זהב?

יותר בטוח ויותר נוח, תעדיף את זה.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

הכי טוב העברת זהב. הבעיה שהעברת זהב ניתן לעשות עד 30,000 שקל מהאפליקציה או האתר.
בשביל להעביר יותר יש צורך לגשת לסניף או לשלוח פקס ( כן, פקס אז האפשרות הזאת פחות ראלית).
היתרון של השיטה הזאת - רואים את זה באותו רגע ולא ניתן לביטול.
כל שאר השיטות - מזומן, העברה בנקאית, צ'ק בנקאי זה סוג של הימור.
העברה בנקאית ניתן לבטל עד 3 ימי עסקים ואז אתה נשאר בלי האוטו ובלי הכסף.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

לא יודע עד מתי המידע הזה היה נכון, אבל הוא לא נכון.

אני לפני חודש ומשהו קניתי את הרכב, התקשרתי לבנק ועשיתי העברת זהב בטלפון בהרבה מעל 30,000 שקל.

אציין גם שאני והמוכר לא באותו בנק.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

אני קניתי רכב בפברואר 2020 וזה מה שנאמר לי.
הבנק - בנק אוצר החייל.
ייתכן שזה משתנה מבנק לבנק.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

ייתכן מאוד. אני בבנק לאומי אם זה עוזר.

פורסם

אין מגבלת סכום להעברת זהב. (אולי מעל מיליון כמדומני , יש אישור מורכב יותר מבחינת סמכות בנקאית)

מה שיש זה פרוטוקולים בנקאיים להוראת לקוח שאינה פרונטלית , ופה הסכומים משחקים עניין (ולעיתים גם הבנקאיים מאפשרים לעצמם לאשר טלפונית כשהם מכירים את הלקוח ....) .

באפליקציה גם ישנן מגבלות לרוב (שהבנקאי  לרוב יכול לשנות פר לקוח) מטעמי בטיחות.

העברה בנקאית רגילה לא ידוע לי שניתן לבטל אחרי 3 ימים, אלא רק באותו יום עסקים (ובאפליקציה גם לא באותו היום) . 3 ימים מדובר בשיק רגיל .

אמנם בנק יכול לחייב בנק אחר ידנית  , אך זה נדיר ולא נעשה סתם כך ובנוסף לא מחייב את הבנק השני .

בתקופתי בבנק , רוב מכירות הרכבים נעשו בהעברות זה"ב .

לגבי שיק בנקאי :, יש זיופים , אם החלטת ללכת על זה . בדוק שיש שני חתימות אם מדובר בסכום גבוה . ששורת פרטי השיק תואמת לפרטים למעלה . שיש מספר חשבון מרכזי, וכל שאר הפרטים.

• תוכן חדש...