Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הופיעו לי נורות תקלה בטויטה ורסו 2013.

נורה של המנוע

נורה של אזהרה 

נורה של בקרת יציבות

וכתוב לבדוק מערכת vsc

לאחר כמה ימים נעלמו הנורות.

בעליות הרכב משמיע רעש כאילו הוא מסתובב על ריק כאשר מגיע ל 3 במד סיבובי מנוע וקשה לרכב לסחוב.

בבדיקה במוסך מורשה אמרו שצריך להחליף גיר וקוד תקלה p2757 ונתנו הצעת מחיר מטורפת וזה כאשר הנורות לא  היו דלוקות. כשהם נדלקו שוב הם אמרו שזה קשור לזה.

מישהו יודע על זה משהו לפני שאני מחליף גיר?

תודה מראש!

פורסם (נערך)

נושא מוכר וידוע בדגמי וורסו מאותן שנים.

נורות "משתוללות" שלב אחד לפני "מוות" של הגיר הרציף. חוויתי תקלה זהה ביציאה תלולה  מחניון , בהתחלה חשבתי שהרכב החליק בגלל מים שזרמו על הכביש (היה בחורף) אבל אחרי יומיים הרכב כבר לא זז. 

בדוק מחירים לא רק אצל טויוטה. 

הסבר כאן:

https://www.transmissionrepaircostguide.com/p2757/

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

כמה קילומטרים הרכב נסע?

האם אי פעם הוחלף בו שמן גיר ( נוזל CVT)?

מה זאת ההצעה המטורפת שקיבלת לתיקון התקלה ומה היא כוללת ( החלפת גיר לחדש או משומש/ משופץ )?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אלה בערך המחירים שמדברים על גירים רציפים. הבעייה היא ששיפוץ גיר רציף בעייתי בגלל כמות המרכיבים שצריך להחליף בו שה לא רק גלגל שיניים שחוק או מיסב. אם הרצועה התרופפה והיא מחליקה על הגלגיליות (החרוטים)  ובמידה וגם חסר שמן היא עשויה לגרום לשחיקה בהן ואז צריך להחליף גם את החרוטים וגם את הרצועה ואולי עוד חלקים שניזקו מחוסר שימון מספיק ואתה מגיע עם עלות העבודה למחיר של גיק=ר שלם מפרוק.

תברר עם אלה _ https://www.geartronic.co.il/שיפוץ-גיר-רציף/

הם מספרים את הדבר הבא:

במרבית המקרים שנהגים הגיעו אלינו עם בעיה בגיר רציף (קירטוע / גיר לא נכנס לרוורס / רכב לא מפתח תאוצה ועוד) הייתה זו בעיה פנימית שניתנת לתיקון ע"י שיפוץ והחלפת חלקי גיר פנימיים ביחידה ולא היה צורך להחליף את היחידה כולה.

מוסכים רבים נוטים להמליץ להחליף את כל היחידה וזאת כי אינם יודעים להתעסק ברכיבי הגיר הפנימיים, מה שמצריך הכרות טובה עם סוגי הגיר השונים ומקצועיות רבה, שלבסוף מגולגל אל הלקוח,

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

זה בדיוק ככה - מעדיפים לא להתעסק עם שיפוץ, גם במוסכי חברה, וישר דוחפים גיר מפירוק ( שלעצמו חתול בשק ).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

Cvt Gearbox Vt1 Pulley Set With Chain Auto Transmission Sprocket ...

שיפוץ דורש החלפה לא רק של החגורת מתכת אלא לפעמים גם את כל המכלול הזה במידה ונגרם לו נזק מהחלקה של החגורות. מכיוון שכך הרבה מעדיפים להחליף כבר את הכל.

פורסם

הכל ברור, אבל לא מחליפים לגיר חדש, ואחריות למשופץ לא ארוכה.
אף אחד לא מעוניין להוציא 9000₪ ואחרי שנה שוב תקלה...

פורסם

להבדיל מגיר פלאנטרי, שיפוץ גיר רציף הוא מורכב ואחוזי ההצלחה לא גבוהים במיוחד. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הייתי שואל בחברה אם גיר של רכב דומה משנתון גבוה יותר יתאים.

אם כן,הייתי הולך על גיר מייבוא אצל אחד מהשניים- שלמה נאור/איתי מוטורס -לשני אלו יש גם מוסך צמוד בהם יכולים לבצע את העבודה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...